me ne fund u rrita edhe une

romeo

Forumium maestatis
me ne fund u rrita edhe une

eila miq te AF sot mbush plot 20 vjeç dhe qe sot e tutje mund te me quani te rritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ju ofroj nga nje cope torte me kete rast

torta-kafa_mali.jpg

Guest
Re: me ne fund u rrita edhe une

cakes.jpg

cakes.jpg

cakes%20with%20sculpture.jpg

meqe i paske qef cakes /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezuar ditelindjen picolone /pf/images/graemlins/laugh.gif
flowers.JPG

b.k.

Primus registratum

NJe jete sa me te lumtur dhe te mbare...

pa dashur te ngaterroje teme:

do te doja te isha atje dhe te festonim bashke.
:wave:

alinos

Forumium maestatis

Edhe 100 Issi i vogel qe u bere i madh /pf/images/graemlins/smile.gif

birthdaycake.gif

Erolina

Primus registratum

U befsh 100 Issi! Uroj te mos zhgenjehesh shume me kalimin e viteve dhe te mos e ndjesh shpesh deshiren per te qene edhe nje here "i vogel"
Shume urime me gjithe zemer! :rockband: :rockband: :rockband:
Shume urime per ty, shume urime per ty, shume urime per Issin, shume urime per ty.

gezim lame

Primus registratum

Urime Isso edhe 100 /pf/images/graemlins/smile.gif

Mireseerdhe tek te "medhenjte" .... /pf/images/graemlins/tongue.gif lene mos e pyt sa qejf eshte... :rolleyes: :wink:

Kordelja

Valoris scriptorum

Do te te kujtohet perhere kjo hera e te 20-ave /pf/images/graemlins/wink.gif

U befsh sa te duash dhe qofsh gjithnji i plotesuar /pf/images/graemlins/smile.gif

Gezuar!

edda

Primus registratum

Issi edhe 100..bashkohem me Laren je shume i mire :kiss:

Meqe sot u bane çun i madh po te çoj nje torte me femna lakuriq...duhet msu çuni :idea:

tortafighe.jpg

Goca

Primus registratum

O Issi, sa i fshehte paske qene, mazalla se the gje ate dite...

Gezuar lali, cuna si ty ka pak .... /pf/images/graemlins/smile.gif

Seriozi

Primus registratum

Gezuar Issi,edhe 100.

Nji cope nga ajo torta e Eddes desha une,jo per gjo,po nje e paske teper(7 dite ka java).E shef sa mire eshte kur rritesh,te qerasin me femra.Nji shishe whisky ke nga une per t'shoqeru torten.
809.jpg

Guest

issi!
u befsh sa tet e doje zemra! suksese ne shkolle, jete e kudo!
uroj te jete ditelindja me e bukur e festuar deri tani! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

Sa inat qe me vjen qe e kane hequr ate kalendarin... desha te ta kisha hap une temen! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nejse, issi dhe 100 vjet te tjera plot lumturi dhe gezim! /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

compleanno08_cp.jpg

bebivogel

Forumium maestatis

Ketu qendroj une me Issin ne diten e fundit ke kopeshti ... :cry:

Birthday.jpg

Issi u befs 100 vjec e patc gjera te bukura gjifmone!

PS: Fanks for leaving me alone :cry:

romeo

Forumium maestatis

eila sa urime

ju falenderoj te gjitheve, dhe mos u beni merak pra se dje kisha nja 10 minuta dhe erdha vete te ofroja nga nje cope torte (ne pamundesi per ta bere realisht) virtualisht.
thnx ximi per mireseardhjen ne grupin e te medhenjeve , kur do me tregoni se çfare behet aty
Torta e smile eshte jashte mase e lezetshme, mund te them pa frike se eshte torta virtuale me e bukur qe kam marre ndonje here, por duke pasur une nje perqindje te larte altruizmi ne karakterin tim po e ndaj me Mistrecin meqense me kerkoi nje cope, pastaj paska sjell edhe JD per ta shoqeruar /pf/images/graemlins/laugh.gif
shpreoj qe edhe ditelindjet ne vazhdim te jen po kaq te bukura si kjo (edhe pse si thote kordelja kjo e 20-ave kujtohet gjithnje )
Triny mos u bej merak lol se vitin tjeter po e festojme bashke
Ti Penel me duket se do te dish shume, pastaj une jam pak misterioz /pf/images/graemlins/laugh.gif ate dite nuk mund te te thosha edhe aq shume gjera
Lara dhe Naked mos tu ngelet hatri po temen e ditelindjes time doja ta hapja vete, jo per gje po te pakten keshtu i kam une te drejtat e autorit /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe njehere thnx te gjitheve
lara,alinos, emanuela,erolina, baby girl (me tere tortat e saj) /pf/images/graemlins/wink.gif , dolce vita, essenza, naked faerie,
dott /pf/images/graemlins/wink.gif

beba ti mos u bej merak lol, edhe pse e lashe kopshtin me dreke per arsye moshe vazhdoj tu kem ne zemren time /pf/images/graemlins/wink.gif

:wave:

Diddy19

Su@mi

........................
Perchè è un bravo ragazzo,
perchè è un bravo ragazzo!

Edhe 100 dite te tjera si keto!Gjithe te mirat e kesaj bote! /pf/images/graemlins/smile.gif