Me ke do te donit te benit dashuri?!

MLK

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Qelsat ti dha komshija tu apo ja ka mor kushurina tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Kom kojen e urgjences te xhepi , mos u bo merak /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

kopjen thuhet, jo kojen /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ke municione... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

E shef vetem mua me editojne...te tjerat i lene te thone cfare te duan /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

deeply hurt /pf/images/graemlins/devil.gif

true confidental

Forumium maestatis

No one can get close enough to hurt you and Deeply is totally out of discussion /pf/images/graemlins/laugh.gif
po e them edhe nji her un me ke qe mos me editojne /pf/images/graemlins/laugh.gif...
Baby...me ty /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
apo ke municione... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Uffffff.... po plas... /pf/images/graemlins/lol.gif

Me nejte ne teme: Me MLK.

P.S: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo ktu ke tema se m'vje zorr mu /pf/images/graemlins/laugh.gif Veç po i more ne çelsat e temes kushurines /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps. Pse jasht temes sta ma ty me e bo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo ktu ke tema se m'vje zorr mu /pf/images/graemlins/laugh.gif Veç po i more ne çelsat e temes kushurines /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ps. Pse jasht temes sta ma ty me e bo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ty s'ta ma me thone "po" mrena temes, mu s'ma mban me ta bo prape pytjen jashte teme... /pf/images/graemlins/laugh.gif Lejne pasoja "ncuq-et"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

e lejm ka liqeni? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Dini gje, a eshte availble ai ylli im qe i kam postu foton para ca faqesh, tek Gray's Anatomy? Si thate, jo? U pa puna, stine e thate per mua.

MLK

Primus registratum

Ydhi doli qe ishte planet gazi, e kishin pa keq astronautet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Vals ti duhet te jesh kjo me fustan te kuq
...hottttt /pf/images/graemlins/laugh.gif
eric_dane2.jpg

Ok mu merzit Colin qe e kam user and abuser ...tani nji i ri
wentworth_miller3.jpg

Qelbesini as divanin se ka aq te madh sa per 2 veta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Dole, po qe e kam nje fustan te kuq fiks si ai? C'paskam per te pare enderra te bukura sonte . Shif sa i bukur qe eshte ai ylli im (ydh me bisht dhe jo planet gazi, plas ti MLK po deshe).

Dole, kush eshte ki mbi kolltuk mi? S'ka gje se s'ka vend se i ulesh ne preher. Thone, thone, qe masa e kembes eshte ne proporcion te drejte me nje gje /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/devil.gif
Ky e paska kemben marshallah, good luck!

MLK

Primus registratum

More une nuk kam pse plas per ate, po ti shif mos del n'resme ne na e sill ketu te te shofim si te rrin fustoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vals

Primus registratum

Fustani i kuq me rri si shpirt se nuk e kam gjoksin te varur si puna e kesaj. Foton nuk ta ve se te marr ne qafe pastaj, apo s'je dhe larg dhe s'ben dot derman.

I love new york

Primus registratum

McSteamy - Mjauuuuu /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Valso, share ti share eeee /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

tashti t'a marr vesh une, are there any more new episodes ke Gray's Anatomy???

Ufff sa here shikoj CNN mendoj per Anderson Cooper. Une dhe Anderson Cooper ne plazh, ne divanin e Doles, tek premiera ku qenka Valsi me kete kingun e Grey. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.
Per rezerve dua edhe ate qe luante Hektorin tek Troy, po me gjithe kostum ama /pf/images/graemlins/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Gra, mlidhni menjen se s'e keni mire keshtu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah... a bo me dasht me e bo me dy, se me 1 na doli turpi me duket... po fluturojne emrat si ne harados /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mozi te lutem shume, mbaje gojen, une jam vajze me principe . Cdo gje me rregull e radhe, per perdite 1-shin per weekende 2-shin jo ne te njejten kohe. S'jam MLK une /pf/images/graemlins/laugh.gif