me shihni edhe njehere mua

permetarjaa

Primus registratum
me shihni edhe njehere mua

pershendetje
do me pelqente qe te isha edhe une aop sepse pothujase rri gjate gjithe kohes ketu(pervec shkolles)mua besoj se pjesa me e madhe me njohin se si jam keshtu qe zgjedhja eshte ne duart tuaja(u beme si neper zgjedhje tani )
shpresoj qe kerkesa ime te merret parasysh

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: me shihni edhe njehere mua

Qyqjaaaaaaa permetarja
permetarja ma bo i buke qashqinqe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/cs aop #shqiperia add permetarja
/cs aop #ndihme add permetarja

permetarja ta gezosh aop /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

permetarja ce do mi dreq aop, mire je me vop /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ishalla ta marrin kerkesen parasysh /pf/images/graemlins/smile.gif

Ali_Delja ku ke humb mer? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ervis1

Primus registratum

Prite se po vjen i thojn ketij muhabeti. Alio je bo sop qe ben koamndat ne forum cncnnc.

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/tonguee.gif

/cs aop #shqiperia add permetarja
/cs aop #ndihme add permetarja

permetarja ta gezosh aop /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

jepja dhe op topin tim e ka hallall per vitin e ri 2007 /pf/images/graemlins/wave.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

altino prit iher mer daj prit. se e kam dorzu aop me perpara une. le ti japin ket timin /pf/images/graemlins/smile.gif
Muauhuhauhauhauhauhauha Muhauhauhauhauhauha Muhauhauhauhauhahu KOCI

ssssssss

Primus registratum

papapapa paska morr muti shalet knej /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
altino prit iher mer daj prit. se e kam dorzu aop me perpara une. le ti japin ket timin /pf/images/graemlins/smile.gif
Muauhuhauhauhauhauhauha Muhauhauhauhauhauha Muhauhauhauhauhahu KOCI

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif

acid

Forumium praecox

permetare te pres ne zyre per nje kolokio pune ne 10 fiks. pastaj shohim e bejme. Vishu holle..

RReMuJaXhiU

Primus registratum

ja une pershembull ste kam pa naj her ne chat /pf/images/graemlins/smile.gifmeqe ti rrike ne chat.....

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Permetarja kur te mbarosh pune te AciD kalo ne zyren time te marresh firmat dhe vulat qe aprovohet.Ashtu sic je ska nevoje te vishesh.

^^MIA^^

Forumium maestatis

AciD leje oren 10 ti se po te pres une,edhe mos hajde duar bosh se shtyhet me shume nata me nje shishe vere..he te keqen i di vete kto gjera ti /pf/images/graemlins/wink.gif

S

Scorpion

Guest

Lips Kerkesat per Aop rihapen pas 6 muajsh, megjithese ti je me njolle ne Biografi, Zor se Shtohesh AOp /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif e laj njollen une cke ti ,megjithate ska gje une kenaqem te jem dhe midis popullit,ata qe me kerkojne me gjejne kudo qe te jem /pf/images/graemlins/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

Lips po nuk tu hoq njolla, kam une nje detergjent natyral qe mund te ta heqi. Eshte icik problem se duhet te tundet nja 2-3 ore qe te dali.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kukla

Primus registratum

mirembrema te gjitheve
per momentin ja shkruaj ne forum.
Doja te ftoja te gjithe studentet qe ndodhen ne Itali qe te marten 23-janar organizojme party shqiptare ne discon Pier (Murazzi del Po) TORINO.
Kush ka deshire edhe mundesi te vij eshte i mirepritur

VoGeLuShI

Primus registratum

po si pagese si eshte???

bileta e hyrjes

konsumi etj etj se po bej llogarite une /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/grin.gif