Roze ke harru me shtu dhe nje SHishe Alkoli dhe Nje reviste Playbay qe t pakten t vdese me dashnin e Pare ...Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] He ma se jeni ba per gjynah, pse nuk delni ne rruge me nji tabel, "vdiqa kam koh pa ba dashni, brenda 30 minutash po sdoli kush, me bani gati vorrin"
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
HAjt Hajt po ho se do kesh Shonce ti njofesh t Gjithe ...Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] jam e re dhe nuk kam arritur te njoh ndonje person qe te me bej kaq shum pershtypje sa te doja te beja edhe sex me te,,,,,,,,por shpresoj te njoh,,,,, :wink: [/qb]
Kadal Klement se po te kputet kerthiza /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] jam i fiksuar une tek patriotet e mija sidomos tek 82-shkodrane /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] jo mos te me thyhet noj gje tjeter se kerthiza e veshtire te leviz /pf/images/graemlins/tongue.gif moj rrapatushe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E kemi thene ihere ate ne : morri duhet kultivuar /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga s@ilor:<br />[qb] po morrat? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]