Re: me ne fund u rrita edhe une
eila sa urime
ju falenderoj te gjitheve, dhe mos u beni merak pra se dje kisha nja 10 minuta dhe erdha vete te ofroja nga nje cope torte (ne pamundesi per ta bere realisht) virtualisht.
thnx ximi per mireseardhjen ne grupin e te medhenjeve , kur do me tregoni se çfare behet aty
Torta e smile eshte jashte mase e lezetshme, mund te them pa frike se eshte torta virtuale me e bukur qe kam marre ndonje here, por duke pasur une nje perqindje te larte altruizmi ne karakterin tim po e ndaj me Mistrecin meqense me kerkoi nje cope, pastaj paska sjell edhe JD per ta shoqeruar /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpreoj qe edhe ditelindjet ne vazhdim te jen po kaq te bukura si kjo (edhe pse si thote kordelja kjo e 20-ave kujtohet gjithnje )
Triny mos u bej merak lol se vitin tjeter po e festojme bashke
Ti Penel me duket se do te dish shume, pastaj une jam pak misterioz /pf/images/graemlins/laugh.gif ate dite nuk mund te te thosha edhe aq shume gjera
Lara dhe Naked mos tu ngelet hatri po temen e ditelindjes time doja ta hapja vete, jo per gje po te pakten keshtu i kam une te drejtat e autorit /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe njehere thnx te gjitheve
lara,alinos, emanuela,erolina, baby girl (me tere tortat e saj) /pf/images/graemlins/wink.gif , dolce vita, essenza, naked faerie,
dott /pf/images/graemlins/wink.gif
beba ti mos u bej merak lol, edhe pse e lashe kopshtin me dreke per arsye moshe vazhdoj tu kem ne zemren time /pf/images/graemlins/wink.gif
:wave: