Me mire nje MIK apo nje THESAR....?

abs

nuk e di...
Re: Me mire nje MIK apo nje THESAR....?

Miqt jane thesar...!

-------------------

...bin mein eigenes Instrument...

Seriozi

Primus registratum

Më mire nji mik apo nji çiflik
Pa hezitim çiflikun se kur te kem çiflikun e gjej dhe mikun.Jeta eshte bërë e eger ose me sakte e kemi bërë ne te tille.Te gjithe sikur vrapojne si te terbuar mbas parase dhe motoja e secilit me ngjan me:mirmëngjes o interes
Nuk e di si mund ti pergjigjen amerikanet kesaj pyetje.

zora

Primus registratum

mire do ishte ti kishe te dyja,por ne rast se do me duhej te zgjidhja do preferoja me teper nje mik prane vetes sesa nje mije thesare

kristalda

Primus registratum

Me thesar nuk blen dot nje mik te cilin mund te flasesh per gjithcka,thesari nuk te heq vetmine,perkundrazi ta shton,se kur ke shume thesare cdo njeri te duket si kur te don per interes.
Nuk ka thesar qe i afrohet nje miku te mire per mendimin tim. /pf/images/graemlins/smile.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rori:
[qb] Me thesar nuk blen dot nje mik te cilin mund te flasesh per gjithcka,thesari nuk te heq vetmine,perkundrazi ta shton,se kur ke shume thesare cdo njeri te duket si kur te don per interes.
Nuk ka thesar qe i afrohet nje miku te mire per mendimin tim. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
RORI :thumbsup: :thumbsup: :kiss: :kiss:

shine*

Primus registratum

Tani pergjigjja dihet. Por a e sbatojne te tere kete gje pa? Ketu ku jam ka shume njerez qe shkojne pas thesarit, dhe miku del ne plan te tret a te katert. Vet do te thoja mikun. Per ata qe sdurojne dot pa pasur ate "thesar": miku ju ndihmon te keni edhe thesarin, ndersa po te blesh "mikun" (qe nuk i vihet me emri mik) me thesarin nuk te zgjat per shume kohe, do te te duhet thesar tjeter qe te blesh nje "mik" tjeter.

ujku2

Primus registratum

mikun o thesarin??????mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm thesarin

Seriozi

Primus registratum

Zarfin zotni zarfin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Po te dyja, a ben me i pasur?
Jo? E po ma jep ate thesin atehere... :thumbsup:

Ilir Bllaca

Primus registratum

Po c'far don ti atehere, nje pjate me fasule? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ilva

Primus registratum

Une jam dakort me SHINE sepse te dy mund te gjejne njera tjetren, ndoshta si eshte bere jeta kaq e shpifur njerezit thone pasurine, te sigurojne jeten sepse miqte qe te duan vertete te miren nuk ka shume. /pf/images/graemlins/frown.gif

100 here me mire nje mik te vertete. :thumbsup:

jim_albanian_morrison

Primus registratum

une nuk jam dakorte me ju,thesari nuk e gjen asnjehere mikun se ai qe te behet mik prej thesarit eshte thjesht armik kurse miku eshte me shume se nje thesar kur ke nje mike ke njekohesisht edhe nje thesar kur ke nje thesar ke vetem armiq prandaj per mua me mire nje mike.

bimba81

Primus registratum

une preferoj mikun dhe jo thesarin.tani po te jene te dyja s'qahem une po nqs duhet te zgjedh patjeter mikun /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

ok trendy une thesarin e ti mikun kshu q emiku yt behem une e shikon moj dole e ti e fituar :smash:

kapedani

Primus registratum

Keshtu ne teori mire e keni ju.Dhelpra dhe rrushte.Po vriten vllai me vllain per nji rrip toke e jo me sikur te te lene te zgjedhesh qe me pare çfare do nga kto te dyja.Mikun ee.Plasi hipokrizia ktej.

b.k.

Primus registratum

po sikur te zgjedhesh mikun qe ne fillim qe te japi keshilla per te bere nje thesar...zgjidhe mikun per dite te veshtire thote populli :thumbsup:

Ilir Bllaca

Primus registratum

Po re po, te gjitha ne emer te popullit thua ti?
Aman ore, lere popullin rehat. Jepi nganje thesar te uruarve dhe ta bejne dhe ata nje xhiro andej nga hena apo nga marsi.
Vetem keshtu ndoshta kenaqet populli, se perndryshe po ju mbarua thesari ata fillojne e qajn e duan thesar tjeter pastaj. :lol:

disku

UNI

Sa te mire jemi ne shqiptaret ..gjithmone mikun zgjedhim ama ne mendje te gjith kemi nje ide fikse
na marrte pleshtat miku...me thesar je pasha
un po tregohem pak me i drejte...

Do preferoja nje mik qe ka harten e nje thesari /pf/images/graemlins/laugh.gif