Me ke do te donit te benit dashuri?!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] asaj t'i afrohesh ti :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
helen spiegim pse /pf/images/graemlins/blush.gif po deshe kuptohet lale ??? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Per ty do vej parruket /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po ti ke naj kerkese?! I preferon ti mbaj lisho, me bukle apo kacurrela?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Wooow me te gjitha vajzat( e reja dhe qe nuk i kam te aferta ) te planetit.

Kush jam une, Kazanova??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Me Xhemin e Fiks-Fare.
MMMMMMMMMMMMMMM ca ylli

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Penele...si thua!! [/qb]
Ngjo se me mua ke pergjegjsi te madhe.... /pf/images/graemlins/wink.gif A thua ja del dot mbane me sukses?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

[qb] sa gusto schifo kan keto gocat shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse preokupohesh ti? duke pas keto gusto, vetem tek ty sdo na shkonte mendja ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

putrako duam provat, le parole sono poca cosa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
[qb] sa gusto schifo kan keto gocat shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pse preokupohesh ti? duke pas keto gusto, vetem tek ty sdo na shkonte mendja ndonjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

putrako duam provat, le parole sono poca cosa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ske minimumin e shancit me mua mi lale edhe me dashte ti /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

ç'te them ty une, se besoj ta kuptosh qe ke bere nje gafe me ate postimin /pf/images/graemlins/wink.gif
nejse, s'meritonte replik as postimi yt i pare, jo me ky i dyti. vetem te kesh parasysh per here tjeter qe nje njeri qe komenton gustot e te tjereve nuk tregon inteligjence.

S6T6N6

Forumium maestatis

Dashuri eee?! Me ke doja ta beja?! Me nje grua te martuar; ato jane me te mirat...

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Dashuri eee?! Me ke doja ta beja?! Me nje grua te martuar; ato jane me te mirat... [/qb]
:smash: :smash: me te vertet???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????

Fletrrufeja

Primus registratum

1. Parashivisi Maku (ka qene dashuria ime pare. para asaj qe mendoni juve /pf/images/graemlins/wink.gif )
2. Me i goce qe ka qen tek Samiu qe e kam bo per here te fundit shekuj me pare.
3. Me i goce tek Samiu qe nuk e kam bo ndonjhere por qe eshte dashuria ime dyte.
4. Patjeter dhe me Liz Taylor-in se eshte si shpirt tek zotria i unazave.

Primus registratum

RAMBLA
thashe gje per gustot e tua une se se kuptova ket thashe ne pergjithsi nqs te djeg ty skam faj une
e kuptove mesazhin yllo pastaj gafat kam ku i bej une skam mbet mi ba ne forum se sme plas shume moja kapish yllo he te keqen se ske mbet ti me me paragjykuar mua se ske shance jo per gje apo duhet me ti perserit gjerat 100 her ? /pf/images/graemlins/smile.gif
gjithsesi gjithkush mbetet me mendimet e veta ashtu sic nuk te gjykova une nuk dua te me gjykosh ti
se ne ket rast je ti qe u tregove injorante duke paragjykuar
sepse dihet qe paragjykimi eshte injorance dhe ti sa po e tregove rrushi i vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Do ishte nje humbje kohe e pafalshme nga ana ime sikur te shkruaja edhe vetem nje fjale tjeter mbi postimin tend highlanders.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Dashuri eee?! Me ke doja ta beja?! Me nje grua te martuar; ato jane me te mirat... [/qb]
I Jap te Drejte Parafolesit ...