Me fal!...

doktoresha

Primus registratum
Re: Me fal!...

pa shkak???
po ska kuptim...nejse ti e di...nese do te ndihesh...ndihu...lol... /pf/images/graemlins/smile.gif

doktoresha

Primus registratum

ti gezosh pra salo....
sec ke marre nje pamje serioze prej fajtori tani...apo me duket mua...lol... /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] duke perfunduar me shqiptaren...qe duke i u munduar per tu kuptuar...dhe duke i bere nje lloj loje,qe si per ti thene se uji i detit eshte i kripur...i kam dhe nje kompliment qe nuk e meritonte(te pakten momentalisht)por ajo si dhe shume ketu duhet ta dine se une kam nje rregull baze..."asnjehere nuk ke vlere me shume se bashkbideduesi(persakohe flet me te)..."qe do te thote :nese une i kam then ate kompliment asaj vajze...jam edhe une ne ate nivel...
then ne gjuhen (time shqipe)
nuk e kam pasur seriozisht...por thjeste si nje teme mesimi(ndoshta kam tepruar...nuk duhete te mesoj askend ketu.
pra pare ne keto kushte...secilit prej jush...i kerkoj...te me fali!e them kete fjale jo se dua te bej hapa pas ...pasi e them edhe ne mesazhin tim te perhershem(firma) koha ecën...dhe është tepër e cmuar për të bërë hapa pas... pra une nuk dua qe gjerat te kthehen pas...une thjeshte dua...qe meqenese keto me fjalet e mia i kam ber te ndihen keq publikisht...po mundohem thjeshte te u ndreq(me sa mundem)imazhin...duke ulur koken pare tyre...dhe duke ju thene njekohesisht... <rrini larg meje,une ky jam...me te mirat dhe te kqiat e mia...nuk mund te ndahem ne copa...e te u jap me te miren timen....>normalish kam prekur edhe te tjere...pasi kush flet dhe ben shume edhe gabon shume...por ketyre nuk kam pse tu kerkoj falje...si psh sweety :kiss: pasi e di qe ne te dy e kuptojem se..."edhe trendafili me i bukur...ka gjemba"qe do te thote se ne e pranojme njeritjetjrin me te mirat dhe te kqiat tona... ja psh tani sweety :smash: :kiss: dhe e pres edhe nga ajo...dhe sapo te shoh se ajo me ka goditur piksepari...une e falenderoj qe me zgjolli mua...per te me puthur...apo goditur...dhe e pranoj...se mes miqsh...nuk ka vec lule...

ehuha sa u zgjata...ua merzita eeee(do me duhet prap te kerkoj falje me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
:kiss: :wub: Flm i dashur.

Florus

Forumium maestatis

Te kjo xhamia mungon vetem hoxha qe tju fali.
Ceshtje kjo falje publike :confused:
Do njeri qe t'i kerkoj te falur gratis?

/pf/images/graemlins/wink.gif Me fal ...!!
Sa ralle ,sa rralle e degjoj kete fjale ,
Dhe ja ku vij ketu ,per ty,(per dike),
qe padashur pritjes tende
nuk i thashe asgje..
Me fal...!! /pf/images/graemlins/smile.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Te kjo xhamia mungon vetem hoxha qe tju fali.
Ceshtje kjo falje publike :confused:
Do njeri qe t'i kerkoj te falur gratis? [/qb]
po mire more djale...a ka vlere kisha dhe xhamia...sikur njerezit te ishin te sjelle e te benin c'eshte e mundur per te jau kthyer humorin dhe buzqeshjen njerezve qe kane prane...???nuk besoj!besoj se atehere parajsa do kish zbritur ne toke.
normalish...ky eshte mendimi im,dhe ti ke te drejten tende legjitime te tundesh koken tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb]
sikur njerezit te ishin mirnjohes...bota pa dyshim do ish me e mire. :kiss: [/qb]
se harrova te ta them...e kisha me ty sweety :kiss:

Ana...keshtu me ish dukur...ndaj thashe.
moira...thua ta kete marre vesh ai per te cilin ke ardhur...ketu?mos te te vije turp thuaja ne sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif Me fal ...!!
Sa ralle ,sa rralle e degjoj kete fjale ,
Dhe ja ku vij ketu ,per ty,(per dike),
qe padashur pritjes tende
nuk i thashe asgje..
Me fal...!! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
...fal...
kjo fjal,celes,
per shume zemra...
qe,timen e shperthen,
qe sheron shume plag,
gezimin e kthen...
ne mbreterine e saj...
qofte dhe me nje shenje,
ne zemren time...
sa thelle,ka ngulur rrenje.

fal...si per te qene,
fal qe e jetosh,
fal se jeta...
eshte e mrekulleshme,
me faljen te jetosh...

moira...besoj se ai te cilit i ke kerkuar falje...eshte ndier ne faj qe te ka shtyre deri aty....por ti mos perfito eeee /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

SweetAngel

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
[qb]
sikur njerezit te ishin mirnjohes...bota pa dyshim do ish me e mire. :kiss: [/qb]
Tamam ajo cfare mendoj une. [/qb]
thua te keshte shume qe e mendojne dhe veprojne si ne :idea: :confused: [/qb]
Mmmmmmm :shrug: Nuk mendoj se ka shume, po do bejme si do bejme.

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
Tamam ajo cfare mendoj une. [/qb]
thua te keshte shume qe e mendojne dhe veprojne si ne :idea: :confused: [/qb]
Mmmmmmm :shrug: Nuk mendoj se ka shume, po do bejme si do bejme. [/qb]
une kam gjithnje nje shprehje "nje njeri...nuk mund te ndreq boten dhe as ta beje ate me te mire...por mund te ndreq veten,dhe te bej rrethin ku jeton...me te mire.kuptohet duke filluar nga vetja"
pra...nese nje njeri eshte me i mire...edhe pse me perqindje te vogel e ben boten me te mire.(duke mos harruar se njerezit e mire...shpesh merren per budallenj /pf/images/graemlins/laugh.gif )per per ata qe mendojne ashtu...u japim ate qe meritojne(gjithnje si per tu mesuar nje gje...nuk eshte ashtu si mendojne ata)i qe eshte i zoti te beje mire...po te doje eshte nja 10 here me i zoti se ata te beje keq(kuptohet po ju mbush mendia)
sweety me lejo te te :kiss: doren.

SweetAngel

Primus registratum

te lejoj si jo, po me mire faqen.
Ja dhe nje per ty :kiss: , se jam shume dakort me ate qe the, Nje person ka fuqin te ndryshoj vetem veteveten.

picasso

Forumium maestatis

[qb] te lejoj si jo, po me mire faqen.
Ja dhe nje per ty :kiss: , se jam shume dakort me ate qe the, Nje person ka fuqin te ndryshoj vetem veteveten. [/qb]
dhe nepermjet vetes...boten!(edhe pse vetem fare pak...ai nepermjet vetes mund ta bej boten me te mire.)fundia secili pergjigjet per vete(dhe per ata qe le pas) :kiss: :kiss: tek te dyja faqet!

picasso

Forumium maestatis

[qb] :wave: vetvetja [/qb]
te puth doren :kiss: ne dispozicionin tend (domethen jam i gjithi i yti :wub: )me premto vetem se me kthen te plote /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

[qb] :lol: si te jete hena... :idea: :devil: [/qb]
ehhh ok...jeta ka rreziqe...dhe une them se do te martoj pa u menduar dy here...ate qe te jete me e cmendur se une...apo aty afer /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtuqe...meqe jam nje njeri crazy pranoj pa kushte :wub:
po mos vono se me marrin te tjerat e pastaj nuk kam faj une /pf/images/graemlins/laugh.gif