Me mire e/i dashuruar apo jo???

I love new york

Primus registratum
Me mire e/i dashuruar apo jo???

Shume njerez qe dashurojne edhe provojne ndjenja te jashtezakonshme lumturie por edhe ankthe e vuajtje te shumta. Si do te donit te keni provuar c'eshte dashuria dhe t'imerrni persiper gjithe konseguancat e saj (te bukura e te hidhura) apo te ishin profane nga kjo ndjenje dhe mos provonit dhimbjen, in some ways. :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

I

insane

Guest
Re: Me mire e/i dashuruar apo jo???

meqe skam rene akoma brenda brenda... dhe se kam provuar - me mire te jesh single... its fun...

Jetoni

Primus registratum

permendimin tim dashuria eshte gheja me e mrekulluar the natyrale ne bote, por para se te humbesh ne te, me mire mendoper pasojat qe mund te shkoaktohet. ne atomasa qe te jep lumturi, ne ato masa te jep dhimje shpirterore.
flas nga experienca.
ndoshta eshte sepse mua ma kane thyer zemren nje here, por mendoj qe me mire te mos bjesh ne dashuri!!!!!!!!!!!! LATER.........

Jetoni

Primus registratum

KUR PO ESHKRUAJA MESAZHIN ME PARE KAM BERE SHUME GABIME SEPSE PO NXITOJA SE ISHA NE KLASE THE MESUESJA MO VINTE BRENDA....
TE FALA TE GJITHVE NE UK. THE NE SHKODER.

YOU PEOPLE ROCK........................

H

harap

Guest

jepi Toni se e ke ne rregull /pf/images/graemlins/smile.gif

Katja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]jepi Toni se e ke ne rregull /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
O Harapo nuk kuptoj se ca do ti te kjo tema /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ku e ke idene ti se ca osht dashnia??? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ti na jep noi mendje si funxionojne haremet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.s: Kur te nxefet Harapi tani /pf/images/graemlins/tongue.gif
help.gif

Anasykaltra

Primus registratum

Ah kohet e bukura kur ja fusja gjumit per shtate pale qjefe...
Mos shko o trim,do shkoj,- tha trimi,- po mos shko o trim ,-do shkoj jam trim do shkoj,-dhe trimi shkoi...
E hengri dhe trimi...
Nuk hapet me ajo dere o trim...dhe trimi qante cdo nate nga nje gjysem ore para se te flinte ishte rracion ... vete deshi
Une i them gjithe trimave te mos shkojne!!!

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga insane:
[qb]meqe skam rene akoma brenda brenda... dhe se kam provuar - me mire te jesh single... its fun...[/qb]
Mo mire te jesh elektron i lire se nuk ke shume probleme ...

jona20

big bum bam...

te duket vetja pa probleme ty si elektron i lire qe je /pf/images/graemlins/tongue.gif

Erind

Forumium maestatis

Me mire ta kesh provuar dhe vuajtur se sa mos ta kesh provuar fare... /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

edhe une si Ersi them. Eshte vertete qe te jep dhimbje aq sa te ofron lumturi ppor kur koha qe eshte ilaci me i mire e ben te veten atehere thua "what the heck" it's agreat feeling, why be afraid??? Dashuroni njerezse se eshte bukur dhe dhimbshem. Po nuk i provuam gjerat ne kete jete atehere c'kemi shijuar?? Edhe dhimbja eshte nje lloj shijimi, duket sisadizem ne fillim se eshte shume e madhe e imagjinoj por fundi i fundit eshte nje ndjenje qembush shpirtin prandaj dhe te dhemb aq shume kur zbrazet.

sweet_eyes

Primus registratum

Me mire tek pull sesa te cash kaptinen tu u zi ger verr cdo pese minuta. Po vetem per nje periudhe kohe se pastaj sikur nuk shtyhet........

Erind

Forumium maestatis

thnx Sweet Lolita. une mendoj qe cdo kush per dashurin, ka per te folur, nga ana e eksperiencave qe ka patur dhe flasin per te, mire ose keq. duke imagjinuar te dashurin ose te dashuren dhe ato fjale vijne nga zemra. o si nje zmer e thyer o si nje zemer e lumtur per ate qe jeton. /pf/images/graemlins/smile.gif )

helibak mucogllava

Primus registratum

Te bihesh brenda do te thote te semuresh.
Me kujtohet nje shoku im qe me tha aman mos na i kujto se na ka zene qymyri dhe spo na haet buk uuuuuuuuuu me zuri frikaaaaaa,ISHALLAH nuk bijeee kur brendaaaaaa,o me mbaj mendjen,mendja eshte gje e madhe te hedh nga muri. :tipsy:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]Eshte fat te jesh i/e dashuruar !!!!!

Thjeshte kaq !!!![/qb]
Eshte fat apo eshte mallkim ????????????

Cruel_Intentions

Primus registratum

i would want to fall in love some day!!!
not now /pf/images/graemlins/smile.gifno time&nervs
pershendejte,
-B

Isabelle

Valoris scriptorum

... pasi rrezet e para te agimit me ledhatojne fytyren dhe une denjoj te hap syte fytyra jote eshte e para gje qe shoh; kur me endje rrokullisem ne shtrat dhe me bindje le ngrohtesine qe me fal di se nuk do te kem ftohte pasi do te me shtrengosh ti dhe perpish nder krahet e tua, kur majen e hundes tende e puth me endje dhe luftoj me gjumin tend qe ti te hapesh syte dhe te buzeqeshesh pasi te kesh rrudhur ballin dhe shtriqur krahet; pasi te grindemi dhe fajesojme njeri tjetrin se ajo puthja e fundit ishte shkaku qe jemi vone - dhe qe nuk do ta perserisim me deri te nesermen ne mengjes, qe ti do te jesh i pari qe me uron nje dite te mbare dhe qe do te me marresh ne telefon gjate dites; kur gjate dites nuk merzitem pasi me ngushellon zeri yt; kur ne darke pres me endje te te rishoh sepse dita pa ty s'eshte gje hic; kur shpatullat e medha me perqafojne pafund, pa kthim; kur di se ti je me mua cdo sekond te jetes si me diku 'on the back of my mind'; kur nuk ndihem vetem por e plote; kur di qe do te udhetojme bashke e do te puthemi ne cdo cep te botes; kur kembet t'na digjen nga rera e nxehte ne ishujt jugore dhe te kthehemi ngjyre çokollate; kur ti me puth dhe thua " qe jam e jotja", kur ti me sheh ne sy dhe loti im bashkohet me tendin sepse jemi nje; kur di qe ti do te jesh gjithmone me mua...

Nese ky eshte mallkim, u mallkofsha per gjithe jeten... /pf/images/graemlins/wink.gif ?