helibak mucogllava
Primus registratum
Re: Me kend do të martoheshit ?
pseeeeeeeeeeeee

pseeeeeeeeeeeee

PREFEROJ NJE TE VARFER TA BEJ TE LUMTUR....Me kend do të martoheshit ?
Me kend do të martoheshit ?
Ne rast martese me kend do te martoheshit ?
Nese keni mundesine per te zgjedhur ( ate e keni apo jo ! ), cilin/cilen do te zgjedhnit :
1. Ate qe ka PASURI
2. Ate qe ka BUKURI apo
3. Ate qe ka MORAL ?
PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif
![]()
ai qe ka pasuri...pasi e bukur jamMe kend do të martoheshit ?
Me kend do të martoheshit ?
Ne rast martese me kend do te martoheshit ?
Nese keni mundesine per te zgjedhur ( ate e keni apo jo ! ), cilin/cilen do te zgjedhnit :
1. Ate qe ka PASURI
2. Ate qe ka BUKURI apo
3. Ate qe ka MORAL ?
PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif
![]()
Dmth do te qendronte mire qe burri jot te ishte i rrethuar me dashnore?Pasi leke-dashnore eshte binom shume i forte.ai qe ka pasuri...pasi e bukur jam
e do doja qe femijeve te mi mos tju mungoj asgje
le trrethohet rendsi ka qe femijet e mi tken ato gjera qe un skam pas mundsi ti kem kurreDmth do te qendronte mire qe burri jot te ishte i rrethuar me dashnore?Pasi leke-dashnore eshte binom shume i forte.
E ti vet cfare do kesh????le trrethohet rendsi ka qe femijet e mi tken ato gjera qe un skam pas mundsi ti kem kurre
lekun ket dua tkemE ti vet cfare do kesh????
Aman jo me keto autosakrificat sepse jane bere banale.Do pranoje dmth nje jete gati te vetmuar thjeshte sepse do kishe leke?Apo meqe burri do shkonte me te tjera per hir te dashurise edhe ti do shkoje me te tjere?Jeta ne ato cifte me leke keshtu funksionon mesa kam pare.lekun ket dua tkem
pun e madhe lal me mir lekun pasi me ate qe kisha nzemer ate se kamAman jo me keto autosakrificat sepse jane bere banale.Do pranoje dmth nje jete gati te vetmuar thjeshte sepse do kishe leke?Apo meqe burri do shkonte me te tjera per hir te dashurise edhe ti do shkoje me te tjere?Jeta ne ato cifte me leke keshtu funksionon mesa kam pare.
Mme behet qejfi per ty qe ke bere zgjedhjen tendepun e madhe lal me mir lekun pasi me ate qe kisha nzemer ate se kam
kshuqe me mir lekun
flmMme behet qejfi per ty qe ke bere zgjedhjen tende![]()