Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Djep

Forumium maestatis
Re: Me ke nga forumi do te deshironit te benit seks?

Lol, te kjo teme u dashka me dhone pergjigjje? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

qekan me spec pergjigjet ketu :devil:
po duhet te themi vetem nji apo lejohen edhe lista /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Djep po pres une :rolleyes:
Listat jane te mirpritura.Une e kam nisur timen /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Larke, po ketu nje cope ideje shprehet, s'eshte e thene te na korrispondojne ne ndjenja nga pala tjeter. Pastaj, une vdes per ata qe s'me duan, terrbohem fare nga dasssuria.

Ika, o gjenetikisht te degjeneruar.
:kiss:

Djep

Forumium maestatis

Vallai une kam qef me e bo me shume goca te forumit - dhe per te dale ne emra te pervecem ... me kordelen, albanen, laren, paper moonin, su@min, emen, papin /pf/images/graemlins/laugh.gif , Duan, ... yhy gjithato te tjera akoma, po shumica ma kan prish i cik qefin qe kur kam more vesh qe jane duhanxhe.

marina s.

Forumium maestatis

ju keni dal duresh!s'keni turp!ju ka plas cipa!
po nejse... /pf/images/graemlins/laugh.gif
una kam akoma pune me listen...jam me dy mendje:ta fus njonin apo jo :shrug:

Djep

Forumium maestatis

Uuuuu edhe me julen mer... si e harrova Julen un. Keni degjuar per sex te ndezur nga afshi i revolucionit ju?

marina s.

Forumium maestatis

ehe!taktike e bukur kjo! /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Ja Djepi tani sapo pranoi qe do te beje seks pak a shume me te gjitha gocat e forumit,kjo jo sepse eshte i pangopur po thjesht se do ti kete gjithe ycet te hapur.Degjo Djep edhe nje ide qe kisha per te bere seks me ty ma hoqe nga koka se ne boten virtuale quhesh i perdale po te duash te besh seks me gjithe keto femra /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

albana troç fare je ke thane!bravo /pf/images/graemlins/wink.gif po ça prisni juve,qe te kjo tema te vijne te ndershmit?ju rren menja m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

po flasim gjithnje "virtualisht" shpresoj.

Deshira per te bere sex me gocat qe kam permendur, qendrun. Une kshu jam o Albana, i perdale ne deshira. Eshte keq te jesh i tille ne principe.

Nigjo ktu, kot me e mohu... Te me pysnin "A ke qef me bo sex me Albanen?", "Po" do thosha. E pse te thosha "Jo"??
Gjithsesi, une s'kam c'boj qe ty te iku deshira te bosh sex me mu. Po ktheve menie, kerko se rrotull do me gjesh.

albana

Lara Croft

Nuk te kerkoj se ti give up shume kollaj /pf/images/graemlins/blush.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Nuk te kerkoj se ti give up shume kollaj /pf/images/graemlins/blush.gif [/qb]
hahahaha po mir ti hall me u gerric i cik me mu kishe? Une s'give up kollaj jo, se te qe per te give up, e kisha ndrru pllaken tashi. Do kisha fillu une, me e more seriozisht ate punen e "i perdale"... edhe do kisha fillu nga "furcet" e "bjeri anes-e-anes" .... jo "nuk esht e vertete", jo "mos nrro menie, po please have sex me mu" (tu te bind ty me i fjal).
Ahuuuu sa te bi ashu un, gjat e gjat tu te perkedhel sedren ty, me mir po rri ktu ke cepi, edhe po "shof televizor" per nja 5 min, sa ta nrrosh menien prap ti. Ne fund te fundit "the night is young" /pf/images/graemlins/wink.gif

iliriano

Primus registratum

une do kisha deshire te beja sex me te gjitha vajzat e forumit /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

:kiss: T'keqen mos me nxirr ate fytyren e skuqme aty, se me bon me faj dhe mu.

Une ama ne lidhje me temen kam fol pa dorashka, jo si kto shumica popullsise qe kane postu 5 faqe defter ktu, edhe nuk lexon nje qe te thot "du me bo dashni me ket antar"
Hej zot, si bojne te gjith si "manare". Hapni o vlla goje se nuk iu bjen nuri. Se s'ma mer menia qe te kete forums qe te kete hap albumin e AF te kete pa fotot, e te mos kete thone me vete per nenjonin/njonen "O zot ca rrushi/ylli/shale/kingu/etj,etj.... ta kisha 1 note .... t'i futsha i her duret .... t'i futsha 1 te kafshume ktu/aty ....
Bojn te gjith sikur thu ti mooo, s'ka "ai(ajo), dhe perenia".

Un e them edhe i her per vete, te ishte real AF, dhe te kisha muncine em zgjedh, nuk do e zgjatsha shume me dipllomaci. Te me pytshin "kush te pelqe?" do i veja gishtin me te bukres (kuptohet me reciprocitet deshire) edhe hec bab. Robt ktu bohen merak se mos permenin nei gjys emri(nicku) ktu ke kjo tema, se njollosen e biografi... ej me det thuj.

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] une do kisha deshire te beja sex me te gjitha vajzat e forumit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ja dhe nje tjeter i perdale virtual /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ILIRIAN:
[qb] une do kisha deshire te beja sex me te gjitha vajzat e forumit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ooooooo tashi Iliriano, edhe ti mo. Nuk e mer vesh mer plak qe ne knoqmi vetem me emra te pervecem???
Ca me flet ne pergjithsi dhe ti tashi, me kujton ate vjershen e Cajupit:

Te ish bere nga perendia
me nje p**** njerezia,
qe ta q*** menjehere,
te mos mbeteshin te tjere...

Ja dhe ti, kshu...

marina s.

Forumium maestatis

:lol: :lol: ket version te vjershes s'e kisha degjuar asnjehere :lol: