Me shume shoke apo shoqe?

HUMER

Primus registratum
Me shume shoke apo shoqe?

ne shoqerin tuaj kush mbizoteron
gjinia femerore apo ajo mashkullore

HUMER

Primus registratum
Re: Me shume shoke apo shoqe?

un psh i permbahem asaj fjales se urte

trim i mire me shoqe shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

HUMER

Primus registratum

hahah un thashe shoqe thjesht shoqeri
mos u keq kupto

popkin

Forumium praecox

shoket e mije 5 shoket qe injof qe 4 vjece
skam kaicoje asskane kam cojen cdo prolem e zgjellim
pastaje shoqerija esht nje tjeter ose momentet
mi end my bravers

Agon

Primus registratum

Normalisht qe ma shume shoke. 4 shoke shum te mire i kam. Mire eshte edhe te shoqerohesh me femna, por shoku eshte tjeter e femra tjeter. Femrat jane per krevat, me kalu kohe te mire me ato ne ndonje disco apo pub e asgje tjeter.

HUMER

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Normalisht qe ma shume shoke. 4 shoke shum te mire i kam. Mire eshte edhe te shoqerohesh me femna, por shoku eshte tjeter e femra tjeter. Femrat jane per krevat, me kalu kohe te mire me ato ne ndonje disco apo pub e asgje tjeter.

[/ QUOTE ]
goxha ide miko
por un mendoj ndryshe!!!!!!

gangsterja

Primus registratum
Nuk eshte se kam shoqeri te madhe,por 3shoqe qe kam i kam te hajrit me ecen muhabeti me ta,me respektojne,me mbeshtesin,me kritikojne aty ku e kam gabim,dhe me japin shpresa per te vazhduar me tutje,ashtu si un atyre.Me djemt s me ecen muhabeti dhe nuk mund ti duroj se flasin krejt tangellik.

mirdita

Papirus rex
As une nuk kam shum shoqeri te madhe kam 3 shoqe te cilat me mbeshtesin si ne te mir ashtu dhe ne te keqe,me rrespektoj dhe jam krenare qe kam shoqe kaq te mira

Sweety el

Locus omnem
te them te drejten kam shume shoqe po ashtu edhe shoke...por miqesi me te ngushte kam me dy mike dhe nje mik qe eshte shume i mire

Thamina

Papirus rex
Hmm kam shoqeri te gjere e te larmishme,si nga ana kulturore,rrace,feje,dhe karakteri,e profesioni...
Por shumica jane meshkuj.

Almaa'95

Papirus rex
2 Shoke te ngushte qe njihemi dhe familjarisht, fleme nga njeri tjetri & kemi miqesi te pandare jemi si tre musketjeret :p ndersa shoqe skam patur kurre..