Me ke do te donit te benit dashuri?!

Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Meqe permendi Monty futbollistet, Lorik cana qe luan me Marsejen eshte /pf/images/graemlins/wub.gif, po ne te gjitha fotot eshte i veshur. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
mor ti terranova /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif do rrish urte apo ti nxjerr te palamet ne shesh un ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse te ty i kisha harru mij /pf/images/graemlins/laugh.gif!! Nuk kom lon ven pa i kerku se po du me la teshat e bardha kesaj jave n'lavatriçe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Aaa Oni Pustinen mos ma ngani se ka qene crush-im im i pare. E kisha motren e vet me nje klase, dhe kam kercyer oce e oce me Onin. Gjithmone ka qene i bukur dhe shuuume i sjellshem. Duhet ta merrje ti insjativen se ai vete, aha!

I love new york

Primus registratum

une motren e ti e kam shume shoqe moj, ti e paske pas me i klas. E di qe eshte ketu ajo?
Oni eshte vertet king /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

MLK

Primus registratum

Shi shi, po i çoj i cerre ktij une se paska sukses ne AF /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kerkesat mi çoni te firmosura nga prindit ne PM /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Ah , nje difekt ka djali, ka pas gerhhit shum noten se na lete pa gjum te Apollonia (per ata qe se kan arrit te turizmi ne Durres , just behind the Breshka /pf/images/graemlins/laugh.gif)

I love new york

Primus registratum

ti po s'ja gjete t'gjithve naj gjo moooooooo /pf/images/graemlins/devil.gif
do mbetesh cinik i hidhur /pf/images/graemlins/tipsy.gif

MLK

Primus registratum

Ty s'ta kom gjet akoma pershemull /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Plinio_Fernando.jpg

Me kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Foli ky gishtoku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne fakt jam me afer zoofilit me kete deshire, sesa pedofilit.

I love new york

Primus registratum

Ty s'ta kom gjet akoma pershemull /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gifs'kam une - jam immaculate /pf/images/graemlins/tonguee.gif
(wouldnt that be scary) /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Ej , mua Oni pustina me pat bere icik efekt ne fillim kur e njoha, pastaj degjova ate ntervisten qe dha te Arian Cani e ja kam heq vizen... /pf/images/graemlins/laugh.gif Madje jam tu pyt veten , e ka lone Ambeta ate ?! /pf/images/graemlins/angel.gif

Tashi Bluje.... pse s'fole ca muaj perpara per Bogdanin ti mi te keqen... /pf/images/graemlins/smile.gifSa here jena perplas shpatllash... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po tani eshte largu .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK, ke noj shok tjeter nga ata te Apollonise si puna e ketij Pustines, po mundesisht qe s'gerhet ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ju do keni qene grup nga ato qe rrinit 17 cuna me 1 cader... /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

O Mozi, une intervisten e tij nuk e kam nigju personalisht, e di nga burime te tjera mgjth do thoja qe nqs te behen pyetje te tilla (si ato qe i beri Arjani Onit) cfare pergjigjesh mund te presesh? /pf/images/graemlins/shrug.gif

Hellena

Primus registratum

Plinio_Fernando.jpg

Me kete /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Mariangela /pf/images/graemlins/lol.gif .. Great choice .. ke shije ti dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

Kur thu 17 e ke fjalen per çuna - goca ti apo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shok sa te dush mij, po si gje dot ti se ne po ti them, se me gjeografine paske pas probleme ne shkolle /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur them Apollonia, ka qen hotel turizmi q1 e kishte emrin Apollonia, jo barrakat e drrases ne fillim te plazhit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Breshka ka qen te pista vogel, po nuk kefaj ti se e ke frejuentu plazhin pas 90-tes /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

MLK, i njof mire une breshkat, rrotat e kuqe, kavaleshencen, pisten e madhe , trampolinen , pisten e vogel, uren e Daj Lonit, ate pjesen e mrekullueshme mes Hekurudhes dhe Ilirise etj etj... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti ke shume menyra te tjera me me pyt sa vjece jam, s'ke pse me ja fut kot ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desha vetem me te thone nja dy llafe qe te te mos merrnin n'sysh , po qeke pordhac turizmi... /pf/images/graemlins/laugh.gif nga ato qe kishin frike mos ti prekte koma noj fije leshterik mrena ne dete, se hidheshin perpjete... /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Je i vetmi qe mburresh per faktin qe je plak ti MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jeni qe jeni, pse nuk hapni nonji shoqate anti-MLK ju /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo se keto Anti-mondialiste,. antni-....janene ne mode tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Mimoza /pf/images/graemlins/laugh.gif Polikumi nuk ka qit kurre çuna q1 tuten prej peshkaqenve /pf/images/graemlins/laugh.gif

zoulou

ElB@S@N

Vetem me shpirtin tim /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK

Primus registratum

Femna osht si moca, me shtate shpirtra /pf/images/graemlins/laugh.gif