Mendjemedhejte e forumit

li

Forumium praecox
Re: Mendjemedhejte e forumit

mora vesh se ketu ka disa vete qe kane nga tre niqe , pse!!!!!!!
e shikoni qqe nuk ia varin me njerin , hapin nje tjeter , i japin pergjigje vetes , dhe keshtu duken interesante dhe bien ne sy te tjereve .
oooooooo c'na kenaqet /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga li:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] He u gjeten kush jane [/qb]
nuk eshte e nevojshme te gjenden , te gjithe ata qe shkruajne ketu per te pyetur , jane vete . ata qe tregojne te tjeret , nuk jane .
sa qejf . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qeshu rini
e qeshu ti....
Sot je e ardhmja dhe kete e di...
qeshu ti rini, se cdo zemer thote........
Jeton me kohen si askush ne bote .........

La..la ..la ..la......

Diavolessa

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] per mua esht kjo ropshja ketu siper!!!! [/qb]
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Thuja rini, kenges qe di ti
lere gezimin te trokas ne gji....
Thuja rini kenges qe di ti
yjet te kane zili.........

Fiuuuuuuuu..............

Guest

Li i sherove te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
po pres radhen una /pf/images/graemlins/smile.gif

li

Forumium praecox

[qb]
[qb]
[qb] He u gjeten kush jane [/qb]
nuk eshte e nevojshme te gjenden , te gjithe ata qe shkruajne ketu per te pyetur , jane vete . ata qe tregojne te tjeret , nuk jane .
sa qejf . /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qeshu rini
e qeshu ti....
Sot je e ardhmja dhe kete e di...
qeshu ti rini, se cdo zemer thote........
Jeton me kohen si askush ne bote .........

La..la ..la ..la...... [/qb]
e shikon , ne jemi rini
ashtu sic the dhe ti
meqe je , bashko dhe ti
te bejme pak qejf ketu tek albforumiiiiii.
nje dy , nje dy tre
paperina , shume fjale na the
tani qe mendoj me errdhi nje ide
po sikur te dy , te shkojme te pijme ndonje kafe !

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Karamel_Eyes:
[qb] Li i sherove te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
po pres radhen una /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
se mos harroj , nice avatar
ku e ke gjetur , ku e ke mar

ehhhhhh cfare te bej dhe une , mendo , vete kam dy personalitete qe me zor i kontrolloj , pale te tjereeeeeeeeeeeeeeeeeeeet . nice , keshtu ne pergjithesi ka njerez shume interesante , pra qe ia arrijne , te tjere qe mundohen , dhe disa te tjere qe aha, . . . , nejse , ne jemi shqipetare(pavaresisht nga disa qe thone jo ) , dhe kuptohemi kollaj , apo nuk eshte keshtu . jemi pak mendjemedhej , por eshte si puna e grip , te torturon , dhe ne fund kalon.
ps. une jam semundja e li-se qe u ngjitet njerezve dhe i le pasoja.

Diavolessa

Valoris scriptorum

aaaiiiii si m paska pshtu mu ky xhevahir ktu??

Si smerald m'ka ba nana.... Zili tan njerezit boll me kane.... Po ci do do gangstere qe m'rrijne fort n'maj t'malit tuj m'ushtru sorrat....Nuk kishin ku me e kap ikyt xhevahir /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke fat se m ke zan n ort t mira sot, e s po han nje t shame t mire, po tapo pres kur ta kem hanen keq, e ta kallzoj qefin un ty,

Po mir sot asht e djele, pushim e ke....A don lufte a? Gati jam :mad:

doli dhe kjo me msha se nuk di me shkrujt mire , a t kam than lezoji mesazhet e mija patjeter a?

Po ti i fije estetike demek...s'e ke pa sa bukur shkruj une a? Si me ken Gazetare /pf/images/graemlins/laugh.gif

copa copa ...prej inatit...

Zoti ta shtofte inatin!

abs

nuk e di...

aaaiiiii si m paska pshtu mu ky xhevahir ktu??

Si smerald m'ka ba nana.... Zili tan njerezit boll me kane.... Po ci do do gangstere qe m'rrijne fort n'maj t'malit tuj m'ushtru sorrat....Nuk kishin ku me e kap ikyt xhevahir /pf/images/graemlins/laugh.gif

ke fat se m ke zan n ort t mira sot, e s po han nje t shame t mire, po tapo pres kur ta kem hanen keq, e ta kallzoj qefin un ty,

Po mir sot asht e djele, pushim e ke....A don lufte a? Gati jam :mad:

doli dhe kjo me msha se nuk di me shkrujt mire , a t kam than lezoji mesazhet e mija patjeter a?

Po ti i fije estetike demek...s'e ke pa sa bukur shkruj une a? Si me ken Gazetare /pf/images/graemlins/laugh.gif

copa copa ...prej inatit...

Zoti ta shtofte inatin!

------------------

se di, un pak (si shum) /pf/images/graemlins/tongue.gif jam `turbullt`vete
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hidhet kjo mendjemadhja te me turbulloje dhe me shume, se din se kshtu kjartesohem ne ma tej...
e sa per ate " zoti ta shtoft inatin" kot t rren menja, se kam zbulu nje taktik strategjike me e kthy inatin n dashni...ke inat tash ti material SMERALD qe je, :mad: plas po deshte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

-------------------

li

Forumium praecox

[QB] aaaiiiii si m paska pshtu mu ky xhevahir ktu??
me fal , per mua e ke fjalen

ps. sa i paarritshem qe jam , marshalla .

abs

nuk e di...

[qb] nga abstract:
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa e poshter [/qb][/QUOTE]

ma e poshtme se fashizmi, e di:D ---> kte shprehje ja kam vjedh njenit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

ai s hyn n forum, kshtuqe s ka si me hedh n gjygj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]
[qb] Li i sherove te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

ehhhhhh cfare te bej dhe une , mendo , vete kam dy personalitete qe me zor i kontrolloj , pale te tjereeeeeeeeeeeeeeeeeeeet . nice , keshtu ne pergjithesi ka njerez shume interesante , pra qe ia arrijne , te tjere qe mundohen , dhe disa te tjere qe aha, . . . , nejse , ne jemi shqipetare(pavaresisht nga disa qe thone jo ) , dhe kuptohemi kollaj , apo nuk eshte keshtu . jemi pak mendjemedhej , por eshte si puna e grip , te torturon , dhe ne fund kalon.
ps. une jam semundja e li-se qe u ngjitet njerezve dhe i le pasoja. [/qb]
Me pelqen fakti qe mundohesh /pf/images/graemlins/wink.gif

li

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Dhelpra_Dinake:
[qb]
[qb]

ps. une jam semundja e li-se qe u ngjitet njerezve dhe i le pasoja. [/qb]
Me pelqen fakti qe mundohesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
edhe mua

ps . per veten time kuptohet . /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

ai s hyn n forum, kshtuqe s ka si me hedh n gjygj /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
DO IA THEM UNE , PO TI QENKE NJE MENDJEMADHE E MADHE .

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] He u gjeten kush jane :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paperina,te gjithe ata qe e pranojne vet se jane menjemdhej ta dishe qe ata jane ato/ata!!!... /pf/images/graemlins/laugh.gif
rollbaby.gif
thumbsup.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

ke inat tash ti material SMERALD qe je, plas po deshte

:mad: :mad: :mad:

Te pakten me rrezet e diellit qe po me ngrohin kete mengjes me ndricojne , e sjellin ne pah tere bukurine tine /pf/images/graemlins/blush.gif

pS: Kam met pa fjale nga bukuria kur u pashe sot n'pasqyre /pf/images/graemlins/blush.gif

Boby

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

li

Forumium praecox

Tu sei il mio sole ... io la tua luna ... andiamo a fare un'eclissi?

jo jo , se ka pune.

ps. shuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuume mendjemadhe .