te ka shku menja per ndonje bjond mi??? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] Dashuri??Sigurisht vetem me te dashurin behet..Ndersa sex do doja te beja...hmmmmm me Brad Pitt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga Karamel_Eyes:
[qb] dhe une me ket ktu siper /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga xhinO:
[qb] Se harrova!
Eshte edhe njera ketu ne forum qe me pelqen dreqi,ne fillim shkrimet pastaj kur e pashe edhe ne foto. [/qb]
Ore me nonji knej poshte a keni bo nonjeher ehh??se vdiqem!duhet me hip patjeter siper se vallai nuk osht pune kshu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Karamel_Eyes:
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Ore me nonji knej poshte a keni bo nonjeher ehh??se vdiqem!duhet me hip patjeter siper se vallai nuk osht pune kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Karamel_Eyes:
:lol:Fillimisht postuar nga Dhelpra_Dinake:
[qb] e gjeta /pf/images/graemlins/laugh.gif siper me pilgrimin /pf/images/graemlins/laugh.gif poshte me putrakun /pf/images/graemlins/laugh.gif
pastaj me x ray te gjithe llojet e kamasutras /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne rregull plani /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]