Me ke do te donit te benit dashuri?!

peson

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga Ceasar:
[qb] o gishteza po ti nga shkruan?? [/qb]
une mo??????????
NGA ANDEJ KENDEJ GJITHANDEJ /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gentilushi

Primus registratum

dmth ti levizke sa majtas djathtas heee ???qenke interesante /pf/images/graemlins/wink.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb]
Fillimisht postuar nga Sykaltra_UK1:
[qb] po he pra, ate e di dhe une po puna eshte se kush eshte i zoti te dale me i miri...xx [/qb]
hajde cuna mos e humbisni rastin. se me dy mendje e ka kjo neser thote dicka tjeter :goofy: :goofy: :wave: [/qb]
...ja ku me keni, une ketu jam i teri dhe i beri dhe gati per sykaltren-uk1 ajo e di dhe vete, qe the ti Gishteza Sykaltra eshte si shpirt, mos me pyet nga e njoh, long story...

Arjola

Primus registratum

ha ha ha, ku je ti re most_wanted, long time no see. Good to hear from you again though...xxx

Lenez

Primus registratum

Une per veten time,me nje vajzen te zgjuar,dhe te kete TRUPIN TE BUKUR.Keto te dyja do te plotesonin deshiren e cdo te Riu. :thumbsup:

Renea88

Primus registratum

Kali fjala z do shkruhet s do......ke klasa pare mesohet dhe shqip nganjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ujiftohte2die4

Primus registratum

[qb] ha ha ha, ku je ti re most_wanted, long time no see. Good to hear from you again though...xxx [/qb]
...true, yea long time no see girl, have you missed me or what, aint heard from you neither are you srill around there where we first met..., dont forget sykalter you owe me a drink we havent finished yet... :smash: :smash: :kiss:

gjekec

Primus registratum

[qb] une do te doja te beja dashuri ne nje krevat me pupla me dy gocat me te bukura te albforumit.

PS: Krevatin e kam me gjithe mend kurse me mungojne ato te dyja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un me te gjitha si te 1001 netet /pf/images/graemlins/laugh.gif

qartesia

Primus registratum

[qb] une do te doja te beja dashuri ne nje krevat me pupla me dy gocat me te bukura te albforumit.

PS: Krevatin e kam me gjithe mend kurse me mungojne ato te dyja.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ndersa une do te doja te beja dashuri me nji nga forumistet ne dy krevate me pupla .

Ps. Dy krevatet me pupla i kam me gjithe mend po me mungon ajo. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Arjola

Primus registratum

une i kam shume qef krevatet me pupla.... /pf/images/graemlins/wink.gif

peson

Primus registratum

[qb] une i kam shume qef krevatet me pupla.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po pse merzitesh ti ja EU eshte gati ta ka bere ftesen

Arjola

Primus registratum

po si s'mu ndave ti re GISHTEZE. Po futi nji muhabet ti mi lal, se ngele duke ma mbeshtet mua... :wave:

peson

Primus registratum

[qb] po si s'mu ndave ti re GISHTEZE. Po futi nji muhabet ti mi lal, se ngele duke ma mbeshtet mua... :wave: [/qb]
po ishe kundra ma thuaj .puna eshte se ti bertert e keta nuk degjojne, kur bertasim te dyja ndoshta degjojne me mire ku i dihet? :wave: :wave:
harteend.gif
women21.gif

Arjola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb]
[qb] po si s'mu ndave ti re GISHTEZE. Po futi nji muhabet ti mi lal, se ngele duke ma mbeshtet mua... :wave: [/qb]
po ishe kundra ma thuaj .puna eshte se ti bertert e keta nuk degjojne, kur bertasim te dyja ndoshta degjojne me mire ku i dihet? :wave: :wave:
harteend.gif
women21.gif
[/qb]
ok terhiqem, tani po ta mbeshtes une tya muhabetin...xxx

gentilushi

Primus registratum

Po i bie shkurt
:devil:
Sykaltra dhe Gishteza keni qejf me bere nje trekendsh?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bob

Primus registratum

po ndonje sanduic ka nevoje njeri,jo keshtu kot :cool:
mire do ishte jo per gja :goofy:

peson

Primus registratum

[qb] shkurt edhe une...mbylli syte kur te enderrosh lol [/qb]
i te njejtit mendim jam dhe une