Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

marina s.

Forumium maestatis
Re: Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb]
A e kam ate qe dua?
Kete ta dime s'do kishte vlere
Deren ia leme hapur endrres
T'bredhim pa asnje barierre

Ne kete jete me mire do ishte
Ate qe do te mos e kesh
Se per ndryshe, c'u fitua?
Fantazia shkon per lesh
(pak vulgare kjo rima e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
ja njoni qe kur edhe s'i ecen eshte optimst.nje kuriozitet te vogel:kaq shume te pelqen te mufatesh me sy hap?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Ah moj e dashur Lilly! Ti je akoma (shqip) ne moshen e fluturimit me presh kur gjithe endrrat te duken te realizueshme. Kjo mund te te mrekulloje ty, ndersa per mua eshte just boring and predictable. Per mua cdo gje eshte relative. Kjo nuk do te thote qe domosdoshmerisht nuk kam ate qe dua por hapesira eshte e madhe dhe mundesite te pa fundme...
Dy strofat qe ke cituar nuk tregojne se jam ne denial dhe me vjen keq qe ti s'ke mundesi ta kuptosh... :shrug:

Verizion

Primus registratum

ene po ti arrish te gjitha te behet boring dont you agree /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Dakord, por te pakten you keep the imagination options open ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk ka nevojë për imagjinatë, ka nevojë vetëm për një palë sy që shohin!
Mund të arrish gjithçka vetëm nëse e bind veten që ke arritur gjithçka! Kjo mund të ndodhë vetëm po të dashurosh marrëzisht ose po të jesh vërtet i marrë (quhet edhe kur fluturon me presh /pf/images/graemlins/laugh.gif ). Që të dashurosh marrëzisht duhet të gjesh personin që e stimulon këtë ndjenjë dhe së fundi duhet që edhe ky person të ndjejë diçka të ngjshme për ty. Ndryshe do zgjohesh trembshëm kur ëndrra jote të prishet nga ndonjë zhurmë sfondi!

Indulgence

Primus registratum

Dakord Kondre, megjithate une dua te sqaroj se personin qe te stimulon ndjenjen e te dashuruarit marrezisht (the one that rocks your world) mund ta gjesh me shume se nje here ne jete...
Mjere ata/ato qe s'e kane gjetur asnjehere sepse s'kane kerkuar sa duhet apo jane lodhur se kerkuari, mjere ata/ato qe kekojne vazhdimisht dhe kujtojne se e gjejne ne cdo 2-3 muaj/vjet dhe mjere ata/ato qe enderrojne dhe besojne se do ta gjejne patjeter...

Kondrapedali

Kondrapedali

:thumbsup: Lum ata që vërtet besojnë se e kam gjetur /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Indulgence

Primus registratum

Ti e mira eshte ta gjesh, se e meriton, jo per gjo, por veshtire do ta kesh se ti s'je easy match /pf/images/graemlins/wink.gif
Eshte kollaj qe te gjesh ate qe te do ty, por si zor se mund te gjesh ate qe do ti dhe pothuajse e pamundur te te behen te dyja bashke. Not to discourage you, but perfect matches can happen only to ordinary people, i think :shrug:

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Ti e mira eshte ta gjesh, se e meriton, jo per gjo, por veshtire do ta kesh se ti s'je easy match /pf/images/graemlins/wink.gif
Eshte kollaj qe te gjesh ate qe te do ty, por si zor se mund te gjesh ate qe do ti dhe pothuajse e pamundur te te behen te dyja bashke. Not to discourage you, but perfect matches can happen only to ordinary people, i think :shrug: [/qb]
At'here un jam "ordinary" Indulgence! Match-in (shpirtin binjak) tim e kam gjet para nja 15 vjetësh dhe para se me u bind që ishim vërtet shpirtra binjakë u deshën nja 8 vjet miqësi!
Çudirat edhe ndodhin /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Indulgence

Primus registratum

:eek: So much for my theory :cry: keshtu qe po e modifikoj pak:
Atehere paske qene extraordinary me fat + 8 vjet stazh qe prape nuk eshte = me ordinary.

Paska hope dhe per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] :eek: So much for my theory :cry: keshtu qe po e modifikoj pak:
Atehere paske qene extraordinary me fat + 8 vjet stazh qe prape nuk eshte = me ordinary.

Paska hope dhe per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hope ka për të gjithë dhe në këtë rast ke të drejtë nuk është ordinary, është miracle /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Indulgence

Primus registratum

Pa, pa, pa... hither je. Flm. per "kurajon" Tani u pa puna, do filloj te besoj ne miracles...

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Pa, pa, pa... hither je. Flm. per "kurajon" Tani u pa puna, do filloj te besoj ne miracles... [/qb]
Shancet i ke si për të fituar llotarinë :shrug: . Po loze shum ke më shumë shance po shkatërrohesh nga nervat (e të tjerat) kështu që më mirë shiko terezinë tate se një ditë do përplasesh edhe ti me princin tënd. Megjithatë nuk bën keq ti mbash sytë lart :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Natën Indulgence dhe mendo që kur e gjeta unë .... :wave:

Indulgence

Primus registratum

Naten, naten,... Yep, pas ores 17:00 shnderrohemi ne prinder etc.

marina s.

Forumium maestatis

[qb] Ah moj e dashur Lilly! Ti je akoma (shqip) ne moshen e fluturimit me presh kur gjithe endrrat te duken te realizueshme. Kjo mund te te mrekulloje ty, ndersa per mua eshte just boring and predictable. Per mua cdo gje eshte relative. Kjo nuk do te thote qe domosdoshmerisht nuk kam ate qe dua por hapesira eshte e madhe dhe mundesite te pa fundme...
Dy strofat qe ke cituar nuk tregojne se jam ne denial dhe me vjen keq qe ti s'ke mundesi ta kuptosh... :shrug: [/qb]
nuk e di sa eshte diferenca e moshes midis meje e teje por te siguroj se i kuptoj gjerat shume me mire nga ç'kujton ti. /pf/images/graemlins/wink.gif sa per punen e fluturimit me pras...well...you're wrong.une enderroj por amà pretendendoj te realizoj ato qe realiteti me jep mundesine te realizoj.postimi im i me parshem ishte tjeshte shaka dhe me vjen keq qe ti nuk e kuptove.

Indulgence

Primus registratum

OK Lilly, t'u realizofshin te gjitha dhe pac gjithmone ate/ata qe do.
Te gjithe besoj per kete aspirojme dhe perpiqemi, por edhe kur mendojme se e kemi arritur, eshte perseri relative. Pra nje dritarez e vogel dyshimi dhe perpjekje e vazhdueshme per te njohur vetveten dhe te tjeret ngelet gjithmone hapur, apo jo ( :confused: apo :idea: )

epiphany

Primus registratum

dikur mendoja qe nese nuk eshte ai qe me te verte dua nuk e dua fare.dhe pvr se vazhdoj ta mendoj ne te njejten menyre kam kuptuar qe shpeh here shume gjera dalin jashte parashikimeve.mbase dhe per fakin qe ajo qe dua nuk eshte ajo qe duhet...
keto dy alternativa nuk mjaftojne...gjerat ne kete aspekt jane shume me komplekse.

marina s.

Forumium maestatis

[qb] OK Lilly, t'u realizofshin te gjitha dhe pac gjithmone ate/ata qe do.
Te gjithe besoj per kete aspirojme dhe perpiqemi, por edhe kur mendojme se e kemi arritur, eshte perseri relative. Pra nje dritarez e vogel dyshimi dhe perpjekje e vazhdueshme per te njohur vetveten dhe te tjeret ngelet gjithmone hapur, apo jo ( :confused: apo :idea: ) [/qb]
eshte pikerisht dyshimi ai qe na shtyn te fantazojme,te kerkojme,te saktesojme,te vertetojme.dyshimi ben pjese ne natyren e njeriut /pf/images/graemlins/smile.gif

zecovina

Primus registratum

HE ME HE...KE TE ZGJEDHESH???PO ASNJEREN ME MIRE SIC THONE DHE ITALIANET ME MIRE I PA SHOQERUAR SESA I KEQ SHOQERUAR..APO E KAM GABIM..VARET CFARE KERKON CDO NJERI NQS KA NGELUR KAQ KEQ DHE E DETYRON VETEN TE KETE NJE SHOQERI PER VETEN TE PAKENAQSHME...NUK E DI...UNE PERVETE PREFEROJ ME MIRE TE JEM VETEM.

Megg

Carpe Diem
Te dyja te dhembin shume...~Do ishte nje zgjedhje e tille cilen dhimbje deshiron me shume te perjetosh...:(
Ajo e para eshte me pak e dhimbshme sipas meje...