U vela nga Norvegjezi
Erdha une tani se kam pasur gjithe ato pune. Ju ca keni bere ketej mire keni qene? Me seksin mire? Brad Pitt dhe Angelina Jolie ca bejne mire jane? Qe thoni ju une dhe norvegjezi (dmth shqiptari qe ka jetuar ne Norvegji) jemi shume mire. Po ketu nis dhe problemi. Sepse SHKOJME SHUME MIRE!!!Cdo gje eshte perfekte, ai eshte i mire, i embel, ne seks eshte shume i mire, romantik, nga ato djemte qe i con me vrap tek mamaja, dmth eshte perfekt. Nuk po i gjej nje gabim. Dhe kjo po me cmend. Kam 3 jave qe po mundohem ti gjej nje klecke po mazallah. Eshte shume i parashikueshem. E di si do sillet, e di si do reagoje, e di cfare do te thote, e di ne cfare ore do e takoj, e di ku do ulemi, tani kam filluar te di edhe ne cfare gjendje seksi eshte, ne gjendje te eger, romantike apo gjendje lepuri. Thashe te pres dhe vitin e ri pastaj do e ndaj se u merzita. Shoqet me thone qe jam budallaqe sepse ai eshte "dhurate nga ZOti", po sbesoj se Zoti me do njecik me shume se aq. Tipe tipe kjo dynja. Une per vete e shijova dhe u vela. Nuk ka asgje te re me, eshte monotone gjithcka. Ai biles kerkoi para nje jave te takonte ata te shpise po une u tmerrova. Me fal eshte ende heret per keto pune. Biznesin e tij e nisi dhe ne gjendje financiare eshte shume mire. Ja te dashura femra, ku keni nje mashkull qe eshte i embel, te krijon besim, te degjon, inteligjent, eshte shume mire nga gjendja financiare, eshte king, shkon ne palester, nuk pi duhan, eshte shume i mire ne seks, eshte i sjellshem, kerkon lidhje serioze. Nje njeri perfekt qe po me acaron nervat me perfeksionin e tij. I them ulemi tek ky lokal ai thote ok si te duash, i them me flihet gjume sdua te dal ai thote "mire shpirt fli", i them sme rrihet me me ty sonte dua te iki ne shtepi ai thote "si te duash shpirt". U cmenda, dua nje mashkull qe te mos me vije pas avazit gjithe kohes se u cmenda. Nuk e di cfare dua, po jam e sigurte qe ky nuk eshte shpirti binjak, edhe seksi me te me doli nga qejfi. Ne fakt ngaqe kam filluar te velem, sme pelqen fare as seksi me. E verteta qendron qe nese ky do ishte mashkulli perfekt per mua (jo per veten), une nuk do te shkruaja ketu e ta diskutoja me ju se do isha komplet mbi re, po ne fakt jam ne toke dhe i kam syte hapur dhe gati per tu ndare. Ndoshta vuaj nga neurotizmi. Nuk e di. Ka kaq meshkuj ne kete bote, kaq opsione, pse duhet te rri me kete nese sme ngjit??? E gjitha ka te beje me kimine apo jo??