Me ke do te donit te benit dashuri?!

Qerratai

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

I papam je sepse e kap pikerisht ne momentin e reklames dhe ne kete menyren arrin te kuptosh thellesisht performancen e atij televizioni gjate harkut ditor /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ika une se duhet me i hudh nafte maqines /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ti duhet t'kesh nonji moter binjake, se s'ka munsi /pf/images/graemlins/laugh.gif e ke bo si te 24News ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk len or t'dites pa mulu me aktualitet /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

bobooooo, mos e thuj kaq haptas q1 po vdes me pas moter BINJAKE un' /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
s't'mjafton q1 t'kam dhan fjalen /pf/images/graemlins/grin.gif q1 n'azil do e lujm i tavell /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Po vdiqa s'ka ça m'hy mo n'pune binjakja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Spo di se me heq veset q1 kam, po don me msu ne tavllen pale /pf/images/graemlins/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

Kur t'behesh ti Bluje per azil, MLK-ja do jet tu i lujt gishtin Shen Merise /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

s'di master, ky kshtu e ka ba i si tip kontrate me mu, per ne azil. /pf/images/graemlins/laugh.gif
po s'qe, bad luck to him, se kam kontratsin tjeter /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

Ore, ju kur s'keni pula, pse boni shutt /pf/images/graemlins/laugh.gif
N'azil ma kan nalu me shku se kalojsha noten ka kapanoni plakave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Po deshe luajme bashke domino tek shtepia ime ne Dhermi /pf/images/graemlins/laugh.gif ... pas nja 50 vjetesh.

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ore, ju kur s'keni pula, pse boni shutt /pf/images/graemlins/laugh.gif
N'azil ma kan nalu me shku se kalojsha noten ka kapanoni plakave /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
po t'imagjinoj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

C´eshte ky muabet azili k´tu /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Qenkeni vel me rinine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Me leje, a mund te vij une? /pf/images/graemlins/grin.gif ... me kusht qe te luajme tavell ... eshte me englendisese (keshtu thuhet?) si loje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sirena

Primus registratum

Ty ore! A do kesh shtepi ne Dhermi ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Une e kuptoj qe gjesti i perzierjes se zareve ne dore eshte shume i dashur per ju gocani, por kjo s'dmth qe ne ate moshe qe po presupozojme tani, do e keni ende aq force /pf/images/graemlins/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

Do ta kem me 100%.

Dhe ti do vish bashke me ate /pf/images/graemlins/laugh.gif, e une do jem bashke me ate tjetren. Do bejme nje peskaç te fuqishem /pf/images/graemlins/grin.gif

Sirena

Primus registratum

Nuk thua shyqyr /pf/images/graemlins/laugh.gif ...po te kishim mund edhe tju benim ndonje dem si padashje /pf/images/graemlins/laugh.gif ... per punen e zarave po flas /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS.Vallahi pas 50 vjetesh ka shume mundesi te jemi vetem ne te dyja, se ju meshkujt zakonisht na lini shendene me pare /pf/images/graemlins/grin.gif ... per fat te keq kuptohet /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

fante, cupkeze, c'kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

jam tuj pas kerkesa qysh tesh per kur t'plakem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

mastermind, ti sikur me ftove, po hajt, shyqyr q1 se hangra at tek me mu rrejt mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

S´qenkam e vetme pra Bluje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem se un s´luj tavell, por doktoreshash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Bluje, une s'do marr kolibe, do marr kulle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vend ka vetem per femrat e BUKURA, kshq ti hajde /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

ajo asht loje e vjeter moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ne brezi i ri e kena permirsu ne tavell /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ishalla arrini me mbajt gurin n´dor /pf/images/graemlins/laugh.gif