Me ke do te donit te benit dashuri?!

Qerratai

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Jim duket qe s'eshte mengjarash, se nga te renat me dore ne adoleshence te hershme, i eshte perthyer majku majtas /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po ti e ke nga eksperienca jote? /pf/images/graemlins/grin.gif

Qerratai

Primus registratum

Meqe u dashka genjyer, packa se eksperiencat personale NE i njohim mire, atehere po them qe edhe mua me eshte shkurtuar deri tek kerthiza nga te renat me dore.

Qerratai

Primus registratum

Harrova: E kam si akrepi i madh kur shenon nje ore (cilado) pa 10 minuta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Do dilja jashte teme po te flija o DAHLIA...

Une t'u pergjigja /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

E shof qe masturbacioni paska qen masiv keto ditet e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pjesmarrja ne teme qeka 5 fishuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Vetem pa te bertitme se jena ne pune ju lutem /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

mor ti terranova /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif do rrish urte apo ti nxjerr te palamet ne shesh un ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

yjaaaaaaaa vazhdokan diskutimet...s mbarokan meshkujt e botes se shqipo s keni nxjerr ndonje ketu...ja ta bej une cik nderin /pf/images/graemlins/laugh.gif

10208062872.jpg

10208071316.jpg

Dolores

Primus registratum

Kjo e mar e fresket nga nji forum kosovar...antari shkruan atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

armendiiusa.jpg

bebi

Primus registratum

na e gjeni nji grupin tem (meqe jemi te shqipet)
erion bogdanin

ps: un kam disa por po pertoj me pre gjysmen tjeter te fotos (dmth personin ngjit me te /pf/images/graemlins/devil.gif ) dhe per ma teper po pertoj me i host.

pps: asht edhe nji aktor shkodran ne California, por meqi mu s'me inspiron (s'me ka inspiru kurr per ma shum se per kafe ose ndoj kercim sa per gjentilese) kush te doje foton te ngreje doren /pf/images/graemlins/grin.gif

I love new york

Primus registratum

eshte edhe nje model i Calvin Klein qe ka qene advertising his underwear /pf/images/graemlins/devil.gif all over Boroadway ne NY - and I know qe eshte me origjina nga Lushnja po ka ardh ktu nja 2 vjec or so dhe mezi flet shqip. ishte shume i bukur, e kam taku me i cocktail party, djaloshar though edhe ne look edhe ne moshe /pf/images/graemlins/goofy.gif

Bluje, it doesnt hurt to show off arritjet e bashkatdhetareve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

n'vend mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
ja nji foto e thjeshte

ATT: un' sdu te baj dashuri me ket ! po e ve thjesht per shikimin tuj !
un du vetem raulin ose depp ose bana /pf/images/graemlins/laugh.gif

[imazh]http://i28.photobucket.com/albums/c244//Picture1.[/imazh]
[imazh]http://i28.photobucket.com/albums/c244//Picture4-2.[/imazh]
pata tundimin t'a vendosja edhe ne versionin me pucrra /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe me koka kola, por thashe hajt spo sakrifikoj edhe veten edhe ndoj tjeter ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po e deshe kte versionin, email /pf/images/graemlins/laugh.gif

fotot u fshine nga blue sepse me thane qe me username te aty ku i kam host, mund te shifen edhe fotot e tjera qe jane aty.
flm per mirkuptimin

sciauuu

bebi

Primus registratum

as keto q1 vuna ktu s'i pe??? too bad /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Te gjithe ketu vdiskan Mas Turit te Bimit ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kjo e mar e fresket nga nji forum kosovar...antari shkruan atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Po ti te sillje antarin nga forumi tjeter e jo foton /pf/images/graemlins/laugh.gif Kemi Tranon qe do burrin mal'sor /pf/images/graemlins/lol.gif