Mire cuni i xhait, ty si te kam? /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o penela si je moj motrrraaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Grupi i modh apo i vogli? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] dashuria i ka rrenjet fill e ne kopesht /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
si rrush me ke /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]Mire cuni i xhait, ty si te kam? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] o penela si je moj motrrraaaa /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Si i modhi si i vogli njifunksion kishin.Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]Grupi i modh apo i vogli? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] dashuria i ka rrenjet fill e ne kopesht /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ta meso daku jot /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ah s`e kom provu ate me dreke.... pranaj ndoshta s`e kam kuptu akoma c`eshte dashuria?!:book: [/qb]
Sa i gjinshem qe eshte ky dreqi... /pf/images/graemlins/wink.gif Kur e pra mo po e filojme ket kursinFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]ta meso daku jot /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ah s`e kom provu ate me dreke.... pranaj ndoshta s`e kam kuptu akoma c`eshte dashuria?!:book: [/qb]
me GigaByte miiiiiiii pse harron kaq shpejt ti /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Ehe shif ne forum se osht bo moderne tani, nuk merret mo me kuaj po me byte /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
I dashke te virgjer e?! :devil: EhhhhhFillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Une du gjeneralin se m'kan thone se osht i vogel dhe kam noi shprese se mund te jete i virgjer![/qb]