Mendime nga itaka ime.

never

Forumium maestatis
Mendime nga itaka ime.

Pershendetje.
Shic do e shihni dhe me poshte keto njerz jane sopa-t e serverit te Albnetwork.nga ekpserienca ime ne chat dhe vitet e luftes ne albnet skisha pare kurre kaq shume sopa ne server mbaj mend para disa vitesh ne albnet kur userat shkonin edhe deri ne 260 deri ne 318 usera skisha pare kurre 8 sopa per 2 dhoma ne maksimum ka qene 45 hiq adamin dhe harap qe jan sopa halli te vrare po si une nga lufta virtuale :)Mora mundim qe te shkruaj dhe pse mendimet e mija smerren me per baze por ka shume njerz po ashtu dhe bordin drejtues te albnetit qe te pakten do marrin mundimin ta lexhojn sepse do shikojn qe eshte postuar nga Never.lexhoni me poshte.

AcD [eshte nje sop i shtuar tani djal i mire dhe me bagazh vrojtues zgjedhje e bukur per sop]
NortoN [nje vajz me ambicje sope rreth 2 vjet perpara aope prej 1 viti ka nje karrjer perpara per te ber norton tip angelig]
IN2U[ kadafi sop i shtuar tani inteligjent zgjedhje perfekte per krizen e albnetit]
Disconnected[eh sop aop i perkryer per mua gjynah qe ky njeri sbehet nje admine meriton keshtu lirohet nje vend sopi]
Calvin[sop shkodran skam cte them djal zoteri nese doni qe ky njeri tju jap me shume hiqini aceset se do e prishni dhe kete]
HaRaP[sop admin forca zakonit themelues i albnetwork no koment]
adami[sop admin themelues i albnetwokut per mendimin tim virteni se na ka ngel ne der :)]
OaSiS[sop karjera e catit 2 vjecare aop me miqesi perfundimi sop per mua zgjedhja me e gabuar e sopit qe kur eshte krijuar albnetwork arsyeja menyra e komunikimit te len per te deshiruar :)]
TiRoNcI[sop aop i vjeter njeri me shkolle me dije figure e albnetit mendimi im te shtohet admin ska cjep me si sop]

e pra te dashur miq dhe armiq dhash disa mendime te mijat duke mos harruar qe albnet si dhe shume server te tjere ka renje userash 1 per menyren e administrimit 2 per privacy 3 limit kohor i njerzve neper pune.

Sic e dinim te gjithe dikur qe Albnetwork ishte nje privilegj tashme eshte privilegji i albnetwork te ket persona dhe catiste jo si une por si disa te tjer qe per arsye personale sjan me ne krye te albnetwork.

qe mos ta zgjas me biseden time i bej thirrje dhe pse sdo te merret parasysh thirrja ime qe rapax adami harap gurax mandi te lodhur nga vitet e catit dhe mbase dhe mund ti ket ikur e gjith kenaqesija dhe jan ketu akoma per inertci te rishikojn stafin e krijuar prej tyre dhe ju lutem ashtu sic jeni ju pjes e krijimit te ketij serveri jam dhe une dhe disa te tjer qe sjemi me ndaj nese keni moral mos e prishni kete qe me zore ngritet nder vite kushtohini pak vemendje kesaj vepre virtuale kalofshit mire.

K

KORCARI_1

Guest
Re: Mendime nga itaka ime.

Mesa po shoh une me kete postim ke le nam.

Po e para e punes cte duhet ty se ke shtoni stafi i albnetworkut sop e ke nuk shton. Me duket se ti ke inatin qe ti nuk arrite asnjehere te beheshe sop, dhe tani vjen ketu ben postime te pa arsyeshme fare. Te gjithe keta cunat/gocat qe permende tani ketu ti, qe tashme jane stafi sop i albnetworkut jan cunat/gocat me te mire/a qe ka pasur albnetworku. Besoj se rpx apo kushdo tjeter i ka shtuar keta sop ka ditur se cbejne. Sic thua ti shok qe numri userave ka rrene. Ska rrene vetem tek ne, ka rrene kudo. Nuk eshte chati shqiptar sic ka qene vite me pare, qe njerzit oburra ne chat te gjithe. Ska pasur as facebook, as twitter as gjera te tilla. Ka pasur vetem nje chat, edhe mblidheshin userat shkonte numri 300. Se mar vesh si e mer kete mundim te vish e te shkruash ketu per gjera te koti.. po hajd vetem ti e di.. Te sygjeroj boll hape tema te koti, se sja vlen fare.

O

OaSiS

Guest

me vjen keq shum qe shoku Never u shpreh kshu.. pasi e njoh edhe live gjithsesi doja thjesht te rikujtoja qe jemi ne 2010 edhe chati ishte kur ishte sic tha edhe koleg me lart.. ndoshta atij i mungojn castet e bukura qe ka kaluar ne albnetwork flm per mendimin tend never e rrespektoj ate nuk shtoj asgje se ai mbetet thjesht mendimi juaj. Nderkohe qe shume te tjere e braktisen albnetin me parrullen hajdeni me ne se albneti nuk eshte me ai i meparshmi une qendrova ktu pa mar parasysh se mund tu beja sop .nuk kan qene te pakta joshjet per te ndruar server ate kohe dhe ti e di ket gje .persa i perket aftesive te mia si sop, ka se kush me gjykon. Dhe njehere flm per kohen qe shpenzuat per te lexuar ket mesazh inatet personale leji menjane por llogjiko sic duhetsepse sje femi e nuk besoj se ke arritur deri ktu sa te besh te tille analize
smile.gif
tu rrit ndera edhe mos u mer me keto gjera se do qeshin te gjith
smile.gif

O

OaSiS

Guest

Harrova te them shtimet jan mbyllur Never.. kerkoj nga moderatori qe tema te mbyllet per me shum shkoni ke tema chit e chat flm

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi

Pershendetje Led Dhe respekte, e lexova temen dhe pergjigjet, bashkohem me mendimin tend sepse ketu jo facebook te kete por dhe ne google te rinin njerzit ne chat do hynin sepse eshte semundje, njs po qe jan ber ca shtime qe kur i sheh te ze koka te ben te ikesh me vrap. ku jan ato kerkesat e user-ave per access ne forum ska tek tuk shikon ndonje sps e din ca sop-a ka albneti. prandaj te rikthehen dhe njeher veteranet ti hedhin nje sy te shohin se cfare behet sepse chati ka nevoj per servis.

O

OaSiS

Guest

beratsi ok lal kerkoji access never se te shton
wink.gif
se eshte ber sop

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi

Un kam hequr dore nga accessi mos ki merak se nuk i kerkoj njeri-ut ti e di shume mire qe un isham @ dhe ti ma hoqe.un skisham ca beja thash te dal njeher nga AF te shoh cbehet, nejse ledi dhe 1her respekte. gjith te mirat RAIN.

K

KORCARI_1

Guest

Beratsi mizerje, sic eshte semundje chati, mund te jete semundje dhe facebook, apo myspace, etj etj. Mesa shoh une ketu disa nga personat qe kan postuar shof qe kan inat sepse ata skan vet access, dhe skane cbejne, e bejne ver ver neper forume. Beni mire ti leni keto llogje qe keni hapur ketu, dhe neqoftese doni access kerkojeni troc dhe mos i bini muhabetit rreth e rotull neper forume.

BeRaTsi_MiZeRje

Aktivist i AlbForumi

Pershendetje Alb, Normale qe ndikojne dhe kto web-e por jo kaq fare sa e beni ekstrem, dhe un ta them troc qe nuk erdha per te kerkuar access apo cka mendon, thjesht po jap mendimin time per ato kohe qe kam kaluar, njs nuk ja vlen me muhabeti ta zgjasim se sikur nuk ka me vler, ne fund te fundit eshte zgjedhja e tyre qe e kane krijuar kete STAF. kalofsh bukur The_AnSwEr
smile.gif

never

Forumium maestatis

pershendetje rain dhe the_answer flm shume per pergjigjet e juaja dhe per komentet nuk ju ve faj te dyve as per moshen dhe as per arsyetimin ju te dy se kuptuhat thelbin e temes qe une kam hapur kuptoheni dhe komentoni rralitetin rain une sdu aces e ste kam kerkuar aces dhe as do te kerkoj as ty e as answer thjet kujtova kohen e dikurshme kur ti dhe answer sishit ketu po them qe ka shume sopa ne server eshte nje mendim qe une e jap dhe pse sjam pjes e juaja forumi per kete eshte te japesh mendime te mira dhe skenmi pse te mbyllni temen qe kerkoni ta mbyllni lejini njerzit te shprehen ju se keni kuptuar akoma catin ne nje moment te caktuar do e kuptoni dhe do me jepni te drejt thash dicka rreale e jo personale sic e tha dhe rain ne njihemi live ne chat kemi mbajtur autoritetin tone dhe per sa i perket kritikes time bej mire qe kritikoj rain fjalet e mija do i vlejn dersa per ty the answer sdua te flas ti e di mire me mire se une pse dhe si je ketu ne kete server dhe pse e ke kete aces sjam xheloz fare per sopat ose operat tuaj i zoti ne chat eshte ai qe fiton rrespekt pa aces e jo me aces dhe kete gje e keni pare se si me rrespektojn mua e si i rrespektoj une njerzit mos u fusni ne catofobine ekstreme behuni burra dhe flisni hapur rain flm per shtimet por sipas urdhrit tend e disa te tjerve asnje qe iku smerr aces fatkeqsisht te gjith moren ate timin falja ndonje tjetrit kalofshit bukur o njerz te mire
smile.gif