Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

S6T6N6

Forumium maestatis
Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

... mes dy te keqijave zgjidh me te voglen

Florus

Forumium maestatis
Re: Me mire te kesh ate qe nuk do apo te mos kesh ate qe do???

Kuptohet qe gjithmone eshte me mire te kesh dicka /pf/images/graemlins/smile.gif besoj se te gjithe do te zgjedhin opsionin e pare :shrug:
Nje pyetje me interesante do ishte:
"Me mire te kesh ate qe nuk do pa te voglin stermundim apo te luftosh shume per ate qe do vertet"? :idea:

S6T6N6

Forumium maestatis

Shtyhem te them se eshte version pak sa pragmatist ai qe mendon ti por nuk mundem te te paragjykoj per vete faktin e botekuptimeve te ndryshme dhe demokracise ne ide...
nejse do doja te te shtoja se per mendimin tim personal eshte njesoj e stermundimshme, si te keshe ate qe s'do si te mos kesh ate qe do.

Florus

Forumium maestatis

Per mendimin tim te kesh ate qe nuk do nuk ka mundim; te mos kesh ate qe do gjithashtu :shrug: atehere e kupton se ca gjendje krijohet apo jo :idea: nje gjendje ne te cilen ti nuk mundohesh te besh asgje. Prandaj edhe thashe qe do ishte me mire qe titulli te modifikohej.

S6T6N6

Forumium maestatis

Po pra zoteri i nderuar... kam marre per baze dy situata absurde ne te cilat askush nga ne nuk donte te ndodhej
1. Te mbash me vete dike per te cilen nuk ndjen asgje
2. Te mos kesh asnjehere endrren tende te perjetshme
ne te dyja rastet ka trishtim, pesimizem prandaj them qe ne fillim: "mes dy te keqijave zgjidh me te voglen" nderkohe qe modifikimi qe kerkon ti del komplet nga thelbi i asaj qe kerkoj une te di nga ju... nejse te sugjeroj mik i dashur te hapesh ti nje teme me pyetjen qe me sugjerove pasi eshte me te vertete interesante.
Sinqerisht S6

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb]
1. Te mbash me vete dike per te cilen nuk ndjen asgje
2. Te mos kesh asnjehere endrren tende te perjetshme
ne te dyja rastet ka trishtim, pesimizem prandaj them qe ne fillim: "mes dy te keqijave zgjidh me te voglen" [/qb]
Temen e kuptova, thjesht mu duk e cuditshme pyetja, nejse.
Per piken e pare: Je e sigurt qe per ate njeriun qe nuk ndjen asgje do te vazhdosh te mos ndjesh asgje edhe ne te ardhmen :rolleyes: (jo rralle njerezit kane perfunduar me ata qe me perpara nuk kane patur interes)

Per piken e dyte: Kjo eshte tamam e trishtuar /pf/images/graemlins/frown.gif gjithsesi ka shume situata te ndryshme keshtu qe asnjehere nuk i dihet...

Une zgjedhjen time ta dhashe, ju nuk u prononcuat :confused:

S6T6N6

Forumium maestatis

hehehehe nuk flas per eksperience personale or mik ... une situatat e mia shyqyr i kam te zgjidhme, dhe nuk do pranoja asnje nga keto te dyja, pasi ne rastin e pare nuk do mbaja kurre prane vetes nje njeri per te cilin nuk do ndjeja gje, ndersa ne rastin e dyte do luftoja deri ne fund per te patur ate qe doja, dhe nese nuk do ja arrija, besoj se do dilte ne shteg ndonje gje dhe me e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

peson

Primus registratum

1000 shoh,100 njoh me 10 rri,sa ty o yll bote nuk dua asnjeri.

S6T6N6

Forumium maestatis

Me kujton rrethin vicioz pergjigjia jote peson...

S6T6N6

Forumium maestatis

Ah sa e kendshme do te ishte mi lal te mos kishe ate qe nuk do... por fatkeqsisht nuk po e shoh ne listen e alternativave...

peson

Primus registratum

Sikur te gjith yjet te dashurohen me mua te siguroj se vetem ty te dua. S'dua mendjen me fjal te kota ta mbush, sa un s'te don askush..........

peson

Primus registratum

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :

S6T6N6

Forumium maestatis

WOW sa romantike tjetra...
heheheh

po sme the moj zemero,
se tani e bone bloz
si dreq quhet ai qe do?
se u bona shum kurioz

Ps. E sapokrijuar per ty peson

peson

Primus registratum

je hena e neteve te mia pa gjum.je dielli qeshpirtin me ndricon,je engjelli i vetem qene cdo moment me mbron..............................

ODISEA

Primus registratum

Shume e çuditshme kjo tema :rolleyes:
Vargjet sidoqofte me pelqyen :wink:
Persa i perket pyetjes qe shtron tema, jam i pazoti te them se ke do zgjidhja, sepse kane qe te dyja te njejten peshe te dhimbshme dhe une kam fatin te mos ndodhem ne asnjeren prej tyre... dhe jam i bindur qe s'do e lija veten ne mes te ketyre zgjedhjeve /pf/images/graemlins/smile.gif
Teme te mbare :wave:

S6T6N6

Forumium maestatis

Sa mren paske ra mi lal... pra me cpo kuptoj ti nuk paske ate qe do apo jo???