Me ke donin te beheshit cift ne forum...???

abs

nuk e di...
Dmth eshte i mire eh? :D :D

Hi Dahlia. Danke danke :D te kujtohet ajo tema te psychologia prandaj thua ashtu, e di! :D Ca me ba, ti shtyjme dhe kto dytreqindvjet qe na kan mbet :p

mbaje mendjen n'msimin kryesor Lady :D

abs

nuk e di...
... a e shihni moj gra sa:wub: i kena Djemt :D
ba me i sha me fjal t'pista menjehere vijne ktu :p

Megg

Carpe Diem
Mmm e paskam pak tvshtir,ja per gjaaa po spo du me ja marr kujt partnerin :p Me Slevin do e kisha provu dyher kurse per rrezerv :D
Sekretin :p:p:p

Bardhyli00

Forumium maestatis
ndersa une ,nje here me shoqe asnjehere ,por do ta provoja nje here me....................................(po e gjetet keni nje dhurate nga ana ime)

Bardhyli00

Forumium maestatis
ishte thjesht tju provokoja se une e kam gjetur ne turqi,eshte brune,e gjate o zot,lere lere,shyqyr qe nuk di shqip se me merr shpirtin pastaj,............hahahhahhahahhah

Megg

Carpe Diem
ishte thjesht tju provokoja se une e kam gjetur ne turqi,eshte brune,e gjate o zot,lere lere,shyqyr qe nuk di shqip se me merr shpirtin pastaj,............hahahhahhahahhah
HAhAhA ,,,pse ne forum rri kjo turkja me shpi qe na e thua?:p

Bardhyli00

Forumium maestatis
i kam folur per ju ,e di se kam dy shoqe te ngushta ketu,me thote se dua ti njoh,kaq ,nuk e kam xheloze,se pastaj e lej ne vend

podolski

Primus registratum
o shok a ka ndonje shoce ajo? Gjeja dhe nje shokut tend ,por sic di vete,si per vete ma,se e di sa gusto ke ti per te tilla gjera...........hhahahahha po ta le ne dore ty,kam besim tek ti