Me ke do te donit te benit dashuri?!

T[]

Forumium praecox
Re: Me ke do te donit te benit dashuri?!

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] beba eshte too little still ... nuk nderroj johnny depp me asnje /pf/images/graemlins/laugh.gif
epo ja u thac de! [/qb]
he mi se rregullohet ajo pune po he.po e kthen nanoja e jo ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Po ja qe Nano s'e nderron nusen ( s'ja di emrin sja mbaj mend) ... nuk i shkon mendja per Salma Hayek ... une s'di ne nderron gje tjeter ai /pf/images/graemlins/tongue.gif ..

T[] m'ka thon evgu ... lene lene se me kaq e kupto vete ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Jo ba ma keq se Jessica Rizzo per italianet mi goce ... s'njeli mashkull ne AF pa t'enderru

gurax

Pan ignoramus

[qb] Po ja qe Nano s'e nderron nusen ( s'ja di emrin sja mbaj mend) ... nuk i shkon mendja per Salma Hayek ... une s'di ne nderron gje tjeter ai /pf/images/graemlins/tongue.gif ..

T[] m'ka thon evgu ... lene lene se me kaq e kupto vete ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Se ca nderron ai s'e di, por jam shume i motivuar te besoj qe nje cigare here pas here e pi dhe ai! /pf/images/graemlins/tongue.gif
T[], a po vje nje xhiro ne Hollywood? Do sajoj nje container me aktorë per t'i dhuruar te kjo tema e AF! Eshte pune me leverdi, degjome mua! /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: :wave:

---------------------
"Have I told you lately..."

no_way_TuTo

Primus registratum

Do me pelqente me bere dashuri me Helene of Troy , me kane terhequr gjithmone vajzat e kohes se lashte /pf/images/graemlins/laugh.gif (koha babaqemos) :lol: , dhe Helena Troias i permush kushtet :lol:

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
...meqe eshte edhe ftohte duhet me pas nonji me kalu keto nete te ftohta
pse nuk tregove më shpejt ti, kur isha unë për vizitë aty /pf/images/graemlins/tongue.gif
:angel:

T[]

Forumium praecox

[qb] Po ja qe Nano s'e nderron nusen ( s'ja di emrin sja mbaj mend) ... nuk i shkon mendja per Salma Hayek ... une s'di ne nderron gje tjeter ai /pf/images/graemlins/tongue.gif ..

T[] m'ka thon evgu ... lene lene se me kaq e kupto vete ti /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sdi me mbajt nji sekret ene ti /pf/images/graemlins/smile.gif sa te them nji gje direkt ke evgu nah

Princesha

Primus registratum

Po ce don aniston ajo sikur esht plak tashi. Nejse per temen, un me askend, jam e mir vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Jennifer Aniston , vetem nje here lol. [/qb]
Ku e ka bukurin ajo re :lol: te ishte i shoqi Brad Pitushi po /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

bradpitt1_copy.jpg

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb]
Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Jennifer Aniston , vetem nje here lol. [/qb]
Ku e ka bukurin ajo re :lol: te ishte i shoqi Brad Pitushi po /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

bradpitt1_copy.jpg
[/qb]
Me mua nuk do kishe deshire?Pak a shume i ngjaj vetem se floket i kam te shkurtra dhe nuk kam aq para sa ai.
Foton ja ku e ke
039_16704.jpg

P.s nqs ashtu me shkruaj tek PM dhe e bejme muhabet.Vetem per Kristianen ju te tjerat mos me shkruani se nuk ju pergjigjem.

aspahiual

Primus registratum

Une me duket qe kam shkruar shqip qe vetem Kristiana te me shkruaje ne PM dhe asnje tjeter...

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana:
[qb] :kiss: :kiss: [/qb]
Ato qe shkruaje pak me pare me pelqyen me shume se :kiss: :kiss: nejse tek PM mi shkruaj dhe njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

[qb]
Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Une me beba-n kisha qejf te kaloja nji nate,po jo tamam dashuri... [/qb]
nate ... do me lexosh ndonje liber e te me tregosh perralla?... biberonin s'ta jap nese je duku u mundu me ma vjedh duket bere keto deklarata /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ik mi llastic...e du e du e du e du /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Putra nuk e bon veten burri per i cop biberon jepja dhe rri rehat /pf/images/graemlins/laugh.gif