Me ke do te donit te benit dashuri?!

Dolores

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Nelka /pf/images/graemlins/lol.gif....Po Hektorin e ke pare ke Munich duket super yummmy

Ktu po behet gati te bej cik kec me Nelken /pf/images/graemlins/laugh.gif

ericbana.gif

Dolores

Primus registratum

Edhe Nelka duhet te jete ne bikini qe te jete me interesante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dol, tek Munich eshte cifut, ta heq zjarrin direkt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une dua keshtu sic e ka thene Mosti me lluce, me shpata, me kostume /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

S ke provu cifut ndaj flet..... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Tani ne kete pike do interxhektonte Mosti dhe do thoshte : Ke provuar shqiptar i ke provuar te gjithe /pf/images/graemlins/lol.gif

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Mozi te lutem shume, mbaje gojen, une jam vajze me principe . Cdo gje me rregull e radhe, per perdite 1-shin per weekende 2-shin jo ne te njejten kohe. S'jam MLK une /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Car faji kom une se ti je klasike si femer /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej me ket teorine tate, dyshi del i penalizum, se veç dy dite perfito, ne nje kohe q1 njishi 5 dite /pf/images/graemlins/laugh.gifune qe te mos i ngel hatri njeriu, ne te kete barazi te plote, ja kam ber nga nji dite seciles, vetem se per week end kom von re q1 ajo m'vje jo me fanelle me numer 2 si joti po me 7 /pf/images/graemlins/laugh.gif
E shof qe do kem bo me nonji ven llogarit gabim /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me...jane...merzit /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Meshkujt te gjithe njesoj jane mi goc... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Femrat jane ndryshe nga njera tjetra.... me keto s'merzitesh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

normal se me femrat s'bej dashuri /pf/images/graemlins/grin.gif

mozaiku

Primus registratum

Po me 1 do bosh ti, meqe meshkujt te qekan merzit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Apo t'eshte merzit e bomja ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

vallaj kur nigjon lart e poshte ngre e ul vetem per at pune .. sikur tiken oreksi /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ufff sa here shikoj CNN mendoj per Anderson Cooper. Une dhe Anderson Cooper ne plazh, ne divanin e Doles, tek premiera ku qenka Valsi me kete kingun e Grey. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.
Per rezerve dua edhe ate qe luante Hektorin tek Troy, po me gjithe kostum ama /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

eric ban-n (hektorin) ka nja 3-4 vjet q1 e kam xan un' /pf/images/graemlins/wink.gif
duro edhe pak sa t'me merzitet /pf/images/graemlins/laugh.gif se zgjatka pak ma shum' lezeti me kto te rezerves /pf/images/graemlins/laugh.gif

...ne fillimet e mija me eric, u akuzova se pelqej cuna me sy te vegjel, po si mendon ti, ka dhe shum randsi ai detaj kur ka kaq me bollek gjithcka? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Eh, vallaj t'pakta jan ato që do i thojsha jo sikur ... t'isha beqar /pf/images/graemlins/shrug.gif.

Vals

Primus registratum

Pu pu c'qenka bere ketu gjate mungeses sime. Pike se pari, Nelka shijet i paskemi pike fare. Une ngordh per Anderson Cooper dhe s'me kuptoje robte se ai duket shume geek. Per mua ai eshte HOT. Gjithashtu dhe Hektori tek Troja me shkrin.

Mozin s'e dija me vlera morale kaq te larta po vazhdo ti moter me moralet se me shume per mu e per Nelken.

Po mire, po pse MLK'ja u merrka si shembulli negativ? Mua ai me duket si ata qente qe lefin shume po s'kafshojne dot (me fal MLK qe te krahasova me qen po e kisha thjesht ne menyre figurative).

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

MLk do me kafshu po s'kafsho dot se i bi proteza... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

Cooper eshte classic man....edhe ka llojin e punes qe i nxjerr ne pah inteligjencen....po prape une e di sikur ai eshte gay ...keshtu qe s ka imagjinatra e fantazira /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

benicio-del-toro.jpg
/pf/images/graemlins/wub.gif

Vince-Vaughn-proposed.jpg

this third one, I'd like to talk to me a lot, his voice is sooo characteristicly sexy.
i like when he talks slow, si tek Sin City
clive+owen.jpg