Me ke do te donit te benit dashuri?!

Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

MLK ca po te duket vetja Muhameti ty, se vec ai kishte fuqi te barabarta per te shtata. Une jam realiste i kuptoj fuqite e mia, edhe ne fantazi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...ne fillimet e mija me eric, u akuzova se pelqej cuna me sy te vegjel, po si mendon ti, ka dhe shum randsi ai detaj kur ka kaq me bollek gjithcka? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Po ta vesh re me vemendje asnje nga tiparet nuk i ka te jashtezakonshme (pervec vrimave ne faqe), po kombinimi eshte /pf/images/graemlins/wub.gif djalosh dhe burre ne te njejten kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.
Cfare shfrytezimi qe i ben, jepja nje weekend pushim se nuk behet qameti /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

Nelka, kujt nga kta nuk ja var ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif
kalon aty, i shef qe jane rreshtu t'u prit rradhen edhe bo sikur je e zonme shume me MLK /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lenka Clive-in e kam n'shpi, s'me vete mendja /pf/images/graemlins/grin.gif

Kisha harruar sa zemergjere je, he thuaj ke do t'me leshosh per weekend sa te negocioj ndonje marveshje me bluen per erikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

nelka, ai ishte qellimi fillestar, por ma hodhi. doli anasjelltas /pf/images/graemlins/tipsy.gif

tani nuk di si ti shpetoj kesaj skllaverie /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: s'i kemi shpijat aq larg un e eric... po ca ti baj se asht icik i martum /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'i paska ardh zoni asnjonës për ate që kom shkrujt un? Apo keni fryk mos jeni ke t'paktat /pf/images/graemlins/goofy.gif?

bebi

Primus registratum

frik' s'kam. jam e sigurte q1 jam te t'paktat /pf/images/graemlins/tonguee.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Lenka Clive-in e kam n'shpi, s'me vete mendja /pf/images/graemlins/grin.gif

Kisha harruar sa zemergjere je, he thuaj ke do t'me leshosh per weekend sa te negocioj ndonje marveshje me bluen per erikun /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nelka, ma jep icik adresen /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po ti negocion me Blune, une negocioj me ty /pf/images/graemlins/lol.gif
edhe une e kam Benicion n'shpi /pf/images/graemlins/wub.gif por unenxorra ktu te vertetin fare qe t'a abuzojme nga pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

lenke, ca don ti moj /pf/images/graemlins/laugh.gif
thuji tetes ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif se ca s't'gjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenka shume po mendohesh ti, s'te vjen keq ti hedh nje sy une e para katalogut te monty-it?

Monty ca malli ke te fresket? /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ahh si u bo kjo pune ketu, si ke tregu i camve /pf/images/graemlins/smash.gif
hajde, mall fresh, akoma me label-in a paketimit /pf/images/graemlins/lol.gif

nelka, s;te erdhi zeri te ma napesh adresen eeee, iii si jeni bo kshu, nuk share hic as virtualisht /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Blucke /pf/images/graemlins/kiss.gif une te du ty, how about that /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

nelka, sa synin e madh e ke moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

what about some Bova love /pf/images/graemlins/wub.gif

raoul_bova_rizzardi1H.jpg

lenke, aman, se dashurise nuk i tham kurr jo /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif (jo stil kondra eee /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif )

I love new york

Primus registratum

yyyyyy e kisha harru ket fare, i mire i mire eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bluckeeeeee, pse diskriminon ti miiiiiiii /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Blucke, si eshte stili Kondra moj qe te di te them po ose jo /pf/images/graemlins/lol.gif
mqs jemi ke cunat e bukur, here's some desert
rhys_meyers.jpg

he was born one day after me, same year /pf/images/graemlins/wub.gif

Oj femra nuk shtohem me ne pune une tani. Foton e pare te Raulit do ta ve ne desktop. The perfect male /pf/images/graemlins/wub.gif

bebi

Primus registratum

kondra tha te faqja tjeter, qe jane te pakta ato qe do i thonte JO /pf/images/graemlins/laugh.gif ky asht stil kondra. une dashurise si tham JO, por dashurite e mia jane te rralla /pf/images/graemlins/laugh.gif

lenke, ai asht shkurtabiq mi /pf/images/graemlins/laugh.gif sowwy, po ai s'arrin mire, i duhet shkalle dyshe me mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

CR_13927R.jpg

bond_bathers_wideweb__470x311,0.jpg

nuk diskriminova mi, po deshta me ngop nelken q1 t'na mbetet ma shum scelta ne-ve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lenka ai qe ke vene ti eshte si tipi i Angelos, une i dua njecik me te eger /pf/images/graemlins/smile.gif. Me Montyn merremi vesh mire, vetem schedulet duhet te rregullojme /pf/images/graemlins/lol.gif