Me fal!...

picasso

Forumium maestatis
Me fal!...

Ndoshta kjo teme do jete...burin i madh diskutimesh...qe shpresoj te mos degjeneroje ne akuza...pasi verte behet fjal per fjalen me njerzore "fal"
ka nje pyetje te thjeshte...
kuj do ti do te donit ti kerkoni te falur...???

dhe si tem prures... po ja filloj...duke mos pretenduar qe te jete e vetmja here qe kerkoj te falur...po i kerkoj te falur...vetvetes...qe nje here...kur mu dha rasti...per altruizem ndoshta te tepruar...nuk i lejova vetes(e kushedi...ndoshta dhe asaj) te ishim te lumtur...
vetja ime...me fal!(shpresoj te me falesh dhe te mos me denosh)

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Me fal!...

Në jetën time kam thënë "më fal" shumë shpesh, disa herë sepse e ndieja dhe disa herë sepse duhej. Sot, këtu në AF askujt nuk i them "më fal" pasi askujt nuk i kam hyrë në hak. Vetvetja, më fal lal po nuk më duket se duhet thënë "më fal" këtu. /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Në jetën time kam thënë "më fal" shumë shpesh, disa herë sepse e ndieja dhe disa herë sepse duhej. Sot, këtu në AF askujt nuk i them "më fal" pasi askujt nuk i kam hyrë në hak. Vetvetja, më fal lal po nuk më duket se duhet thënë "më fal" këtu. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
gjerta me te bukura dhe te rendesishme...nuk mesohen ne shkolla(pra tema mesimi)apo nga keshillat qe te japin njerezit...jo!ato mesohen si pa e kutuar duke gabuar...apo thjeshte nga nje kendveshrim i larget dhe ngati i pakuptimt...nuk eshte kryefjala...qe ka vlereat...vlerat gjenden ne lidhezat e ne gjerat e vogla...si dhe ne gjerat e pathena <Rrebeli>
ndaj...nuk them se mund te kerkosh te falur nje af-isti...mund ti kerkosh te falur dikuj...qe ndoshta s'mund te kerkosh ne nje menyre tjeter(si dhe per ata qe nuk kane mesuar (ndyshe nga ti)ti thone me fal dikuj...ndoshta mesojne...ashtu sic kam mesuar une apo ti(edhe pse ne nuk e kemi mesuar ketu)
gjithsesi...ky eshte mendimi im...(e thme edhe ne mesazhin tim te perhershem)ti tun koken tende /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Vetvetja, nuk thashë se tema është e keqe apo e papërshtatshme, e kundërta. Dhe po ta vësh re atë që unë them është shumë afër asaj që ti thua, dhe "më fal" që po përdor pjesë nga firma jote pa të marrë leje, koha ecën...dhe është tepër e cmuar për të bërë hapa pas... :wink:

picasso

Forumium maestatis

[qb] Vetvetja, nuk thashë se tema është e keqe apo e papërshtatshme, e kundërta. Dhe po ta vësh re atë që unë them është shumë afër asaj që ti thua, dhe "më fal" që po përdor pjesë nga firma jote pa të marrë leje, koha ecën...dhe është tepër e cmuar për të bërë hapa pas... :wink: [/qb]
shof nje njeri...qe duhet respektuar ne "ty"
i falur...qe perdore fjalet e mia /pf/images/graemlins/laugh.gif
i mirpritur... per nje diskutim(apo sic e quaj une debat)te kenshem...
naten se ika... me fal eee /pf/images/graemlins/laugh.gif
se fillova me ja ba rane krriges /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Sa here ka qene nevoja per te kerkuar falje, e kam bere.

Mundohem te mos bej gabime ( thashe "mundohem" ) se jo gjithmoj ja arrij.
Dhe kam nje te mire tjeter, qe nuk ofendoj njerezit. :thumbsup:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Sa here ka qene nevoja per te kerkuar falje, e kam bere.

Dhe kam nje te mire tjeter, qe nuk ofendoj njerezit. :thumbsup: [/qb]
po nuk e hapa kete teme per ti nxjerr te njerezit te fajshem apo te pafajshem mojjjjjjjjjjjjjj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk eshte fare e rendeshishme sa here gabon...nese nuk ke kujt ti kerkosh falje...mos e bej...por te mos ja nisim te dalim engjej :angel: :rolleyes:

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga vetvetja:
[qb]

po nuk e hapa kete teme per ti nxjerr te njerezit te fajshem apo te pafajshem mojjjjjjjjjjjjjj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk eshte fare e rendeshishme sa here gabon...nese nuk ke kujt ti kerkosh falje...mos e bej...por te mos ja nisim te dalim engjej :angel: :rolleyes: [/qb]
Jam engjell, sic e kam vene dhe nikun. Pse nuk e beson? :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
[qb]

nuk eshte fare e rendeshishme sa here gabon...nese nuk ke kujt ti kerkosh falje...mos e bej...por te mos ja nisim te dalim engjej :angel: :rolleyes: [/qb]
Jam engjell, sic e kam vene dhe nikun. Pse nuk e beson? :tipsy: [/qb]
ehe!
ndersa une nuk jam! :rolleyes: :kiss:

picasso

Forumium maestatis

gjej rastin qe ketu ne forum...me dije apo pa dije...me ndonje fjale te thene apo me ndinje fjale te pathene(jane shesh ato qe vrasin me shume)
kam lenduaar apo ofenduar disa persona ketu...ne "AF" duke fillaur nga...
rozalina!me fal!nese me fjal ne ndonje rast per ceshtje gjuhe...dhe ngaqe une them gjithse ate qe mendoj dhe djej(me pak fare perjashtim)mund te kem lenduar.
oroshi...qe ngaqe ne kemi pasur nje mike te perbashket ne te kaluaren...burim i gricjes sone... me fal!
regele...qe per arsye debati...kemi hasur ne pika teper te kenderta kend-veshtirimi...dhe meqe gjuha shqipe eshte e veshtire...mund te te kem prekur...me fal!

picasso

Forumium maestatis

prekur...me fal!
Anadoktoresha...qe nuk e di te te kem thene ndonje gje te keqe...por qe mund te kem prekur me ndonje gje te thene apo te pathene... me fal!
dhe ndonje qe e kam harruar... te me fali(apo ndonje qe pa ditur mund te e kem "vrar"te me fali!

picasso

Forumium maestatis

duke perfunduar me shqiptaren...qe duke i u munduar per tu kuptuar...dhe duke i bere nje lloj loje,qe si per ti thene se uji i detit eshte i kripur...i kam dhe nje kompliment qe nuk e meritonte(te pakten momentalisht)por ajo si dhe shume ketu duhet ta dine se une kam nje rregull baze..."asnjehere nuk ke vlere me shume se bashkbideduesi(persakohe flet me te)..."qe do te thote :nese une i kam then ate kompliment asaj vajze...jam edhe une ne ate nivel...
then ne gjuhen (time shqipe)

picasso

Forumium maestatis

duke perfunduar me shqiptaren...qe duke i u munduar per tu kuptuar...dhe duke i bere nje lloj loje,qe si per ti thene se uji i detit eshte i kripur...i kam dhe nje kompliment qe nuk e meritonte(te pakten momentalisht)por ajo si dhe shume ketu duhet ta dine se une kam nje rregull baze..."asnjehere nuk ke vlere me shume se bashkbideduesi(persakohe flet me te)..."qe do te thote :nese une i kam then ate kompliment asaj vajze...jam edhe une ne ate nivel...
then ne gjuhen (time shqipe)
nuk e kam pasur seriozisht...por thjeste si nje teme mesimi(ndoshta kam tepruar...nuk duhete te mesoj askend ketu.
pra pare ne keto kushte...secilit prej jush...i kerkoj...te me fali!e them kete fjale jo se dua te bej hapa pas ...pasi e them edhe ne mesazhin tim te perhershem(firma) koha ecën...dhe është tepër e cmuar për të bërë hapa pas... pra une nuk dua qe gjerat te kthehen pas...une thjeshte dua...qe meqenese keto me fjalet e mia i kam ber te ndihen keq publikisht...po mundohem thjeshte te u ndreq(me sa mundem)imazhin...duke ulur koken pare tyre...dhe duke ju thene njekohesisht... <rrini larg meje,une ky jam...me te mirat dhe te kqiat e mia...nuk mund te ndahem ne copa...e te u jap me te miren timen....>normalish kam prekur edhe te tjere...pasi kush flet dhe ben shume edhe gabon shume...por ketyre nuk kam pse tu kerkoj falje...si psh sweety :kiss: pasi e di qe ne te dy e kuptojem se..."edhe trendafili me i bukur...ka gjemba"qe do te thote se ne e pranojme njeritjetjrin me te mirat dhe te kqiat tona... ja psh tani sweety :smash: :kiss: dhe e pres edhe nga ajo...dhe sapo te shoh se ajo me ka goditur piksepari...une e falenderoj qe me zgjolli mua...per te me puthur...apo goditur...dhe e pranoj...se mes miqsh...nuk ka vec lule...

ehuha sa u zgjata...ua merzita eeee(do me duhet prap te kerkoj falje me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif )

picasso

Forumium maestatis

[qb] Vetvetja, më vetëm se kaq zor se mund të mbetesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
nuk me ka trembur kurr vetmia...eshte gjithnje me mire...
pra,me mire te jesh vetem...sesa i keqshoqeruar.

doktoresha

Primus registratum

[qb] prekur...me fal!
Anadoktoresha...qe nuk e di te te kem thene ndonje gje te keqe...por qe mund te kem prekur me ndonje gje te thene apo te pathene... me fal!
dhe ndonje qe e kam harruar... te me fali(apo ndonje qe pa ditur mund te e kem "vrar"te me fali! [/qb]
mua????? jo vertet qe asnjehere sme ke prekur...lol...sje bere as per te me kerkuar falje...sepse nuk eshte se kemi biseduar...e me ke lenduar...
me pak fjale nga une rri i qete...ske pse kerkon falje...