Me ke do te donit te benit dashuri?!

bebi

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

lenke, mendoj edhe per ty une /pf/images/graemlins/laugh.gif

matthew-mcconaughey-pup.jpg

bebi

Primus registratum

nelka, pranoje publikisht q1 t'skualifikova me raundin e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif jo qoshkave /pf/images/graemlins/laugh.gif ec ktu si trime q1 je /pf/images/graemlins/laugh.gif

asht edhe nji aktor south amerikan, s'ja mbaj mend emrin, por ka nji video me j.lo. stil bova /pf/images/graemlins/goofy.gif

I love new york

Primus registratum

edhe une e klasifikova ke cunat e bukur mi, nuk eshte tipi im, vetem po t'kem pi shuuuuuume cosmopolitans /pf/images/graemlins/laugh.gif
tipi im eshte alla Benicio, me sy te fryra, pak i eger, floke te lepira, macho dhe pak "rrebel" ne look.

Blue nuk shof gjaaaaaaaaaaaaaa

Princesha

Primus registratum

Cristiano%20Ronaldo-PAA-000462.jpg

Portugezi Cristiano Ronaldo ja kalon te gjitheve atyne qe keni nxjerr deri tash.

Klas mashkull.

bebi

Primus registratum

oboobooo, hajde te shkolla jeme se kam nja 30 si ai e ma te lezetshem bile. ca duhet ai moj me sy pa shprehje, me vetulla si te halles teme /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif sowwy, si ai as per kafe se marr /pf/images/graemlins/shrug.gif
po me duket si ai i west side family /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

nuk e di ca asht shpall, he is a sweet/hilarious man /pf/images/graemlins/smile.gif

i like matthew /pf/images/graemlins/smile.gif

Vals

Primus registratum

RAUUUUL, si harrova Raulin moj? Ai qe luan King Henry tashti s'me ngjit, teper i manikyruar si goce. Per sy blu e kam me Joaquin Phoenix, eshte me manly. Sa per Benicion ai me duket si pijanec mua me ato syte si te pergjumur.

Joaquin nuk me terheq Vals, me duket si i lige /pf/images/graemlins/shrug.gif

Po mendoja rrezik hapet nje teme nga sociologjia tani, te diskutohet se si eshte prishur femra shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

noooooo that's the sexyness.
puffy eyes hide a lot of desirable secrets /pf/images/graemlins/tonguee.gif
I loooove his voice and his character, ashtu si gjysem i animuar ke Sin City - Jackie Boy /pf/images/graemlins/laugh.gif
shije-shije kjo dynja shija shijes nuk i ngja /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

matthew-n ma late mu eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

mir' qe si doli kush per zot /pf/images/graemlins/goofy.gif

mu me doli lenka, po e di se ajo me jep liri sa te du un' /pf/images/graemlins/grin.gif

I love new york

Primus registratum

e why not Blu /pf/images/graemlins/wink.gif
there is only one life to live - you got all the freedom in the world /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Matthew nuk me pelqen, si kot. Po ti shofesh rrolet i ka te gjitha njesoj si i shpenguar, flet me tangerllik.

Po pse mi Nelke te duket Joaquini i lige? E ke nga Gladiatori me duket se e qau aty rrolin e perandorit te keq. E kam pare nga afer, eshte shume king dhe syte i ka blu blu blu edhe shume friendly.

Tema ke sociologjia me vrap nga ata cunat e fese dhe te mbajtjes se femres mbyllur ne shtepi. Na mbyllin na mbyllim po ju bejme namin televizorit dhe telefonit.

I love new york

Primus registratum

I like Joaquin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif edhe si aktor edhe si look.
Ate te caren tek buza e ka so charakteristike /pf/images/graemlins/laugh.gif
Loved him in the Johnny Cash movie /pf/images/graemlins/wub.gif
I watch that over and over dhe s'merzitem.

mozaiku

Primus registratum

Valso, ku e gjete autorizimin ti te me likuidosh me dy llafe mua ... /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe keto te tjerat qe te besuan dhe s'me afruan asnje therrime nga ato simitet qe moren per vete... /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ça po flet mi...ai po e kerko...e s'paska gjo me duket /pf/images/graemlins/lol.gif

Qerratai

Primus registratum

S'ka gje se te duket jo, mire ben qe e nxjerr ne selamet ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

hakçe hakçe mu m'duket sikur mezi po e qet. jo per gjo po doren e ka ne lartesi kerthize /pf/images/graemlins/laugh.gif