Me sa femra ose meshkuj deri tani keni pasur "akt seksual"

Guest
Re: Me sa femra ose meshkuj deri tani keni pasur "akt seksual"

une skam per te ardh rrusho bofsh qef ti ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif leqe ku ban dot qef pa muve ti
liebe030.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

uuuuhhhhh, me paska dale emri.
e kam thene qe ne fillimet e mia ne AF qe nuk kam as me shume e as me pak eksperience sa nje 22-vjecare normale. tani, normaliteti ehste relativ-tha. /pf/images/graemlins/laugh.gif
e shuajtet kuriozitetin tani? shyqyr.

turi, kushedi sa ghurme mban mbi trupin tend ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

matilda, ca bo neforum mi goc? ik se ka per tik norma prej duresh. lol e kush do e mbushi pastaj?

Guest

une per turin po rri :sleep:
liebe030.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]une per turin po rri :sleep:
liebe030.gif
[/qb]
turi e ka mbushur normen e vet per sot. sdel jashte normes ai se bajatoset pastaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

too late /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sara

Primus registratum

Shih,shih djemte i cojne numrat gocat i ulin.

NYC_GUY

Primus registratum

Kur pyesni dike se sa partnere ka pasur dhe me gjith mend doni me dit te verteten , po qe se eshte cun numrin qe ju thon pjestoheni me 5 ndersa po eshte goce shumezoheni me 5 .

bengu

Primus registratum

Mos se ndonje djale mbase thote se e ka bere me 4 ose 6 e pastaj si i behet halli /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

babyboy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb]Kur pyesni dike se sa partnere ka pasur dhe me gjith mend doni me dit te verteten , po qe se eshte cun numrin qe ju thon pjestoheni me 5 ndersa po eshte goce shumezoheni me 5 .[/qb]
nga cili film e ke marre me se spo mu kujtoka tani?

ahhhhhh American Pie 2, po aty sikur thote 3 e jo 5 . . .

bengu

Primus registratum

Lal, duhet ta shikosh Albanian Pie, aty thote 5. /pf/images/graemlins/smile.gif

terpervetezotimertegjithe

Primus registratum

LEA engjellushe "gjasme" do te vras une ty maje mend po duku te hengshin qejt per sa i perket te berave se mbaj mend burrash se skam nejt mi numru /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

usta_Qima

Primus registratum

un per vete jom akoma i virgjer.e kom te ri fringo akoma ne qese. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Keshtu me teori dhe me fjale sa te doni juve... po me fakte ndryshon shume puna! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Ene una anej nga lagjia teme,barrakat e lanes,shquhem per muhabet ene pirje kafesh me femrat,thash e theme dmth.Sa per ate gjon tjater mos e thonte zoti se nuk bohet fjale pa u martu iher.kshu na ka thon baba....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ene una anej nga lagjia teme,barrakat e lanes,shquhem per muhabet ene pirje kafesh me femrat,thash e theme dmth.Sa per ate gjon tjater mos e thonte zoti se nuk bohet fjale pa u martu iher.kshu na ka thon baba....... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
u qyqjaaaa! (lea pickon faqet) nuk thone kot qe me te miret ose jane ne duar te sigurta, ose jane gay ose si puna putrakut kane rreshkitur nje cike.lol

o putrak, po pse ja merr bote femrore gjithe ate kenaqsi ti mo? jazek te qofte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ehe esh i poshter kyja lea se e njof una /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

po ti ne cmenyre e ke njohur, moj? kafe te lana ke pire dhe ti me te? apo pret sa te martohet, qe ta pini kafen ne krevatin bashkshortor? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

e kemi lene ne nje hotel romantik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gigolo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]e kemi lene ne nje hotel romantik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te boj une nje prenotim per ne te dy?

Gigolo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SARA*:
[qb]Shih,shih djemte i cojne numrat gocat i ulin.[/qb]
Ada ato ndodhin vertet por ketu ne forum kjo teme ka degjeneruar perderisa disa thone numra genjeshter sa iu besojne dhe vete se kane bere seks me kaq nr vajzash.

Une jam i ndershem. Dua te vete tek numri 1 por kam frike se seksi para marteses quhet kondravajtje ne gjukate. Pse u bene ligjet per te u shkelur u bene. Me seksin shpjegohet dhe kushtetuta.