Me ke do te donit te benit dashuri?!

Erison700

Forumium maestatis
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

gjynaf...te shkretet dashkan dhe me vyp vipat...

mu ma ka heq trunin gruja e komshiut /pf/images/graemlins/laugh.gif , po sdi ka tja nis e hengert dreqi...i ka nja 10 vjet me shum se un...kom hall se tja them po e prish ene mirmengjesin dhe mirmromen qe kom me ate. me celet fytyra dhe me dalin krah ne zemer kur me thot mirmengjes...ooo po po po...me verte ma ka heq petllen...ishalla po e njef dhe ajo AF-ne ne po i hedh nji sy ksaj pusulles teme po mesa di un, per raste te tilla, ce posta vetem per Tom Hanks dhe per Meg Rayan...

hajde ishalla po bohet si neper filma... :idea: po jap nje shenje /pf/images/graemlins/laugh.gif : osht gruaja e nji gazetari...........

true confidental

Forumium maestatis

:lol:
Kane dal hapur robt, ca me emra, ca me nick e ca me photo ......
Ta them mos ta them /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une du me TY , me TY dhe vetem me TY :wub: :lol:

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e kam sekret :wub: :kiss: [/qb]
po deshe hajde dhe me mua,...te te jap nje akullore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mohican:
[qb]
e kam sekret :wub: :kiss: [/qb]
po deshe hajde dhe me mua,...te te jap nje akullore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:eek: ik se i thashe atijt te vije e at rregulloje qefin apo se kam afer :smash:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DD_DeeJaY:
[qb] :lol: :lol: :lol: :lol: dru ka ai qe me afrohet rrushit tim :smash: :smash: [/qb]
erdha rrusho erdha
tink20.GIF

Erison700

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Mohican:
[qb]
e kam sekret [/qb]
po deshe hajde dhe me mua,...te te jap nje akullore /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:eek: ik se i thashe atijt te vije e at rregulloje qefin apo se kam afer :smash: [/qb]
mu qefin sma rregullo dot njeri tjeter pervec teje o zemer, se te jet per ate qe e ke fjalen ti, e lej gjithmon deren hapur....e kam per hobby te tu shkoj un atyre dhe jo te me vijn ata te ma ndreqin qefin...
por car te bej ty???? :cool:

Arjola

Primus registratum

une do donja te benja dashuri me CUNIN ME TE BUKUR TE FORUMIT....