Me kend do të martoheshit ?

PrInCiPiEl

Primus registratum
Re: Me kend do të martoheshit ?

Fillimisht postuar nga Princesha:
Morali dhe mendja do thoja dhe une, por edhe te jete pak simpatik nuk do ishte keq. /pf/images/graemlins/wink.gif
Bukur shumë /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe emrat po përputhen /pf/images/graemlins/wink.gif

Petroninsja

Primus registratum

Pak dhe i sakte, te me ndihmoj ta ndihmoj dhe mbi te gjitha gabimet ti mi plotesoj sikunderse do bej dhe une te njejten gje....
Dashuria ekziston 10 vjetet e pare pasaj zevendesohet nga nevoja e madhe qe ke per ta patur ate person ne jeten tende dhe me pas respekti pason...

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]
Fillimisht postuar nga Princesha:
Morali dhe mendja do thoja dhe une, por edhe te jete pak simpatik nuk do ishte keq. /pf/images/graemlins/wink.gif
Bukur shumë /pf/images/graemlins/smile.gif
Edhe emrat po përputhen /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
He pra ate po thoja dhe une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Never Alone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *drops of enigma*:
[qb]
Fillimisht postuar nga OneWingedAngel:
[qb] me dropsin /pf/images/graemlins/laugh.gif !!!! [/qb]
the feeling is mutual... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ju qofte per hajer!!

burimk

Primus registratum

ne pergjthsi nuk mendoj te kete njeri qe nuk do te donte te martohet me nje te pasur dhe nje te bukur ata qe thon se nuk ka rendesi bukuria dhe pasuria genjejn te gjith i degjoj te njejtat fjale i thon por kur vjen sikur i terhek ka pasuria dhe bukuria por me ne fund kerkojn edhe moralin per mua nuk kan asnjera rendesi per mua rendesi ka te gjej njeriun e pershtacem ne shum aspekte me nje fjale te jemi per njeri tjetrin

Hermesss

Primus registratum

Mbi te gjitha, me nje vajze qe te kete TRU! Te tjerat jane ne plan te dyte.

p.s. Sqaroj vajzat qe shkruajne ketu se fjalia e mesiperme nuk ka aspak per qellim t'i fyeje ato, per faktin e thjeshte se nuk i njoh dhe rrjedhimisht nuk mund te jap mendime mbi to. Eshte thjesht ajo qe kerkoj prej kohesh dhe qe s'po e gjej dot.

Dolores

Primus registratum

Me gjete yllo.....por rastisa qe jam e martuar me dike tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

Petroninsja

Primus registratum

Hahahahah Dolo, ja bone me hile cunit, na ngeli Hermes ne dere ca bo kshu mi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hermes mos u merzit zemer, se ka zoti dhe nje femer per ty ne dyqan, vetem durim biri im, durim se do ti vij vakti dhe asaj pune....

kida

Primus registratum

se ce mer edhe dihet po c'te del :confused: , ah kesaj s'i dihet

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

SWEET
SEXY
SIMPLE

Someone I would enjoy talking/listening to....FOREVER...!

Gjenerali!

PS: Po a ka bir k***** qe i nigjon, muhabetet e grave...?...lol...

RrugaPaKthim3

Primus registratum

Pershendetje si jeni mire ,
une jam nje anetare e re tek ky forum nuk marr vesh dhe shum po do i mesoj besoj :wub:

Gjeneral-Berdica

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RrugaPaKhtim3:
[qb] Pershendetje si jeni mire ,
une jam nje anetare e re tek ky forum nuk marr vesh dhe shum po do i mesoj besoj :wub: [/qb]
Po he maj vajzuke...mireserdhe..., meqe keke e re n'forum, mos e ki problem, se t'i msoj une te tana t'zezat...

PS: Sa me fat! :thumbsup: Mujsha me e kape une kete te sapoardhuren, sa mas t'ia vene syrin ndokush tjeter...lol... /pf/images/graemlins/wink.gif

Gjenerali!

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dolores:
[qb] Me gjete yllo.....por rastisa qe jam e martuar me dike tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: [/qb]
Maj diër eks uaijf, aj nju dhet sins dhë fërst dej aj faund ju. Bat tell mi, hau uill ui iksplein dhet tu auër çilldrën? End hau uill ui introdjus auër çilldrën tu jor hasbënd?
Dhe hec pastaj beje gjumin te qete... :goofy:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb] Me kend do të martoheshit ?

Ne rast martese me kend do te martoheshit ?

Nese keni mundesine per te zgjedhur ( ate e keni apo jo ! ), cilin/cilen do te zgjedhnit :

1. Ate qe ka PASURI
2. Ate qe ka BUKURI apo
3. Ate qe ka MORAL ?

PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif
:cool: [/qb]
Mo e mira do ishte qe ti kishte te treja por nqs jo, atehere do zgjidhja moralin ne vend te pare dhe pastaj bukurine se du te me dalin kalamojte e bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Odea :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Me ate qe do te ishte i afte te kuptoje se cfare ne fakt dhe ne realitet do te thote fjala MARTESE,sepse koheve te findit me duket sikur gjerat marrin tatepjeten nga njerezit e te dy gjinive (martesen nuk e kuptojne mire si duhet,mos te them se e kuptojne si loje, per fat te keq)