Me me sportivitet ju lutem

Seyfert

Valoris scriptorum
A ka mundesi me na lene te chatojme? Flm.

Attachments

• Screenshot_2016-03-25-20-45-36.png
    Screenshot_2016-03-25-20-45-36.png
    546.3 KB · Shikime: 22
  • Screenshot_2016-03-25-20-43-31.png
    Screenshot_2016-03-25-20-43-31.png
    491.6 KB · Shikime: 21
  • Screenshot_2016-03-25-20-43-02.png
    Screenshot_2016-03-25-20-43-02.png
    507.7 KB · Shikime: 20
  • Screenshot_2016-03-25-20-42-53.png
    Screenshot_2016-03-25-20-42-53.png
    431.3 KB · Shikime: 20

SmS

Forumium praecox
Po ju doni me mbush arkiven e forumit me keto postime/ankesa pa kriter e pa vend apo si eshte puna juaj? :S Beni ankesa por te pakten te ken nje arsyeje te forte ku shihet abuzimi qarte jo per shkak te faktit qe berrni ban me te drejte nga @-Operatoret.

Soleil

Valoris scriptorum
Ankese nga ish aop...sinqerisht perdite e me shume habitem me zellin e madh qe keni dhe kohen e lire per te bere ankesa per bane qe nese do u thoshte njeri ju te njejten fjale jo vetem do vije ban Ghost po mundesisht do i kepusje dhe nje te share ne prv sic ndodh rendome. Drejtoini 4 gishta nga vetja dhe me pas treguesin tek stafi.Ankesa nuk merret parasysh nga SOP!Fjala SHTERPE nese nuk ja di mire kuptimin do te thote steril..dhe ti thuash dikujt shterpe vetem per te bere TIPIN , s'me duket e llogjikshme.

Chat te mbare.

Lutem Adm t'a mbylle temen!
Pune te mbare.

Seyfert

Valoris scriptorum
Nese ke qene aop ske te drejte te ankohesh? Wow komplimenta sopit. E nderuar zonjeza sop me ke me ngatarron kur thua qe kam share ne pv? Eshte e disata here qe fyen kulturen time ne lidhje me fjalorin tim. Dhe sa per dijeni main ndaj eshte per te folur per te bere "tipin" nese per ju qenka besdi "te besh tipin" veje dhomen mode +m se dhe kjo te ka ngel pa bere. Nuk mund te besh ankese thote kjo se ke qen aop. Hajde mendje fyelli hajde.

Step

Enjoy Life :)
Ghost kuptoje drejt jo si te leverdis . Kerkes nga ish aop dmth ke qen vet aop dhe po te ishe ne ate cast aop do i kishe ven ban user po ta kishte shkruajtur ne main ate fjali . Mos beni te pavetdijshim kot. Lexoi mire sic duhet jo nje rrjesht po nje jo . Lerini inatet e kota se nuk nxirni gje ne drite . Klm

Seyfert

Valoris scriptorum
Ghost kuptoje drejt jo si te leverdis . Kerkes nga ish aop dmth ke qen vet aop dhe po te ishe ne ate cast aop do i kishe ven ban user po ta kishte shkruajtur ne main ate fjali . Mos beni te pavetdijshim kot. Lexoi mire sic duhet jo nje rrjesht po nje jo . Lerini inatet e kota se nuk nxirni gje ne drite . Klm

Ok. Personalisht nuk do i vija ban nje personi qe i thote me shaka dikujt ti je shterpe ku ai person eshte mashkull, pra llogjika te con qe po behet shaka ne main dhe pala tjeter nuk u ndje i ofenduar. Tani te thuash qe une skam te drejte te ankohem dhe qe paskam ofenduar njeri kete nuk e pranoj kurresesi. Mjaftonte nje pergjigje qe ankesa nuk merret parasysh. Step te falenderoj per pergjigjen. Klm ne vazhdim. I lutem adm te mbylle temen.

Soleil

Valoris scriptorum
Ghost une e kuptoj drejte cdo fjali qe ti nxjerr..po s'ta ka fajin Sop-i im i dashur per budallalleqet qe bart me vete cdo here qe hyn ne server... :D puna mar usta edhe kur te mbushesh normen e ankesave, sigurisht te pa baza..dhe te kuptosh ate qe realisht shkruhet nga une dhe jo cfare do ti te lexosh, me njofto. ;) shnedet e me t'mira.

Seyfert

Valoris scriptorum
Ghost une e kuptoj drejte cdo fjali qe ti nxjerr..po s'ta ka fajin Sop-i im i dashur per budallalleqet qe bart me vete cdo here qe hyn ne server... :D puna mar usta edhe kur te mbushesh normen e ankesave, sigurisht te pa baza..dhe te kuptosh ate qe realisht shkruhet nga une dhe jo cfare do ti te lexosh, me njofto. ;) shnedet e me t'mira.

Do i kepusja nje te share? E kupton ti qe nuk bie une ne te tille nivel? Do hy se e kam argetim dhe jo detyre per te hyre sic e ke ti. Shnet se sja vlen barra qerane replikes tende.

Soleil

Valoris scriptorum
Detyre e ke patur dhe ti nja ca vite para o Ghost ;) leri keto kunja se s'te kane hije fare.Shih te hysh per qejf tend e te respektosh ato norma e rregulla qe deri dje i ke respektuar dhe ti si dhe kerkesa jote e fundit per AOP!!! ;)

Seyfert

Valoris scriptorum
Detyre e ke patur dhe ti nja ca vite para o Ghost ;) leri keto kunja se s'te kane hije fare.Shih te hysh per qejf tend e te respektosh ato norma e rregulla qe deri dje i ke respektuar dhe ti si dhe kerkesa jote e fundit per AOP!!! ;)

Oj çupe po ta perseris qe per norma e rregulla mos me flit sepse nuk je ne gjendje te me flasesh ti mua per to. Ndersa persa i perket kerkeses eshte e drejte e cdo useri mbi 3 muaj chat, apo dhe kjo e drejte per ish aop eshte hequr? Sa per refuzimin e accesit tim , kur une kisha access skam krijuar konflikt qofte dhe me 1 user persa i perket chat. Accessi e nderuar zonjez shkon e vjen. Ta kam thene dhe po ta perseris, e shoh chatin menyre argetimi me dhe pa access.

Soleil

Valoris scriptorum
Ndersa persa i perket kerkeses eshte e drejte e cdo useri mbi 3 muaj chat, apo dhe kjo e drejte per ish aop eshte hequr?

Ti je heq pemanent dhe ende vazhdon ben trilogjira ne forume...po e le me kaq ghost se realisht me vjen turp nga vetja ndonjehere qe jam e detyruar te them ate qe ka ndodhur dhe ndodh!

p.s : uroj ta shohesh te tille gjithnje chatin djalo ;)

Seyfert

Valoris scriptorum
Ndersa persa i perket kerkeses eshte e drejte e cdo useri mbi 3 muaj chat, apo dhe kjo e drejte per ish aop eshte hequr?

Ti je heq pemanent dhe ende vazhdon ben trilogjira ne forume...po e le me kaq ghost se realisht me vjen turp nga vetja ndonjehere qe jam e detyruar te them ate qe ka ndodhur dhe ndodh!

p.s : uroj ta shohesh te tille gjithnje chatin djalo ;)
Shyqyr qe po e le me kaq çupe.