me ndriconi pak...

Cassandra

Primus registratum
me ndriconi pak...

Mbase une kam ngelur pak mbrapa me rregullat se nuk hyj me dhe aq shpesh te #shqiperia...

Sot ndodhi kjo:

(@TONI-DELTA-FORCE) !kb SideEffect ec icik ke ndihme

--------------------------

::: You were kicked from #shqiperia by &Shqiperia (ec icik ke ndihme)

log-se te tjera nuk kam se nuk i bej save, por mesa mora vesh kur hyra te #ndihme, problemi ishte qe nick-u im sillej si seen-bot ne kanal dhe kanali e kishte nje bot (dhe sipas TONI-DELTA-FORCE nuk duheshin 700). Une e kuptoj qe mund te jete gje e bezdisshme (aq me teper qe nuk e kisha lene qellimisht, ishte vetem nje neglizhim), po robi duhet te kete miresine te ma thoje ne kanal ose ne pvt pa qene nevoja te marri masa si ato qe mori. Nqs rregullat kane ndryshuar dhe nuk lejohet ne asnje menyre qe te kesh nje seen-bot on, atehere me falni per injorancen.

TONI-DELTA-FORCE take it easy man!

SideEffect

Guest
Re: me ndriconi pak...

Ka te drejt toni per seen bot eshte jupiteri e remoten off se kur ben !seen nick te shqiperia te cmeni te vin ne prv ka 5 user ne prv e 10 ne main edhe me behet nje qurudhdi keshtu tjera her bene remote off ose disativo !seen botin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

lol ishte thjesht nje keqkuptim ose me sakt nje ngatres qe mu duk sikur ishte nje person tjeter qe ma ka nxi jeten poerdir duke i fol per ate gje , dhe koincidenca qelloi dhe qe kishit te njetin script /pf/images/graemlins/smile.gif
gjithsesi gjonat e sqaruan qe dje mendoj te myllet si tem

lil-butterfly

Primus registratum

megjithate mua prap s'ma mbushin syrin arsyet e tua tono te kick-eve apo ban-eve per dy arsye
1. jane pa pike sqarimi
2. shume acaruese per userin qe i merr dhe pastaj krijohen prob

architetto

Primus registratum

-Dimholt.Albnetwork.net- *** You are permanently banned from Albnetwork.net (po te tyuteti e harrove e)

Ja ca arsyesh jep ne akille ky zoteria ketu po avash avash do e kuptoje qe chat eshte dhe ska ku ta coj topin do vij dhe dita jote e gjykimit /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga architetto:
[qb] -Dimholt.Albnetwork.net- *** You are permanently banned from Albnetwork.net (po te tyuteti e harrove e)

Ja ca arsyesh jep ne akille ky zoteria ketu po avash avash do e kuptoje qe chat eshte dhe ska ku ta coj topin do vij dhe dita jote e gjykimit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja zhyte!!!
TDF nuk vendos dot akill/gline.

kemi thene /remote off per gjithcka. dhe arsyeja "futu tek ndihme" mjafton. nese useri ka deshire te sqarohet..futet dhe mbaron puna. nese useri ka arrogance, mund te qendroj edhe jashte.

Not-Set : shume kohe pa u pare...

lil-butterfly

Primus registratum

gento TDF-ja pati nje oper dhe ajo gline eshte vendosur megjithate... kjo eshte teme e mbyllur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

monsoon ti paske qef te hake ha e ha por spo ngopesh kurr ishalla splas ndonje dite
per sa i perket atij kill me siper ishin shoket tuaj qe i ftove tek ndihme dhe gjith naten na beshin flod /pf/images/graemlins/wink.gif
i harron tujat ti shume shpejt
shif veten para se te flasesh per tjeret
ajde shnet e pare

colorado

Forumium praecox

Toni , MonSoon , nuk gjetet vend tjeter per tu gerricuar , aman ...
Seen bots nuk lejohen , po mire do ishte te paralajmerohej ai qe e ka para se te kickej.
Nejse ca rendesie ka tani ... nuk do i veme morrit frere.