me thuj car CELLULARI ke te them se kush je

mars

Primus registratum
Re: me thuj car CELLULARI ke te them se kush je

Fillimisht postuar nga moi besiana:
[qb]Kam nja nji vit me siemens C35i dhe keto muajt e fundit po ma nxin jeten. por meqe po vjen viti i ri ja kam vu syrin Samsung-it me ngjyra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me vjen keq kur dikush ka ne dore nje siemens dhe do qe te nderoje marke,une per vete jame i dashuruar me Siemens,dhe shpresoj te mos e nderoj.

Eri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Z.MARKUS BABEL:
[qb]NOKIA 33 20 KUSH JOM ,DI LESHT SE KUSH JOM[/qb]
Ti je njoni qe vdes me degju icik muzike rrep...sidomos nga Eminem.
Emrin ta di por per efekte sigurie nuk po e fus ketu ne forum. Ta them me Pm se si e ke emrin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Megjithate...nqs nuk e ke problem une e them...
si ta kesh ti lale

assassino26

Primus registratum

Une kam 1 Nokia 3310 ec i here kush e gjen se kush jam.
Avash ere me parashikimet se mos me gjeni edhe numrin e celit....

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Une kam 1 Nokia 3310 ec i here kush e gjen se kush jam.
Avash ere me parashikimet se mos me gjeni edhe numrin e celit....[/qb]
Ti je Artui Mashtrusi .Jeto n tirone po gju peshk n durres . Puno n tirone NUmrin e ke . Prit Oferta Fillon me 1500 leke te reja KUsh do NUmrin e Artuit... :tipsy: :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Kush e di numrin e TEDIT oferta fillo me 1 birre
/pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Kush e di numrin e TEDIT oferta fillo me 1 birre
/pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sikur te ishte Nje Arke ta jepja vete . Po per nje birre asnji nuk denjon me e vene ...

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]
Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]motorola orange.[/qb]
Danae eshte nje vajze/djale dmth asnjeanes /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe qe ka lindur ne fshatin borsh te Sarandes ... se atje ka edhe shume portokalle...
I ka floket e gjate dhe te ngjyre portokalli dhe i mbajne era limon si ne dimer dhe ne vere /pf/images/graemlins/smile.gif
Nejse..mjafton kaq sa per sot[/qb]
Vajze me arome portokallesh e limoni,interesante...
me pelqen :rolleyes:

eM

Paper Moon

Une kam nje Moto qe i ndrohen ngjyrat aty siper te kapaku. Sme kujtohet modeli :smash:

Kush eshte aq i zoti te gjeje kush jam?

hellz_angel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
Fillimisht postuar nga moi besiana:
[qb]Kam nja nji vit me siemens C35i dhe keto muajt e fundit po ma nxin jeten. por meqe po vjen viti i ri ja kam vu syrin Samsung-it me ngjyra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me vjen keq kur dikush ka ne dore nje siemens dhe do qe te nderoje marke,une per vete jame i dashuruar me Siemens,dhe shpresoj te mos e nderoj.[/qb]
O mars edhe une e kam shume qejf Siemens-in (kam nje vit me te) por kto kohet e fundit vecse ngec e ndalon dhe butonat nuk i punojne mire. kjo eshte nga fakti qe e kam perdorur shume po tashi sdurohet mo, do te ndrroje robi. pastaj siemens-at me te rinj se ky nuk kan ndonje fare ndryshimi nga software. keshtu qe desha nje gje ndryshe.
po mos u bej merak se skam ble te ri akoma se kushton rreth £300. deri athere rrofte Siemens /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

kam qef ericssonat /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Un kam patur nje alkatel po mu prish ai tani kam nje nokia 3310 gjejeni shpejt kush jam un mos me thoni qe jam kampion se ate e thot nicku po te tjeraaaaaa...hihihihihi as nje sme gjen dot muaaaaa :rockband: iiiiii akoma sme keni gjetur :tipsy:

tirana

Primus registratum

Un e kom si kabin telefonike.. Kom nji cel te '92 po nuk e di ça firme eshte se ju ka fshi e shkrujtmja!

mostro

Putraku

Una kom nji radio marres te vjeter ushtrie.Nuk eshte shume praktik por valet i kapin dhe ne brime te miut,kur i thote ne poplli.....

eshte i luftes se dyte botnore mer yahoo!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Orrrrreeeeeee KINES!!!!!!!

UNA kom culularin me te bukur ne bote.
1Eshte me ngjyre te kuqe ne te zeze si vet flamuri i bac ISES SE BOLETINAJVE.
2Nuk fut uje dhe mund te flasesh ene ne fund te oqeanit,po ta majti ene po dite mire not.
3 DHE QE eshte dhe me e rencishmja ma ka dhone kush ma ka dhone muaaaaaaaaa!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

bateria e atij timit, ka filluar te bjere shume shpejt, kohet e fundit. dje nuk me punonte fare.
dmth. kam ngelur si te thuash pa telefon fare.
kush jam una tani????

LEA

Primus registratum

bateria e celularit ore, se ku nuk ju vete mendja juve, rob pervers. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

mua sme ka gjetur njeri deri me tash se kush jam ppapapapaap...pse ca kujtonit ju do me gjenit kollaj muaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

DANA

Primus registratum

Celi im eshte siemens c35 ka gati nje muaj qe eshte prishur. E dini sa rehat qeka pa cel? Kam shpetuar nga zilet e dynjase. U dashka nje muaj pushim.