Ghost kuptoje drejt jo si te leverdis . Kerkes nga ish aop dmth ke qen vet aop dhe po te ishe ne ate cast aop do i kishe ven ban user po ta kishte shkruajtur ne main ate fjali . Mos beni te pavetdijshim kot. Lexoi mire sic duhet jo nje rrjesht po nje jo . Lerini inatet e kota se nuk nxirni gje ne drite . Klm
Ghost une e kuptoj drejte cdo fjali qe ti nxjerr..po s'ta ka fajin Sop-i im i dashur per budallalleqet qe bart me vete cdo here qe hyn ne server...puna mar usta edhe kur te mbushesh normen e ankesave, sigurisht te pa baza..dhe te kuptosh ate qe realisht shkruhet nga une dhe jo cfare do ti te lexosh, me njofto.
shnedet e me t'mira.
Detyre e ke patur dhe ti nja ca vite para o Ghostleri keto kunja se s'te kane hije fare.Shih te hysh per qejf tend e te respektosh ato norma e rregulla qe deri dje i ke respektuar dhe ti si dhe kerkesa jote e fundit per AOP!!!
![]()
Shyqyr qe po e le me kaq çupe.Ndersa persa i perket kerkeses eshte e drejte e cdo useri mbi 3 muaj chat, apo dhe kjo e drejte per ish aop eshte hequr?
Ti je heq pemanent dhe ende vazhdon ben trilogjira ne forume...po e le me kaq ghost se realisht me vjen turp nga vetja ndonjehere qe jam e detyruar te them ate qe ka ndodhur dhe ndodh!
p.s : uroj ta shohesh te tille gjithnje chatin djalo![]()