Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] me paperinen ... mjes drek darke ... ! [/qb]
Thyfsh qafen..amin Yarebi :mad:

E dopo mjesit, drekes e darkes...ca do beje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Edhe pas nja 3-4 Cuba Libre do te thoja Jo! :mad:

William Wallas

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Wallsingham:
[qb] me paperinen ... mjes drek darke ... ! [/qb]
Thyfsh qafen..amin Yarebi :mad:

E dopo mjesit, drekes e darkes...ca do beje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Edhe pas nja 3-4 Cuba Libre do te thoja Jo! :mad: [/qb]
Atehere , tema eshte ME KE DO TE DESHIRONIT TE BENIT SEKS .... : pergjigja ime ishte me ty mjes drek darke ... la notte si fa' l'amore bellezza ... nn si tromba.

iliriano

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] kush nga vajzat ka deshire qe te me perdhunoje mua se jam akoma i virgjer :lol: [/qb]
s'ja mban asnjeres qe te me c'virgjeroje mu e /pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ah /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e dija /pf/images/graemlins/laugh.gif Sorra /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

uaaaaaaaaaa maja dhe baja n'griz seksi :devil: apo dashnie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] uaaaaaaaaaa maja dhe baja n'griz seksi :devil: apo dashnie /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
tea e beim te dy mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

[qb]
[qb] kush nga vajzat ka deshire qe te me perdhunoje mua se jam akoma i virgjer :lol: [/qb]
s'ja mban asnjeres qe te me c'virgjeroje mu e /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo more e te me rrasin brenda mua pastaj e??????apo jo se qenkam minorene!ah me thuaj adresen atehere!!!!! :devil: :devil:

Genta

Primus registratum

[qb]
s'ja mban asnjeres qe te me c'virgjeroje mu e /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
kemi frike, ti te tremb dukesh si kriminel

Dolores

Primus registratum

qenka degjeneruar fare ktu :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif .........s paska fare pretendime.......

albana

Lara Croft

Dolke,Dolke that's how it is when people don't have a life including me :cry: It's Friday and no plans :cry: Could it get any worse :cry:

NYC_GUY

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Dolke,Dolke that's how it is when people don't have a life including me :cry: It's Friday and no plans :cry: Could it get any worse :cry: [/qb]
Rrembe ndonje helikopter dhe bujrum ne NY , te tjerat i sqarojme kur te vish ketu .

109UV

Primus registratum

Une nuk e di per seks, po jam i hapur per nje BJ nga keto goca:

......nuk diskriminoj ne fakt

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Me te gjithe e kam ber un , skam len njeri pa e ber tani dua ndonej ftyre te re se kto ftyrat mu merziten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

:cry: :cry: :cry:
Ika te fle.Shtyhet me mire ne gjume.
:cry: :cry: :cry:

Guest

uaa moj gra po na qan Albanaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif ,

...........vazhdim
un per vete me gjith qef do e kisha ber me Dolen po e di un qe ajo nuk eshte nga ajo ane /pf/images/graemlins/laugh.gif se esh goc me karakter .. si une /pf/images/graemlins/laugh.gif

pra na del qe uen dua ta bej me njerez qe kan karakter e sjane fallco /pf/images/graemlins/laugh.gif pikeeeee

Guest

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Degjoni pyetja eshte tejet e thjeshte.Po e moret mundimin t'i pergjigjeni thuajeni emrin e antarit apo antares troc jo kodra pas bregut.
Ti Ema ja ku po ta them si paraprite mos na bej gjeagjeza po na e thuaj emrin si e ka robi dhe sesa gra ka nder mend te mare nuk ka rendesi.
Ti Blendi mos na thuaj brockulla jo po do miq e jo gje tjeter nga forumi,pfffffffffff!Une ne temat e mia du gjera stimuluse dhe jo terci verci.
Ti Kordele ne ke liste te tere, ulu 5 minuta dhe na e shkruaj mos na e ler enigme.
Nelk@ ne mendje te kisha kur e hapa temen shprehu tani.
Ja keshtu mezi pres te lexoj kryeveprat e tuaja.Po pati mundesi per ata qe kane kohe te na thone edhe ku e si.Nuk kerkoj shume apo jo? :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Albana po jo me cupke seksi behet me real jo kshu me fallco , un po te puth , tani po te prek aty etcc etcc vogelsira te tilla , kur thua seks dmth kontakt fizik jo kshu auuu iuuu sic thot maja /pf/images/graemlins/laugh.gif

109UV

Primus registratum

bj nuk eshte zex. eshte nje forme e cuddling. widespread - spreadwide eshte me terheqese /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

:rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif