Me ke donin te beheshit cift ne forum...???

Mirabel

Locus omnem
se di
nga syri magjik po shoh....sa inat kjo komshia ime gjithe keto kerkesa....me mbeti misterio mua vetm :p

katsune

cherry blossom
une nuk e kuptoj kete temen. me duket jo e specifikuar mire se cfare kerkohet. cfare nenkupton te behesh cift?

per loje apo prej verteti? eshte teme deklaratash keshtu? si ato qe i kerkojne te dashures/it qe te martohen bashke para nje tufe njerezish qe i shikojne?

po nese tjetri nuk pergjigjet, cfare ndodh ne kete rast? e ne te kunderten, nese pranon, firmoset nje kontrate me tere forumistet si deshmitare?

duhet qe te sqarohen mire keto gjera, sepse tema perndryshe behet shume e komplikuar dhe nuk arrihet asgje e pranueshme keshtu. teme shume e paqarte :confused:

Mirabel

Locus omnem
une nuk e kuptoj kete temen. me duket jo e specifikuar mire se cfare kerkohet. cfare nenkupton te behesh cift?

per loje apo prej verteti? eshte teme deklaratash keshtu? si ato qe i kerkojne te dashures/it qe te martohen bashke para nje tufe njerezish qe i shikojne?

po nese tjetri nuk pergjigjet, cfare ndodh ne kete rast? e ne te kunderten, nese pranon, firmoset nje kontrate me tere forumistet si deshmitare?

duhet qe te sqarohen mire keto gjera, sepse tema perndryshe behet shume e komplikuar dhe nuk arrihet asgje e pranueshme keshtu. teme shume e paqarte :confused:
po dhe ti sa mendohesh..kjo tema eshte kshu tipi
futja kot e gri sallate ,sa te kaloj e kjo nate !

MysteriousMan

Valoris scriptorum

Ne psh do benim cift perfekt, ti gatuaj e un ha :D

katsune

cherry blossom
po dhe ti sa mendohesh..kjo tema eshte kshu tipi
futja kot e gri sallate ,sa te kaloj e kjo nate !

si the, si the?

a nuk e shikon si perfitojne nga paqartesia njerezit? mjafton te shohesh postimin e mesiperm nga Mysterious qe te bindesh :eek:

une per te miren kolektive u shpreha!