Mendimi juaj ne lidhje me vajzat Shqipetare. Jane materialiste apo jo?

Fix

ExceLlenCe
Femrat shqiptare kur i thua stop deri ktu ishte kenaqesi me ju dhen rasti per shpirt ta fut me thik pas shpine kur se nje e huaj te uron pac fat :)

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Femrat shqiptare kur i thua stop deri ktu ishte kenaqesi me ju dhen rasti per shpirt ta fut me thik pas shpine kur se nje e huaj te uron pac fat :)
Me vjen pak inat ta pranoj por realisht keshtu ndodh,...:p
Une prsh kam vrave ca :p:p

• Like
Reactions: Fix

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Po more Fix ashtu është ke shumë të drejte! E bejne sepse ato përkushtohen me mish dhe me shpirt në një lidhje edhe kur kanë të bëjne me parazitare , me të rendomte që vetem lloto dhe skedina e kanë mendjen , me të papunë apo me të pashkolluar. Por ah , ju meshkujt jeni të zhytur në llumin patriarkal,
jeni pemthyma!
Ju urrej kur lexoj kështu , gjithë mbivlerësim e superioritet.

Universal

AnonymouS
Po more Fix ashtu është ke shumë të drejte! E bejne sepse ato përkushtohen me mish dhe me shpirt në një lidhje edhe kur kanë të bëjne me parazitare , me të rendomte që vetem lloto dhe skedina e kanë mendjen , me të papunë apo me të pashkolluar. Por ah , ju meshkujt jeni të zhytur në llumin patriarkal,
jeni pemthyma!
Ju nuk mund ta kuptoni boten tone,skedinat jane shkolle m vete..

Fix

ExceLlenCe
jeni pemthyma!
Me gjith kte mllef qe shfryve duket qart qe je Materialiste Po un ca teksirati kisha te perballem me dhimbjen tende qe ke pas te dashur pijanec/bixhozxhi/parazit/ordiner etj.. Ste ve shum faj un rall shkruaj por sdo e bej me kte gabim, dhe sa per ate qe thash e kisha ne rast Kur ta rremben zemren nje vajz Tjeter.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Me gjith kte mllef qe shfryve duket qart qe je Materialiste Po un ca teksirati kisha te perballem me dhimbjen tende qe ke pas te dashur pijanec/bixhozxhi/parazit/ordiner etj.. Ste ve shum faj un rall shkruaj por sdo e bej me kte gabim, dhe sa per ate qe thash e kisha ne rast Kur ta rremben zemren nje vajz Tjeter.

E ke shumë gabim , në fakt e kishe që në fillim.
Të përgjithësuarit është argumentim i injorantit!
Mos të merremi me personalizime se nuk kam ardhur këtu të tregoj për jeten time ,
ato janë raste reale , shembull nga përvojat shoqërore.

Seyfert

Valoris scriptorum
jeni pemthyma!

gjithe ky mllef per meshkujt, se kuptoj pse. Zakonisht meshkujt dhe femrat kane natyra te ndryshme ndaj pelqehen me njeri tjetrin.

-Zana-

e...Thjeshte
Dhe jo vetem aq -- por nese nje mashkull qenka parazit & blah blah blah , pse i perkushtohet kjo zonjusha/zonja me mish e me shpirt.. Po ne te njentin nivel me parazitin bien edhe kjo..ne k'te rast . Stupid... lol

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
gjithe ky mllef per meshkujt, se kuptoj pse. Zakonisht meshkujt dhe femrat kane natyra te ndryshme ndaj pelqehen me njeri tjetrin.

Je keqkuptuar , ashtu sic ndodh rendomtë. Tani më duhet të marr përsiper shpjegimin e tyre.
Mendimi im është rrjedhojë e komentuesit paraardhës.
Dhe ajo që përpiqem të shkruaj
nuk është mllef ,
kjo është e verteta për realitetin tonë shoqëror.
Zbukuroje , ironizoje apo jepi ti format nga më të shumëllojshme përseri e vërteta ajo është, ky është realiteti dhe ti kthehesh në lolo iluzionesh , nga frika e jetës.
Dhe për aq kohë sa shoqëria jonë ka mpleksur sëbashku në
errësire edukaten dhe arsyen ,
do të mungojë edhe vetëdijesimi qytetar si një nga format më të larta të zhvillimit njerëzor , prandaj edhe marrëniet ndërshoqerore dhe gjinore janë të komplikuara!

joetisti_

Locus omnem
Je keqkuptuar , ashtu sic ndodh rendomtë. Tani më duhet të marr përsiper shpjegimin e tyre.
nuk është mllef ,
Zbukuroje , ironizoje apo jepi ti format nga më të shumëllojshme përseri e vërteta ajo është, ky është realiteti dhe ti kthehesh në lolo iluzionesh , nga frika e jetës.
do të mungojë edhe vetëdijesimi qytetar si një nga format më të larta të zhvillimit njerëzor , prandaj edhe marrëniet ndërshoqerore dhe gjinore janë të komplikuara!
Liora, kuptova cfare ke thene dhe te jap te drejte, por ke perdorur aq shume fjale te medha sa ma lodhe trurin :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Liora, kuptova cfare ke thene dhe te jap te drejte, por ke perdorur aq shume fjale te medha sa ma lodhe trurin :)

Ke të drejte se ma kanë bëre vërejtje ,
por shkruaj me entuzizëm dhe emocione! Unë shkurt u përpoqa të shkruaj , gjithsesi keep trying... :)

Seyfert

Valoris scriptorum
nuk është mllef ,

wow. Une di kete tjetren qe vajzat perkushtohen ne nje lidhje me shume se meshkujt, por nuk i ben ato me te mira, sepse meshkujt ndoshta nuk ipenjohen por dashurine qe kane e kane me te forte dhe me te paster se femrat. Sa per skedina e llotot mendoj se jane pak lek dhe pak kohe ne krahasim me patinimet e fytyres apo me manykyret qe perdorin femrat gjate gjithe kohes. Secili ka defektet e tij.