Re: Me qe ra fjala! Cili eshte hobi juaj?
su@mi kohe do dhe te rrish ne hale, çfaredogje do kohe, por s'do te thote se eshte hobi. ndersa ta shtysh kohen ne menyre te organizuar, kjo eshte hobi.
psh, per nje shqiptar emigrant forumi nuk eshte hobi, megjithese ai harxhon kohe. forumi per nje emigrant perfaqeson shqiperine, pra per te merr rendesi te dores se pare. ndersa per shqiptaret me banim ne shqiperi ndryshon puna, sepse e para te kesh internet ne shqiperi, akoma sot, eshte PRIVILEGJ. pra eshte njesoj si ai personi qe jeton ne bote dhe ka abonim ne opera, ku shkon çdo te shtune.
lara psh, poston ne forum kot, pa qellim specifik, a ke pa, s'thote asgje me interes per te tjeret, ajo thjesht kalon orarin zyrtar, kjo i esht kthy ne sport, kjo pra eshte hobi.
po ashtu dhe sonila ose kordelja, ato vijne ketu per argetim pas punes se kryer gjetke. pra per hobi.
ndersa une psh, jo, une internetin (si dhe forumin) e kam mision historik, shume important, po aq sa vellimet e plota te veprave te enver hoxhes ishin per te.
bile kajhere me duket se zoti e kreu internetin enkas per mu. mu ka mush menia qe eshte keshtu e se lun topi. ke pa ti.