Me zorret tona do te bejne litar

I shikoni ata... Ata jane Shqiptare... Me zorret e tyre do te bejme litar...

Këngë barbare dhe cnjerzore për të ngritur moralin e nje ushtrie qe i perket nje vendi te U.E. dhe Nato. Kjo është pamja e fundit që mbërrin nga Greqia në lidhje me sjelljet raciste dhe makabre ndaj popullsisë shqiptare. Mediat greke kane publikuar një video ku tregohen ushtarë greke duke kënduar këngë me përmbajtje të fortë antishqiptare gjatë stërvitjes së tyre në terren.
Këtë radhë, ndryshe nga të gjitha rastet e tjera të incidenteve në lidhje me ksenofobinë e dukshme të grekëve ndaj shqiptarëve, kemi të bëjmë me nje akt te ushtruar nga struktura zyrtare te shtetit grek.

Ka qenë pikërisht gazeta greke "Ta Nea" e cila ka zbuluar video-skandalin e këngëve me përmbajtje të fortë antishqiptare. Sipas burimeve, në këtë gazetë janë botuar para dy ditësh të dhënat e para për këtë video skandaloze të xhiruar pikërisht në ambjente stërvitje të ushtrisë greke. Videoja është realizuar nga një celular ku dallohen qartë ushtarë grekë, të cilët janë duke kryer një maratonë prej 50 kilometrash.
Përgjatë rrugës, nën kujdesin edhe të oficerëve, ushtarët greke këndojnë këngë antishqiptare me përmbajtje të theksuar racismi dhe barbarismi jo human. Në njërën prej tyre, thuhet: "I shikoni ata, i quajnë shqiptarë, me zorrët e tyre do të bëjmë litarë.

E ndersa ne Shqiperi te gjithe kerkojme te marrim sa me pare nje pashaporte greke si pseudo vorio epiriot, ne Greqi ushtaret greke kerkojne te bejne litar me zorret tona,

E ndersa ne Shqiperi lejojme hapjen e shkollave greke pa leje istitucionale, ne Greqi ushtaret greke kerkojne te bejne litar me zorret tona,

E ndersa ne Shqiperi lejojme qe kompanite greke te uzurpojne ekonomine vendase, ne Greqi ushtaret greke kerkojne te bejne litar me zorret tona,

E ndersa ne Shqiperi politkanet tane vazhdojne te na thone qe kjo eshte politika e fqinjesise te mire dhe rruga e integrimit europian, ne Greqi ushtaret greke vazhdojne te kerkojne qe me zorret tona te bejne litar.

Ne Shqiptaret, si bij krenare te Illireve dhe si nje popull qe ka ndikuar nder shekuj ne kulturen europiane si nje shembull qe gjate gjithe historise se saj , kurre nuk ka kryer kolonizime, spastrime etnike, olokauste, luftra fesh etj. por qe gjithmone ka ndjekur rrugen e respektimit te feve, te racave dhe te kulturave te ndryshme, ja leme Zotit qe te ndeshkoje barabarismin dhe politiken shoviniste qe shteti grek ka ndjekur dhe po ndjek ndaj bashkeatdhetareve tane.

Zoti mbrofte Shqiptaret nga shtete te U.E. dhe NATO qe kerkojne te bejne litare me zorret e fqinjeve te tyre…..

Shqipetari mund te lejoj qe te behen kukurrec zorret e politikaneve te tij indiferente, por kurresesi te bijeve te tij.

Me respekt
Arber Cepani

Videon origjinale te ketij skandali mund ta gjeni ne kete link
http://www.youtube.com/watch?v=t8fEkLI8J6k

hajtsefolim

Forumium praecox
Re: Me zorret tona do te bejne litar

E shifni si provokon greku ka hallin e zorres gjithmone se ka qef me i rone b... . /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe provokimin e ka me torrllik!

jimmy84

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E kuptoj indinjimin e shume vetave ketu po une per vete nuk u cudita. Biles pas momentit te pare (qe ishte pak i befasishem) kam qeshur me ata ushtaret. Pse do thote ndonjeri? Ne fakt do ishte e cuditshme te ndodhte e kunderta. Forcat Speciale dihet qe jane kategori e tille qe ne gjuhen popullore quhen "ARUSHA". Njerez qe shkelin edhe mbi kufomen e nenes se tyre nqs i "shtyp butonin" e komandimit. E para kjo. E dyta, eshte ajo qe thote Tola: "Ne kemi perpara ujkun...ju thoni "Uaaa gjurma"". Dihet POLITIKA dhe QELLIMI grek ndaj shqiptareve.
Por une qesha me nje gje tjeter. He he he....permendeshin edhe turqit. Sic thote nje kenge partizanesh: "Hakun do ta marrin vellezerit kosovare"....edhe neve "Hakun do na e marrin vellezerit otomane". /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Prisni kur t`i dale flaka ndonje anijeje greke, apo kur t`i bjere rrufeja pa dashje ndonje aeroplani grek.
Prandaj "Forcaaaa Turkuuuu". Yxhym Byrazer. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Adeees byrazer. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Tq.fsha turkun se ata 500 vjet jan mundu me na i ba zorret
jo lidhsa por litare me var vllezrit tane.
Por paskan lane mrapa mbetje spermatozike te tyre
qe duhet me i zhduk me gaz.pike.

[/ QUOTE ]
Akoma ti nazi-katoliku? S'te rri qenefi pa u hapur ty?
Po te jete per turqit, une nuk i kam fort qejf, dhe jo per ato qe thua ti (jo sepse nuk di historine e 500 vjeteve por sepse eshte e KALUARA) por sepse e di qe dine vetem ku te ta hedhin. Por persa i perket si presion kunder politikes greke...jane i vetmi vend i gatshem ta beje grekun sallate per gjysem ore.
Tani te vijme pak tek ato "mbetjet spermatozoike", do e provosh njehere? Hajde po, merr masa mbrojtese dyfishe se gjate "bisedimeve" ka mundesi te medha qe te mos dalin vetem nje klluf per te shmangur shtatezanine tende te padeshiruar.
Jo per gje po ne mos gaboj ke patur nje "flirt" virtual me mua. Hajde njehere ta mbarojme ate pune qe nisem.

elviskelmendi

Primus registratum

Zemrushe e vogel sje e vetmja qe me thu qe jam i mire ne shtrat e qe me mbajn mend per tan jeten...
por qysh se ke ndrru seks un smundem me te shkallmu
strukturat plastike gjenitale te virgjinitetit..!
Do deshiroja te ktheja hakrepat e ores prapa ne
kohet e dashurise tone virtuale e te te performoja disa stile te reja por tashme koha skthehet mrapa e jam larg keshtu edhe [se dua boll
smund te te sh..dhej ty dhe pemen gjenenologjike tane. dhe nje mesazh te fundit ... mos em ban mek mek mek se ta fus k..ne goje edhe virtualisht. Fmi k.r

Kurse per ju tjert e sa i perket temes.
Gjate periudhave te ndryshme
Kombi jone shqipetar ka aquire elemente te shumte
produkte te konteksteve historike, ekonomike e shoqerore
te cilat e kane transformuar ate ne nje agjent superor
karshi kombeve fqinje. Rjedhimisht superioriteti jone multidimensional ushtron
presion psikologjik ndaj kombeve fqinje.
Ata e perkthjene superioritetin tone ne
rrezik imediat. Ndjenja e rrezikut imediat
shkakton frustation. Frustationi po thojne qe
prodhon agresivitet. Dhe fqinjet tane te dashur nuk kane
mundesi tjeter te shprehin agresivitetin e tyre ndaj nesh vetem te lehin si qenet ne hekura. Por edhe per kete
kombi jone e ka zgjilljen. Qenet te lehin karavni te ece perpara...

Qerratai

Primus registratum

O Greqi, te q*fsha falas

O Greqi o ksenofobe
me te shara si s'u ngope?
Mpreht' si brisk gjuhe e ushtarit
te na rruaje leshte e hajdarit.

Uleriste ushtar greku
doren kishte tek dyfeku:
"Zorre shqiptari dua une
porsi lidhse, m'pelqejn' shume."

Ti harron o grek shkerdhate
me shqiptarin s'e ke t'gjate
se t'pallon tet'eme, tet'ate
mbarse ti le te gjitha grate.

Pastaj ty o grek, shqiptari,
t'rras ne goje at' gjithefare k**i
qe t'pellasesh si gomari
t'mos pushosh ti dot se qari.

Dhe kur qejfin t'ket mbaruar
nje premtim ka per t'leshuar:
"Grek o kurve, o motershqepur,
n'mos i q**e, do jesh i vdekur!"

Keshtu puna o kopila,
me shqiptar mos u perzini,
se perndryshe plumbin ballit,
ose rroçken n'goje do t'kini.

Me sinqeritet, une!

elviskelmendi

Primus registratum

Hallall gjiri qe te ka dhene nena Mastermaind. Bravo
te qofte djalosh Nacionalist. Nderime

ALTIN

Primus registratum

1-2.jpg

Qerratai

Primus registratum

Harron greku, derdimeni,
se dikur Marko Boçari
me Xhavellë e gjith' suliote
dhenë e tij çliroi i pari.

Prape ky greku, gjakatari,
mohon historine e tij,
harron muti qe shqiptari,
i dha buke, i dha liri.

Ti o grek, o klysh putane,
pse peshtyn aty ku ha ?
Pa kujtohu ti qe hane
shqipëtari emër t'dha.

Nuk ke faj mor grek evgjiti
faj'n e ka zemergjeresia,
mos e kruaj o bir jeziti
se t'pallon tere Shqiperia.

Kisha greke, kryekurva
politike ben kundra nesh,
o Greqi o vend i poshter:
"Nënën, motren ku ta kesh."

S'keni zot ju o idiota
asnjehere nuk do te kini,
deri kur t'ket shqiptar bota
s'keni shance, kte ta dini.

Mblidhuni vllezer shqiptar',
zerin ngrijeni ne maje
n'femra greke zhytni at k*r
beni grekun kurve te qaje.

Kemi shancin dhe detyren
per nderzim farefisnor
grekut qe na kerkon zorret
trapin lerjani ne dore.

Shenim i autorit (i imi dmth):

Hane = Para shume kohesh, qekur, dikur.

jimmy84

Primus registratum

Zemrushe e vogel sje e vetmja qe me thu qe jam i mire ne shtrat e qe me mbajn mend per tan jeten...
por qysh se ke ndrru seks un smundem me te shkallmu
strukturat plastike gjenitale te virgjinitetit..!
Do deshiroja te ktheja hakrepat e ores prapa ne
kohet e dashurise tone virtuale e te te performoja disa stile te reja por tashme koha skthehet mrapa e jam larg keshtu edhe [se dua boll
smund te te sh..dhej ty dhe pemen gjenenologjike tane. dhe nje mesazh te fundit ... mos em ban mek mek mek se ta fus k..ne goje edhe virtualisht. Fmi k.r

[/ QUOTE ]
Kurvat e kane zakon qe kur nuk i mbareshtrojne vazhdimisht ate gopin poshte, fillojne dhe hapin gopin siper. Dhe si kurva qe jane zene edhe shajne edhe nga fisi. Ja une psh s`kam pse te sha fisin tend, thjesht shaj kurvicken qe i jane bere vërat lart e poshte si corape najloni qe nuk kane limit hapjeje. Po e kuptoj stresin tend. Ti kalon ne nevrasteni nga mungesa e te "shtypurit". Po mos qaj, se ja edhe pak edhe do gjesh edhe ti rehat kur te te mbareshtroj ashtu sic i ka hije nje karokurve si puna jote. Dhe me sa mbaj mend une dolen shume vullnetare per te te hequr stresin. /pf/images/graemlins/wink.gif

elviskelmendi

Primus registratum

O vagnic i perdhunuar ndjenjash afroju 'gopit tem afroju
se han ate mikun ftyrs e b.ths 24 su 24 njashtu
si e ke hanger ti em ato soziet e tua
gjate muajit tone te mjaltit /pf/images/graemlins/smile.gif
por tash te knaqi edhe ma shum se te perdhunoj
me sharre. Ti do tjesh naj fmi oficerit
qe ka unresolvet conflict trauma ne menje apo ne bir te
b..thes e sdin i kujt asht e ka k... vjen. Mos em ban shkerdhatacion e propogande ma si kurva por hajde te baci hajde
se ta rezolvi un trumen...

jimmy84

Primus registratum

O vagnic i perdhunuar ndjenjash afroju 'gopit tem afroju
se han ate mikun ftyrs e b.ths 24 su 24 njashtu
si e ke hanger ti em ato soziet e tua
gjate muajit tone te mjaltit /pf/images/graemlins/smile.gif
por tash te knaqi edhe ma shum se te perdhunoj
me sharre. Ti do tjesh naj fmi oficerit
qe ka unresolvet conflict trauma ne menje apo ne bir te
b..thes e sdin i kujt asht e ka k... vjen. Mos em ban shkerdhatacion e propogande ma si kurva por hajde te baci hajde
se ta rezolvi un trumen...

[/ QUOTE ]
Eshte zakon i lashte i kurvickave te akuzojne te tjeret per kurvlliqet e tyre. Nqs perputhet ndonje gje midis pseudonimit tim dhe ndonje tjetri, i jap leje Admineve qe ta bejne publike. Po me sa mbaj mend une je ti ai qe ke patur disa pseudonime, qe nga Elv..c`a leshin e kishe, e deri tek Leshatani apo famekeqi C.C.C, pastaj ata qe dolen vullnetare ishin gjysma e forumit, (se te tjeret s`paten kohe se u fshi tema /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Dhe kalove ne ekstaze nga kenaqesia, qe i kishe "admiruesit" aq tye shumte ne numer.
Pastaj, suma jote na paska marre flake se une mbrokam turqit, por kur une debatoja me ata qe mbronin turqit (duke na treguar "bashkejetesen shqiptaro turke" per 500 vjet) ti ishe duke shqyer gopin siper, duke bere propagande per "vellazerimin shqiptaro-serb" me pseudonimin alla-Sllobo "C.C.C". Prandaj para se te me tregosh mua nacionalizmin tend bundero-putanesk hajde beji nje frymemarrje artificiale goje me goje, ketij Dik Kingut tim.

elviskelmendi

Primus registratum

Prep ti boletinuk karapitik aaa?
vagnice kurv e lubrifikume a je ba gati me te eksitu prep aa? Po e di qe kurvicat eksitohen shtir ne dit te sotme.
Ke fillu me permend e me marr edhe kurvicat tjera me u justifiku por hajdeni hajdeni se ka per tana nqoft se ju
ka mbet marak gja e nuk ja keni provu mire shijen ktij temit.
Me pas ken aq trimnesha kurvica si hiqeni kishit vu nderin kurvic me patente ne vend
kur kam ardh ne shqipni por ju dhiheni ne breke
kur me degjoni emrin e mfshiheni mas m..tit tuj kur
vij ne shqipni un.

jimmy84

Primus registratum

Po qe je kucke e lezecme ti. Je argetuese per Zotin. Une i kam qejf kurvickat qe flasin me fjale te "pista". Aq me keq kur kalojne ne ekstaze vetem nga fjalet, si puna jote. Po beheni akoma me argetuese kur keni crregullime te ciklit te menstruacioneve (qe ti i ke te shpeshta ne fakt). Ne nje pike ke te drejte ti, se une gati sa nk dhitem ne breke, kur te degjoj te bilbilosh (folja e emrit bilbil, se kur je ne ekstaze s`i dallon mire fjalet e tua jo me te miat). Po vetem mos e nderro prape pseudonimin, jo per gje po haleja edhe pa "tabele" dallohet nga era.

elviskelmendi

Primus registratum

he maj kofshebardha po justifikohesh per shtaznanin e padeshirume me tabela e semafora aa? Na ban edhe si konviktore p..i squt ktu. A nuk ishe ti ajo qe kerkonte
me ju sh..lly vagnica horizontale qe ke prej Arkanit aaaa?

jimmy84

Primus registratum

Arkani te ka ngel ty fiksim , po kjo vjen se nuk ke provuar ndonje "ballgjere" shqiptar safi. Kur ta provosh, nuk do jesh me nostalgjike per netet e "magjishme" kur ishe poshte Arkanit.

elviskelmendi

Primus registratum

Mar karapitike femer k.. tem e kan provu tana koshbardhat dhe ballgjerat tuja aranautistanase dhe ca ju ka tepru (se e kam te mall hesapi) jua kam sjell rreth e rreth kokes
si callme te bardhe e majen jua kam ba yll e hane.
Mas permend Arkanin ti se ti cohet lemza vagnices /pf/images/graemlins/smile.gif

hawk

Primus registratum

A do te bjene greket me zorret tona litare apo ne shqiptaret do ja bejme...nj-tj ??!!

jimmy84

Primus registratum

A do te bjene greket me zorret tona litare apo ne shqiptaret do ja bejme...nj-tj ??!!

[/ QUOTE ]
Ne shqiptaret njeri-tjetrit? Kur qenkam bere ndonjehere une agresiv me ndonje shqiptar? Une argetohem ndonjehere vetem me putaneskat sllave si kjo sharabajga ketu.
Biles edhe grekeve s`ua kam friken nga ajo ane. Greket per lufte t`a rruajne poshte e larte. Une ua kam friken kur vijne "me paqe". Pa me arme? Miresetevijne se do dal t`i pres me "lule" alla-shqiptarce. Po nuk e ha kurva ate koqe ulliri.