pas liores me biciklete t'i bija ziles te me hapte krahun... pastaj te benim nje gare dhe kush te arrinte i pari ne finish te fitonte nje puthje nga dikush qe mund te ndodhej aty![]()
Ahaha ide e bukur.
pas liores me biciklete t'i bija ziles te me hapte krahun... pastaj te benim nje gare dhe kush te arrinte i pari ne finish te fitonte nje puthje nga dikush qe mund te ndodhej aty![]()
po sikur te dal une i pariShum mire une do jem ai qe do qendroj ne finish pra.....![]()
po sikur te dal une i pari
por po te ndjekesh linjen e bisedes, liora ka thene ne kete qytet te boshatisur, e keshtu vetem une me te do te isha. Ti po deshe prite kur te kthehet ne shtepi ajo dhe zeri pusine![]()
hahaha po qytet i boshatisur nuk do te thote se aty nuk ka asnje njeri. Ja psh ne ate qytet te boshatisur dole ti, perse te mos dal edhe une psh ne finish? Sa i perket fituesit, jam i bindur se liora e fiton garen...![]()
Pse me rrejt ,do doja te isha vetem me Ty,ska rendesi se ku...
te dashkemi te tre, u pa puna, na i meso notin te treve....
....
me katër shkronja...![]()
Se tani po thellohem,per cfare i kishe pikat per veten tende?....
Se tani po thellohem,per cfare i kishe pikat per veten tende?
C'pune ka ajo me lisa?Jo, për Lisa![]()
Me njeren, e t i thoja qe te kam shume xhan.