Me mirë me të, mire pa të (Dashurine)

abs

nuk e di...
qyqa mi goce :D pietje eshte kjo??? :confused:
Me te moj me te dhe vetem me te!!! :kerce:

p.s. do nje facollet :alien: se u ba det vendi :kartonikuq: jo po nese bahet deti kos, s'ka gja :engjell:

;)

Megg

Carpe Diem
Me te pa te.....njesoj esht ,vecse ....pa te ska vdek kush,,,:D
Dhe pergjigja ime perfundimtare esht nen A:Me te:D

abs

nuk e di...
pse rren ti mi Meg qe njesoj eshte :D
Love and Death thote Araki, jo pa love s'ka death ;)

ndersa gjyshja e nje shoqes time thote: dashnija eshte nje Ndjenj udhetare! thua te kete te drejt? :confused:

Megg

Carpe Diem
pse rren ti mi Meg qe njesoj eshte :D
Love and Death thote Araki, jo pa love s'ka death ;)

ndersa gjyshja e nje shoqes time thote: dashnija eshte nje Ndjenj udhetare! thua te kete te drejt? :confused:
Ncnccccc.....pa love ska dek kush thash une jo pa love ska death!!!
Sa per "dashnija eshte nje Ndjenj udhetare! " :(qa di un e shkreta ,,,besoj se esht aq udhtare sa ska nevoje per valixhe,po kur vjen fundi :::
dashuria ne nr njejes esht dhe perfundon ne kryeqytetin e kryeqyteteve;)

gangsterja

Primus registratum
Kur je me te(dashurin)i kalon te gjitha pengesat qe te afron jeta,dhe ndihesh e lumtur qe ke dike qe ndan ndjenjat e tua dhe vetmin.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Me mire me dashurine, them une.

Por ju nuk jeni ne gjendje t'a njihni!

Cfare eshte PURGE? Venia ne prove e dikujt apo dickaje. Nxjerrja e kokes se vertete te dikujt i cili ne raste normale nuk do t'a bente.

Cfare ndodhi ne Shqiperi pas renies se skemave piramidale?

Cfare u be me armet e shperndara poshte e larte?

Kush vrau dhe per cfare vrau?

Kush vodhi dhe per cfare vodhi?

Ulja e avionit te pare ne Tirane pas mbylljes se tij solli me vete bashkshortin tim. Ishte prove e dashurise se tij per mua. Situata ishte shume e rende per te huajt e evakuuar.

Pas kryerjes se ceremonise se marteses ne zyren e gjendjes civile te Fierit, i thashe bashkeshortit te mos e hapte gojen fare ne autobuzin Fier-Tirane i cili n'a coi ne vilen e tij ne Tirane. Gjate rruges n'a dolen perpara kater pese postoblloqe hajdutesh te cilet gjurmonin pasanike dhe te huaj. Unazen me diamante e kisha hequr nga gishti dhe kisha vene nja dy bizhuteri argjendi. Ne nje postbllok n'a kerkuan leket e xhepit dhe stolisjet. Ne pese gjashte raste i dola bashkshortit perpara me trupin tim. Per t'a mbrojtur. Isha shtatezane. Kjo eshte dashuri.

Mund te jete fakti qe une nuk ndjej frike, mund te jete fakti qe kam nje adrenaline te fuqishme, UNE, per njerezit qe dua behem mburoje me trupin tim.

El