Me mire i pasur ekonomikisht & i varfer menderisht,apo i varfer ekonomikisht & i pasur menderisht?

Ameliè

Forumium maestatis
Hahahahahahaahahahahahahahaha
Akoma ske dhene max , shpalosi idete e tua shohim sa arrin
apo aq di aq thua ehh me ke merrem dhe une

odeon

Forumium maestatis
Ej njerez paska hapur probleme gjeagjeza, pse e vrisni mendjen shume se nuk vlen per nje gjeagjeze te acaroheni!

Nejse pergjigja eshte; Ne ate ure mund te kalojne dy vete njekohesisht vetem nje "Femer shtatzene"

odeon

Forumium maestatis
Dreqi e mori, sa rendesi ka per ty i bejne derman apo, anashkaloje, nuk vlen me acaru trunin per biseda online.
Plus ç'pret zotrote qe nuk do hasesh gjithfare lloj tipash, une sdua te bej anetarin tjeter negativ apo ju thjesht dua tju kthjelloj mendjen qe nuk vlen asgje.

Online une marr ate qe me pelqen dhe debatoj me tipa te arsyeshem, kush kalon vijen injorohet.

h3o

Papirus rex
Nuk thash te mbanin tjetrin..un personalisht nuk kam votuar asnje nga 2 kualicionet ne 2013..E kishte bere lesh dhe PD'ja qe une vet kam dhene kontribut te vij ne pushtet ne 2005 e ta mbaje ate ne 2009..Jam per ndergjegjsimin e shqiptareve, per kekesen e llogarise ndaj ciles do qeverie dhe e Lulit qe do te pasoje..
Dolem nga tema

Te dyja palet jane te papergjegjshme.
Komplet. Jane mbledhur bastarda qe mendojne per lekun ne xhepat e tyre kur vjen fundi i dites.
E besoj se jo se sdin po se sduan. :)

Ameliè

Forumium maestatis
Hahaahahahahaahahahahahahahhaha
po ti as di gje ca do thote ajo fjali. Sa gdhe je nga 1-10? 11?

KrimiN'Aksion

Forumium maestatis
Ajo nuk eshte thjeshte fjali por aforizem..por mes fjalisë dhe aforizmes ty te ndan nje mal i tere..kur t them aforizem t duket sikur po them ndonje fjale te huaj...Sa per ate "gdhe" un se dij çdo te thote gdhe...mir qe e din ti e t kemi eksperte t gdheserizmit..

Ameliè

Forumium maestatis
Ajo nuk eshte thjeshte fjali por aforizem..por mes fjalisë dhe aforizmes ty te ndan nje mal i tere..kur t them aforizem t duket sikur po them ndonje fjale te huaj...Sa per ate "gdhe" un se dij çdo te thote gdhe...mir qe e din ti e t kemi eksperte t gdheserizmit..
Kush ta tregoi aman? Hahahahahahahahahhaahaha

KrimiN'Aksion

Forumium maestatis
Ti je ajo qe e nise me pretekstin se nuk te pelqejne quotet..dhe ja ku je...duke bere ate qe ste pelqen perball meje.

KrimiN'Aksion

Forumium maestatis
Ti je ajo qe e nise me pretekstin se nuk te pelqejne quotet..dhe ja ku je...duke bere ate qe ste pelqen perball meje.

Ameliè

Forumium maestatis
Sa gdhe qenke hahahahahahahahaahhahaaaaahahahahah. Gati gati po ndjej keqardhje per ty por je aq gdhe sa ndjej vetem nje doze meshire hahahahaahah

KrimiN'Aksion

Forumium maestatis
Ah e shkret ah.Sa gjynah qe qenke.Qenke me te meta mendore..Keqardhje per ty.

Kur thua ndjej doz meshire nuk qeshet pas.Por aq me te meta je.Me vjen keq.

KrimiN'Aksion

Forumium maestatis
Ah e shkret ah.Te jap keshille kontrollohu sa je ne koh sepse ke probleme serioze mendore.Un nuk qesh me fatkeqsi, të këshilloj ne menyre qe te përmirësohet gjendja jote.