Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

peson

Primus registratum
Re: Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Pas nje periudhe relativishte te gjate, tema ne fjale eshte rihapur dhe transferuar ketu. Falenderoj moderatoret per mirekuptimin... Ju te gjithe mund te beni komentet tuaja mbi ate qe eshte me mire... pra e perseris: Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

Nismetari S6 [/qb]
kur ta paskan hapur ketetemen :eek: :eek: :eek: :eek:
se mos thuash ti gje ti he /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
sukses
me thuaj me ke rri te te them kush je

BISOU

Primus registratum

me mire te kesh ate qe nuk do,
apo te mos kesh ate qe do!!!!!

nje dileme qe ....................................
vetem ti satana mund ti pergjigjesh ..............

per mendimin tim gjendja shpirterore eshte bosh ne te dyja rastet....

te kesh ate qe nuk do eshte njesoj sikur mos ta kesh sepse ti nuk je me ate edhe pse mund te jesh ulur prane saj dhe te jetosh prane saj.....

te mos kesh ate qe do eshte dicka e zgjidhur dhe nuk do ta kesh sepse: it takes two to tango :wub:

pra njeriu ben zgjedhje ne jete dhe dashuria per njeri-tjetrin tek ciftet shfaqet ne menyra te ndryshme..... shpesh here nese nuk eshte ai apo ajo qe do/dashuron (qe eshte enderr e te gjitheve) lidhesh me dike tjeter dhe e do/dashuron ne nje menyre tjeter.... pa u ndjere bosh sepse personi qe eshte me ty te fal dashuri dhe ne nje menyre apo ne nje tjeter edhe ti do tia kthesh......
Une nuk e kam zgjidhur dilemen e dashurise dhe as qe pretendoj.... une do te doja te jetoja me ate qe dua dhe me do.............. por.................. jeta, ah jeta, jeta eshte me ne per ta zbuluar dhe kur te di me shume do tju them........ :wub:

:wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] me mire te kesh ate qe nuk do,
apo te mos kesh ate qe do!!!!!

nje dileme qe ....................................
vetem ti satana mund ti pergjigjesh ..............

per mendimin tim gjendja shpirterore eshte bosh ne te dyja rastet....

te kesh ate qe nuk do eshte njesoj sikur mos ta kesh sepse ti nuk je me ate edhe pse mund te jesh ulur prane saj dhe te jetosh prane saj.....

te mos kesh ate qe do eshte dicka e zgjidhur dhe nuk do ta kesh sepse: it takes two to tango :wub:

pra njeriu ben zgjedhje ne jete dhe dashuria per njeri-tjetrin tek ciftet shfaqet ne menyra te ndryshme..... shpesh here nese nuk eshte ai apo ajo qe do/dashuron (qe eshte enderr e te gjitheve) lidhesh me dike tjeter dhe e do/dashuron ne nje menyre tjeter.... pa u ndjere bosh sepse personi qe eshte me ty te fal dashuri dhe ne nje menyre apo ne nje tjeter edhe ti do tia kthesh......
Une nuk e kam zgjidhur dilemen e dashurise dhe as qe pretendoj.... une do te doja te jetoja me ate qe dua dhe me do.............. por.................. jeta, ah jeta, jeta eshte me ne per ta zbuluar dhe kur te di me shume do tju them........ :wub:

:wave: [/qb]
E dashur Bisou... eshte ora tre e gjysem e mengjesit ketu ku jam une, dhe kam ardhur ne AF vetem per te te thene se kjo eshte tema me absurde qe kam hapur une ndonjehere... ndoshta nga qe ishte e para teme qe hapja dhe une atehere ndoshta i shihja gjerat me nje sy tjeter... ndoshta sepse ne jete e kam patur gjithnje goten te mbushur deri ne gryke dhe nuk kam konsideruar asnjehere ta shoh gjysem plot apo gjysem bosh... ndoshta sepse; ndoshta sepse perseris jeta te vendos ndonjehere ne situata te tilla qe jane me ligeshtuese se kjo (pasi ketu sensi eshte i njejte, pra vetem nje person vuan). Bisou e dashur e mbyll duke te uruar nje weekend te kendshem, duke menduar ate qe ti do, sepse jam i bindur se dhe ai ne kete cast po te mendon vetem ty.

S6... sinqerisht

S6T6N6

Forumium maestatis

Sa here hyj ne kete teme kam te perplasur momentin e pare ne af... grricjet e para me anetaret simpatike te ketij forumi qe tashme jane bere pjese e imja... sa here hyj ketu them ME MIRE... nuk e di thoni ju ndonji gjo!!!

Princesha

Primus registratum

Un tham...

Nuk me kujtohet se jam si dejshem pa pi asigja, me myti gjumi:sleep:

Ika naten :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Po mire thuje sot??? Online je Rosalina?!

iliriano

Primus registratum

Rozalina po presin pergjigje shoket /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Me kerkesen e qytetareve fshatare, po i pergjigjem temes qe na ka hap fshatari qytetar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ska rendesi se ke zgjedh te parin apo te dytin opsion, ne te njejtin rezultat del.
Un them me mire te jem vetem se me atë qe nuk do, sepse te sjell shqetesime me shume.
Po mos te kesh ate qe do?
Nuk gjendet vetem nji person i tille ne bote, te del nje tjeter qe ndoshta e don ma shum edhe esht i disponushem /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Yyyy ca teme nolte fare... :lol:
Kam lexu deri tashi:
Me do,se do, se te do e donte se donte se e do ate qe sdo do e doje qe te daoje e doua ta doje se e do ta doje se te do qe ta dusha se se do ta doje kur e do se do se ajo te do qe ai se do po do e doje ta doje

S6T6N6

Forumium maestatis

Dmth. ti sh.Rozalin thua me pak fjale: Po vazhdoj te rrah krahet... ndoshta gjej lumturine apo e kuptova gabim si fshatar qe jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Te dyja alternativat bloze qe bloze jane, por mbetet fakti qe ne momentin kur kupton se nuk mund ta kesh ate qe do, duhet te dorezohesh dhe kompromisi ne kete rast do ishte te kesh ate qe nuk do, ndoshta me vone edhe mund ta duash, dashuria vjen nga perkujdesja, dashamiresia dhe respekti. Ne fund te fundit kane qene me shume ata, qe i kane mbijetuar faktit e te mospasurit ate qe duan, sesa ata qe kane jetuar vetem, duke mos dashur te bejne kompromise me dike qe nuk e duan, prandaj duhet gjetur kjo e shkreta e mesme e arte, qe te rrime rehat e ne ekuiliber.

S6T6N6

Forumium maestatis

hmmm dyshoj qe mund te kete nje "te mesme te arte" sic thua ti moce...

lila20

Primus registratum

asnje nga te dy sepse ne nje fare menyre si per njerin e per tjetrin do te vuash,keshtu qe me mire asnje.pa i ngel hatri

S6T6N6

Forumium maestatis

Mire pra lila por ketu jane vetem dy alternativa! Ti pozicionohesh ne nje te trete qe ketu nuk eshte fare

Princesha

Primus registratum

Lila zgjedh opcionin qe nuk ekziston, vajz me mend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Satana, si fshatar qytetar qe te kena mir e ke marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sepse te thash nuk gjendet vetem nji qe te pelqen, sepse po te ishte ashtu gjysma e botes do mbyllej ne psiqiatri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kerko se gjen, thojn te mecmit /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Nuk e di pse me pelqen kaq shume kjo tema...kthehem me nostalgji /pf/images/graemlins/laugh.gif ... Une do te zgjidhja :confused: nuk di te them :confused:

Guest

S6,po e zgjoj dhe nje here kete temen se me verte qenka interesante..
Une do doja qe me mire te kisha ate qe nuk doja..
dhe te rroja me shpresen per te pasur ate qe doja..
Sepse edhe po te kisha ate qe do doja..
Jam shuuuum e sigurte qe do me kthehej ne dicka qe sdo ta doja.. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Pa diskutim që pyetja nuk ofron të gjitha alternativat dhe përgjigja është 1 e vetme në këtë rast! Më mirë me atë që nuk do pasi i vetëm nuk rrihet! :shrug:

Guest

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Pa diskutim që pyetja nuk ofron të gjitha alternativat dhe përgjigja është 1 e vetme në këtë rast! Më mirë me atë që nuk do pasi i vetëm nuk rrihet! :shrug: [/qb]
Te flasesh, do te dueshin te pakten dy vete,ndryshe dashje pa dashje do flisnim me vete dhe kjo sdurohet.... :shrug: :wave:

Kondrapedali

Kondrapedali

Si i bëhet që unë tani do ngelem vetëm? /pf/images/graemlins/frown.gif