Me ke do te donit te benit dashuri?!

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Si nuk e qit nai vashe Foton time mer amon ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] pervecse Bebes me putrakun, dhe atij cunit me nick te cuditshem qe ka fiksim ate shkodranen, asigjo tjeter s'po shof una :confused: , kshu qe opa cuna e goca shpejtoni se rradha po zgjatet shume keto kohet e fundit, meqe eshte edhe ftohte duhet me pas nonji me kalu keto nete te ftohta [/qb]
a te futem ne une te rradha jote? :kiss: po jo te me vij rradha dimrin tjeter!!! :sleep:
ke ca ide te shkelqyera ti naiher!!!! :wave:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Une me Brad Pitushin se vdes per te :wub: :kiss: [/qb]
E mer vesh Xheniferja dhe vdes ajo para teje /pf/images/graemlins/laugh.gif

alecsa

Primus registratum

une do doja te beja dashuri me nje person i cili me njeh mire po une jo,me dergon lule fshehurazi me fjale shume te bukura,me provokon,duke me derguar nje leter me shkrim''te pres sonte ne nje hotel....''kuptohet luksoz.portieri me jep çelesat dhe une futem ne nje dhome e mobiluar me te kuqe dhe me petale trenafilash.ai nuk ndodhet aty une ulem ai me vjen nga prapa dhe me lidh syte pastaj..............KUR ZGJOHEM NE MENGJES AI KA IKUR DHE GJITHCKA DUKET SI ENDERR.. :cry:

Elsi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] pervecse Bebes me putrakun, dhe atij cunit me nick te cuditshem qe ka fiksim ate shkodranen, asigjo tjeter s'po shof una :confused: , kshu qe opa cuna e goca shpejtoni se rradha po zgjatet shume keto kohet e fundit, meqe eshte edhe ftohte duhet me pas nonji me kalu keto nete te ftohta [/qb]
UNE DUA TE BEJ DASHURI ME TY! :wub: He, thuj po deshe, a ta ka kerkuar njeri keshtu si une? Te pres ne Spanje, chica caliente :kiss:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Leila:
[qb]
E mer vesh Xheniferja dhe vdes ajo para teje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Le te vdese e ta lere beqar se e cmendi /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

SAMANTA sa enderra te bukra benke naten ti yllo
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif me ter mend as mua sma nxorri asnje vash foton ketu bah /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe una brad pitushi jam po brun jo bjond /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fillimisht postuar nga catgirl:
[QB] une do doja te beja dashuri me nje person i cili me njeh mire po une jo,me dergon lule fshehurazi me fjale shume te bukura,me provokon,duke me derguar nje leter me shkrim''te pres sonte ne nje hotel....''kuptohet luksoz.portieri me jep çelesat dhe une futem ne nje dhome e mobiluar me te kuqe dhe me petale trenafilash.ai nuk ndodhet aty une ulem ai me vjen nga prapa dhe me lidh syte pastaj..............

Edhe une me kete dashkam te bej dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif por e dua dhe vazhdimin
Pa endrra /pf/images/graemlins/wink.gif

alecsa

Primus registratum

FANTAZI KEMI NE GOCAT E SHQYPNIS PO NA KANE RA PER HISE CA DJEM SHQIPTARE CA IMBRANATI PRANDAJ NA KA MBETUR VEC TE ENDERROJME.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

[qb] FANTAZI KEMI NE GOCAT E SHQYPNIS PO NA KANE RA PER HISE CA DJEM SHQIPTARE CA IMBRANATI PRANDAJ NA KA MBETUR VEC TE ENDERROJME.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pupupu....çuna kjo s'durohet fare.Arriten deri sa tu nxinte goja kete llaf...,jo me po dhe durimi paska i kufi.

Vijne studente shqiptare ne Itali,te gjithe gjejne dashnor italian.Me pyeti nje italian nje dite:"Ore po ju meshkujt shqiptare,keni vegel ju apo jo,se kto po ikin te gjitha me italionet?"I thashe:"S'kemi problem veglash ne mer vlla,...ne kemi problem lekesh!"

Primus registratum

[qb] FANTAZI KEMI NE GOCAT E SHQYPNIS PO NA KANE RA PER HISE CA DJEM SHQIPTARE CA IMBRANATI PRANDAJ NA KA MBETUR VEC TE ENDERROJME.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
se sdin ti te kerkosh pune tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
sjane te gjith nje soj me nje llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

alecsa

Primus registratum

EPO UNE S'JAM NGA ATO.MU OR TI VLLA ME PELQEJNE SHQIPTARET ENE PIKE.S'KAM CI DUA KETO MESHKUJ QE DEPILOHEN NGA MAJA E KOKES DERI NE FUND TE KEMBEVE.A E MORE VESH TANI???????????????

alecsa

Primus registratum

S'PATA GJO ME TY HIGHLANDERSS C'KE QE I FUT TURINJT NGADO??????????

Primus registratum

cato edhe une fola ne pergjithsi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
SAMANTA sa enderra te bukra benke naten ti yllo
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif me ter mend as mua sma nxorri asnje vash foton ketu bah /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe una brad pitushi jam po brun jo bjond /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eeeeeee une per bruna vdes,por ama Bradoja eshte i vetmi bjond qe me pelqen :wub:

atalantino

Primus registratum

Mua me pelqen ajo bjondinka ruse (tenistja ) Ana Kurnikova ose Eva Herzigova ne kohet e saj

Primus registratum

SAMANTA
bradoja eshte bradoja ca ti besh
apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif
nejse une jam brun gjithsesi bej nej zile /pf/images/graemlins/tongue.gif

atalantino

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] SAMANTA
bradoja eshte bradoja ca ti besh
apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif
nejse une jam brun gjithsesi bej nej zile /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
brun qe e ka morrin sa nje kacabun :lol: