Vec nqs mi ven ti serumet. :p Ajo dihej ndryshe sdo ta propozoja vetesakrificen :P.
Ameliè Forumium maestatis 26 Dec 2015 #1,601 h3o said: Vec nqs mi ven ti serumet. Click to expand... Ajo dihej ndryshe sdo ta propozoja vetesakrificen .
h3o said: Vec nqs mi ven ti serumet. Click to expand... Ajo dihej ndryshe sdo ta propozoja vetesakrificen .
h3o Papirus rex 26 Dec 2015 #1,602 Ameliè said: Ajo dihej ndryshe sdo ta propozoja vetesakrificen . Click to expand... Ashtu pranoj. Jam se jam trim. Mi vej serumet ne fillim. Ti kem gati per me vone.
Ameliè said: Ajo dihej ndryshe sdo ta propozoja vetesakrificen . Click to expand... Ashtu pranoj. Jam se jam trim. Mi vej serumet ne fillim. Ti kem gati per me vone.
Hektor12 Locus omnem 1 Mar 2016 #1,603 Seksin se konsideroj nevoje biologjike... po sma ndjeu se bej aktin seksual ... per momentin me asnjeren ketu ...
Seksin se konsideroj nevoje biologjike... po sma ndjeu se bej aktin seksual ... per momentin me asnjeren ketu ...
M Monroe Valoris scriptorum 4 Apr 2016 #1,606 Me asnjerin Gjith kjo goc tmerret me meshkuj virtualiteti ska lezet