Me kend do të martoheshit ?

Ilir Bllaca

Primus registratum
Re: Me kend do të martoheshit ?

Qejf do te kisha shum qe te martohem me nje vajz shqipetare. Mirepo ketu ku jam un ka peshq sa te duash; vajza domethene. Ta prishin mendjen ato, sa jane te bukura nga pamje e jashtme.
Kur jeton ne vendin e mullinjve ka mundesi qe te behesh edhe vet mulli me ere. Keshtu qe shohim e bejme. Por zemra akoma me rreh per nje vajze shqiptare. Ah zemer oh zemer, qe ma more shpirti. Te gjitha i ka dhe prap nuk esht e lumtur. /pf/images/graemlins/frown.gif

b.k.

Primus registratum

me dike qe eshte i hapur per kompromis, dhe nuk e ke problem te filloje gjithcka nga fillimi nese beson te nje e ardhme me mire...
te jte shume racional, dh eme karakter te forte..

mire do te ishte te ishte shqiptar... nuk ka si fjalet e dashurise te thena ne shqip..se si tingellojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Faleminderit, un dua megjithmend qe te ndertoj nje te ardhme te re.

Ketu ke vendi i mullinjve dhe i lopeve njerezit vetem mendjen ke leket dhe karrierat e kan.
Nuk kan koh ata per dashuri te ngrohte e te sinqert. Vetem kur plaken, mbesi vetem ose i cojne ne shtepite e pleqve dhe atehere ata i bin kokes me grushta.
Jo, un nuk dua qe te me ndolli ajo gje. Une nuk dua qe te martohem me nje 'lope'; vajze me falni per shprehjen.
Shqiptare, lale shqiptare. Te keqen e shqiptares. :kiss:
Un e di se ca heq ketu me kto lope; me falni perseri, vajza doja me thene.

bleri22

Primus registratum

Edhe une jam dakort me ty iliriimiri. Une mendoj qe njeriu me i pershtatshem eshte nje shqiptar, as qe ma ndjen fare per te huajt.

Ofelia

Forumium praecox

Iliri i miri, po ti hec se po te japim azil politik ne Itali mo burre i dheut perpara se te kalosh ne depresion te thelle e te pakthyeshem... po loidhur per kembesh te mbajne mor trim???
Me shaka. Mos e merr per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Ilir Bllaca

Primus registratum

Ofelia, mos u be merak per mu, se une i kam ilacet kundra deprezionit. Keshtu qe nuk kam nevoje te kerkoj ndojne azil atje ne vendin e papes dhe te Berluskonit.

Megjithate, faleminderit per keshillen qe me dhe, nuk do ta harroj me kur. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

edhe une si kollarja, ketu me pelqeve me kete fjali. a martohemi bashke???!!! :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga Dott.essa:
[qb] me ate qe ska asnje nga keto te treja! [/qb]
dmth me muaaaaaaaaaaaaaa :wub: :kiss: [/qb]
Vdes nje cike per tu martuar ti!!! :tipsy: [/qb]
ku e ke mar vehs ti apo u bere xheloze? :tipsy: [/qb]
une xheloze bah, aspak, perkundrazi!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

kurse une perkundrazi u bera shum qe do martohehs me kollaren ti :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif :tipsy:

bimba81

Primus registratum

:shrug: buuuuu as qe ma shkon ndermend tani per tani /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :shrug: buuuuu as qe ma shkon ndermend tani per tani /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
_________

se nuk te djeg prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :shrug: buuuuu as qe ma shkon ndermend tani per tani /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Se mor vesh kte deklaraten tate :confused: