Me ke do te donit te benit dashuri?!

Hellena

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Kush ti ka hyp nervat ty se ja bera gropen /pf/images/graemlins/smash.gif
Shyqyr qe sjam "him" /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

uuuuuu ca me ke kujtu...

Tre mashtrimet qe nje mashkull i thote nje femre:
1 - Te dua shume
2 - Do te te dua perjete
3 - Thithe, thithe se kur te "vij" do te te them... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos isha shume banal ktu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Llafe shume e pune pak. Vetem nje person e ka kuptuar rendesine e temes, jo vetem qe sjell mall, po kujdeset qe te jete i cilsise se pare /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e pe dhuraten teme te fundit ti /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

bebi

Primus registratum

nks RAUL BOVA, JOHNNY DEPP, JAMES BOND i fundit, e ai djali te video e J.LO s't'kan ngi /pf/images/graemlins/laugh.gif s'ka burr nanet q1 t'ban derman /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Noj gru babet edhe munet /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dhuraten e pashe, po Mosti ishte me shkathet e i vodhi lavderimet /pf/images/graemlins/lol.gif

Absi ngadale ngadale mi, se s'do tja nxjerrim fundin brenda javes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

He o ndonje kandidat tjeter per ushtar? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

No panik /pf/images/graemlins/laugh.gif i'm full of resources. Are you ready for another go? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Travis Fimmel (ket e kam kojshi /pf/images/graemlins/wub.gif ) kojshija e mir' dera e xhenetit thojn' /pf/images/graemlins/laugh.gif

1954_566840767_eternity_for_men_ad_H232926_L.jpg

travis_fimmel_recostadp_sin_camisa.jpg

antip

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

[imazh]http://www.fotos.org/galeria/data/670/travis_fimmel_recostadp_sin_camisa.jpg [/imazh]

[/ QUOTE ]

Qyqja!!! /pf/images/graemlins/eek.gif Pse s'paska cica kjo goca mer??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

cfar xhelozi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

po ai trup asht skulptur mor trim /pf/images/graemlins/wink.gif

asht cilsu si ELLE, THE BODY

Dolores

Primus registratum

vetem ato qimet ti rruaj cik se me duket sikur do me ngeli ndonje hal neper dhembe /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

c'pun' me ke qimet mi xhan /pf/images/graemlins/laugh.gif , po ai asht tan aj livadh /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

/pf/images/graemlins/cool.gif

olololol

Primus registratum

- Sa shume postime ketu ! , Kjo tregon deshiren dhe pasionin e Shqiptareve per seksin .

- <font color="blue">Per me ju bashku tufes gjyshe me te bukur se Ornela Mutti s'do kish besoj, si tha ai me ka ngel peng ne zemer , se me kujtoj nje barcalete : </font>

Ishte njona kishte nje te dashur , por po martohej.Dhe muajin e mjaltit burri vendos ta bejne ne Durres.
- I thote te dashurit : - Si do ja bejme 30 dite ne te dy jam me burrin ?

- S'ka problem se te vi naten une ne 12 kur ta kete zene gjumi , mjafton ti te me thuash krahun ku fle ?
- Ok une fle djathtas , i thote ajo.

Dhe keshtu cdo nate per 29 dite vinte dashnori ne 12 te nates bente adetin nores ne ikte.
Te nesermen qe ish dita e fundit i thote burri gruse:
- Sot do fle une nga krahu yt se s'kom bo rehat fare mrome .
- PO amon mer burre ne i dite bo si te bosh se do ikim.
- Joooo do fle une anej u vendos kjo pune.
- Po nje nate eshte mor burre pse ben keshtu ?
- Ore do dru ti apo si e ke hallin.
Dhe keshtu u vendos te flinte burri ne krahun e djathte.
Vjen dashnori si per note ne 12 i bo adetin krahut te djathte ne iken.

Kur cohen ne mengjes gruja rrinte gjithe turi /pf/images/graemlins/frown.gif.
- Ca ke e dreq qe rri ashtu , i thote burri ?
- Si more ca kam , me ka ngelur peng ne zemer qe nuk me le te flinja mbreme ne krahun e djathte.

<font color="blue">- Ah mer zemer i thote burri : Ty te ka mbetur ne Zemer , por mua me ka mbet ne by..e lol /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pffff s'me pelqejne bjondet...ka ndonje brun ketu?

bebi

Primus registratum

dolke, un s'jam per femna as metrosexual /pf/images/graemlins/shrug.gif

ja le kategoris' perkatse, gjynah me i hi n'hise /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: perpara se me ba at ADD, (reklame, per ata q1 s'kuptojne), i ka kalu 100 gAditse/prashitse travis /pf/images/graemlins/wink.gif asht reklame e calvin klein ajo, jo fotografi n'shpi per qejf t'vet

nejse, gzoni ca keni se kto jan' per ato q1 i appreciate, si puna e scorpionit psh, q1 ka vu gjyslykt se e terboj aj me rreze /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

DAHLIA, brrune ishin deri tesh, ky erdhi si intermexo /pf/images/graemlins/smile.gif