Me behet seks

Juela

Primus registratum
DITAR SEKSI PA DRITA

oooo sa u fliska per mua. Ju paska marre malli me duket. Une kam qene SHUME MIRE dhe kam arritur te perballoje fatkqesine energjitike qe mos qofte ishalla nepermjet seksit dhe norvegjezit tim qe me ra si dhurate nga plaku i vitit te ri.

E HENE

Pa drita, skandal, nuk shtyhet. Norvegjezi me merr ne telefon dhe vendosem te dalim. Ka blere nje makine dhe me te tijin shkuam e hengrem darke tek Serendipity, nje nga lokalet e mia te preferuara. Pastaj vendosem ta pinim kafen diku nga blloku edhe pse une se pelqej si zone, thashe ti tregoja ca lokale te tjera ne kuader te Ciceronit. Atje takova njeren qe njoh, dhe me te cilen jam zene. Ajo erdhi dhe si pa te keq u ul atje e filloi te flirtonte e te gjuante keq Norvegjezin (N po e quaj). N sja vari fare. Ajo si kurve qe eshte me pyeti ne sy te atij "Po me D ne itali je ndare?" Jo i thashe, vazhdoj dhe me ate, por nese te eshte ngrefur ta gjuash mund te te jap nr. e telefonit. Ajo u be keq, u skuq dhe pastaj gjoja sikur i ra telefoni dhe gjeti sebep e u cua. Norvegjezi e di per ate tjetrin se ne nuk filluam ndonje gje serioze, por e pashe qe u be pak keq po sfoli. Me shtrengonte doren gjithe kohes. Pastaj pasi piva kakaon dhe ai jack daniels me kafe, beme nje xhiro neper tirane kot duke degjuar muzike dhe normale u "ngaterruam pak" andej nga lion park.

E MARTE
N me zgjon qe ne mengjes duke me treguar per komshiun qe i kishin vjedh gjeneratorin nga dyqani poshte dhe ishte bere keq fare. Bertiste neper pallat "As komshiut si kihet besim, ku ta gjej gjeneratorin, ketku jane njesoj te gjithe". hahaha. Tragjikomedi vertete. Me pas N me thote surprizen e dites. Nje miku i tij i ngushte ka ikur ne Angli derisa te rregullohet situata e dritave, se ka dy nenshtetesi, dhe shtepine do e mbaj norvegjezi. Ne ate moment urova qe te mos kishim drita per nja 3 muaj. haha. Mbasdite, morem makinen e tij dhe shkuam nga shtepia e shokut te tij andej nga liqeni, nje pallat i ri dhe nje apartament ultra. Nuke shte se me bejne pershtypje shume apartamentet por ky ishte dekoruar me shume shije dhe shume thjesht. Normalisht ende pa hyre mire beme seks dhe ate dite nuk mbaj mend te kemi bere gje tejter pervecse seks pa fund. Ai eshte shume i mire dhe ka shume fantazi. Provuam cdo cep te eshtepise deri dhe ballkonin. Dritat skishin ardhur ende por mua po me pelqente ideja e erresires.

E merkure
E leme te pime nje kafe te "lagjia" e tij e re dhe pastaj shkuam ne shtepi. Une gatova rizoto me kerpudha. Ne fakt e qaj rizoton me fruta deti por ne kete kohe pa drita ja kam friken ushqimeve te detit. Nejse ai e pelqeu shume pastaj me ushqente edhe mua. Pame pak dixhitalb, nje film te dixhipremiere dhe normalisht nuk e pame te gjithe sepse kishim "nderprerje publicitare" te shpeshta. haha. Na zuri gjumi ne kolltuk dhe vetem se si hap syte e shoh se ora ishte 12 pa nje cerek e nates e une kisha nja 6 missed calls nga prinderit. Hajde sqaroji ata. Jo se jane fanatike por tmerrohen kur si lajmeroj. Nejse ika me vrap, ai me puthi dhe me percolli deri tek dera e shtepise. Ata te shtepise kishin rene te flinin dhe une u bera me nerva se isha pergati per sherr, kisha bere gati fjalimin dhe ata ne fund se kishin vrare fare. haha. Nejse

E enjte
Nje shoku i N kisthe fejesen dhe do e bente ne nje tip taverne qe perdoret per buzuki. Vetem aheng, muzike popullore shqiptare, greke, ballkan fare. Une ne fillim se kisha me qejf se ne fakt sme dilej, me rrihej ne shtepi, por u kenaqem shume. Piva pa fund vere te kuqe dhe u beme tape te dy. Jemi puthur gjithe kohes saqe une pak nga puthjet e pak nga pija, smbaj mend asnje fytyre atje qe te pakten ti flas kur i shoh ne rruge. U shkrime se shoket e tij talleshin e ja benin "pershendes tavolinen e Bashkimit me nje potpurri lezhiane".hahaha. Benin si orkester jevgu dmth. Nejse, mbas partit (une i kisha thene te shtepise qe do flija nga nje shoqe) u kthyem tek shtepia e tij, por ishim aq te "nxehur' nga brenda saqe sna u durua deri ne shtepi por gjetem nej vend te erret si te fshehur te lagjia. Ishte fantastike. Jashte skishte kembe njeriu vetem te lehura qensh. Pastaj ne shtepi beme nje dush te dy (jo vetem dush) dhe mua me fillo nje dhimbje koke e tmerrshme nga vera e rame te fleme.

E PREMTE

Te dy ishim per ruge qe ne mengjes. Une punet e mia e ai duhej te shkonte te takonte ca kusherinjte e tij ne Korce, me mire te conte prinderit per fundjave meqe taksirat, bleu makine. Deri te dielen jam vetem, por jam shume rehat me kete N. Merremi vesh shume mire dhe seksi eshte fantastik. Kjo kohe erresire ka filluar te me shijoje pak. I thashe N qe ti thote mikut te vete qe dritat sdo vine nja 1 vit hahaha keshtu te kemi shtepine, por N do marre shtepi me vete sa te ve ne vije ca pune biznesi qe po i shtyn derisa te rregullohet ceshtja e dritave.
Persa i perket te dashurit, se kam kujtuar shume. Ai me dergoi nje mesazh pa lidhje por duket se ka kuptuar ndonje gje. Kur e njeh nje njeri mire e nuhat cdo gje qe ai/ajo ben dhe ai ka nuhatur dicka. Por ca te bej, jemi larg dhe shumicen ekohes jemi larg e skemi bere ndonje betim. Por tani e kuptoj se c'do te thote nje seks i mire. Jam shume e lehte, fluturoj rrugeve, te tjeret ecin te depresionuar kurse une jam rehat fare. Ime me me thote qe kam shkalluar qe e paskam marre kaq lehte jeten kohet e fundit.hahaha. Desha ti thoja, Mami be dhe ti seks me babin e do e kuptosh qe jeta eshte me mire nga c'e mendon. Por ne fakt pervec seksit qe eshte fantastik, ky eshte dhe shume i kendshem ne muhabet, easy-going sic i htoni ju amerikanet, shume tip dhe shume gentleman, jo kafshe si nje pjese e mire ketu. Kaq kisha. Ika tani se keta te shtepise me cane koken se duan te perdorin telefonin

regele

Forumium maestatis
Re: DITAR SEKSI PA DRITA

Besoj se kur te arrish tek dashnori i 10 do na shkruash ndonje roman ketu! vertet interesante ca gjera, por kujdes se mos e ben boze ... /pf/images/graemlins/smile.gif

Hey Joe

Primus registratum

kujdes fjalorin
por varja se ne te shkruar qeke si libri i madonnes qe ka bo buje dikur .

Juela

Primus registratum

eshte shqiptar zogu po i them norvegjez se ka jetu ne norvegji. Ah lexo me kujdes

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ajo ka malet e di vete , te mesoje shqip , e kom me verte se e flet shume trashe .

[/ QUOTE ]

as une nuk di shqip mire /pf/images/graemlins/frown.gif
nks e ke motren single sa me me dhane disa "private lessons"
ke me pa po nuk ja kalova Parukieres /pf/images/graemlins/laugh.gif

Parukiere vazhdo ti bravo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

alinos

Forumium maestatis

Im Desha ti thoja, Mami be dhe ti seks me babin e do e kuptosh qe jeta eshte me mire nga c'e mendon.

[/ QUOTE ]

pervec qe s'ke pertuar, kjo ketu me beri pershtypje. Po sikur ta merrte dhe mami me lehte se ti, e te gjente ndonje shpi shoku te shokut???

i lujte menc cunat e shkrete mi korbe!!! (apo ta heq mi dhe -e???)

blendiys

Primus registratum

Parukiere, e meriton kete /pf/images/graemlins/wink.gif!Taksirat e ke, hudh ne permasat.
[imazh]
bluza.gif
[/imazh]

Guest

Por tani e kuptoj se c'do te thote nje seks i mire.
Jam shume e lehte, fluturoj rrugeve, te tjeret ecin te depresionuar kurse une jam rehat fare.

[/ QUOTE ]

Ke kuptuar thelbin, kjo ka rendesi.

Hey Joe

Primus registratum

parukiere vazhdo ti , s kom pas nerva me i lexu te gjitha ca ke shkrujt , por sa kom lexu ma kane ngref ,

per Tushin : mo na e trash zonin se s te bo mire per zemren , per gjuhen mund t iu ndihmoj te dyve duke iu sugjeru abetaren sa per te hedhur hapat e para , me pas leximin dhe pastaj tek gramatika , sintaksa , kohet e foljeve , percjellore , paskajore deri sa te arrini nivelin e metaforave e shprehjeve frazeologjike .

nje pune e gjate qendron para jush derisa te keni kapur bazat e gjuhes se memes , se ke shprehjet dhe metaforat etj etj as nji jete s ka per t iu mjaftu . Pike .

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

Ke ardhur tek tema e gabuar i dashur Hey Joe.

P.S Se ta kane zene mamin dashnore ata nga malet, nuk eshte faji im /pf/images/graemlins/winkwink.gif

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

oooo sa u fliska per mua. Ju paska marre malli me duket. Une kam qene SHUME MIRE dhe kam arritur te perballoje fatkqesine energjitike qe mos qofte ishalla nepermjet seksit dhe norvegjezit tim qe me ra si dhurate nga plaku i vitit te ri.

E HENE

Pa drita, skandal, nuk shtyhet. Norvegjezi me merr ne telefon dhe vendosem te dalim. Ka blere nje makine dhe me te tijin shkuam e hengrem darke tek Serendipity, nje nga lokalet e mia te preferuara. Pastaj vendosem ta pinim kafen diku nga blloku edhe pse une se pelqej si zone, thashe ti tregoja ca lokale te tjera ne kuader te Ciceronit. Atje takova njeren qe njoh, dhe me te cilen jam zene. Ajo erdhi dhe si pa te keq u ul atje e filloi te flirtonte e te gjuante keq Norvegjezin (N po e quaj). N sja vari fare. Ajo si kurve qe eshte me pyeti ne sy te atij "Po me D ne itali je ndare?" Jo i thashe, vazhdoj dhe me ate, por nese te eshte ngrefur ta gjuash mund te te jap nr. e telefonit. Ajo u be keq, u skuq dhe pastaj gjoja sikur i ra telefoni dhe gjeti sebep e u cua. Norvegjezi e di per ate tjetrin se ne nuk filluam ndonje gje serioze, por e pashe qe u be pak keq po sfoli. Me shtrengonte doren gjithe kohes. Pastaj pasi piva kakaon dhe ai jack daniels me kafe, beme nje xhiro neper tirane kot duke degjuar muzike dhe normale u "ngaterruam pak" andej nga lion park.

E MARTE
N me zgjon qe ne mengjes duke me treguar per komshiun qe i kishin vjedh gjeneratorin nga dyqani poshte dhe ishte bere keq fare. Bertiste neper pallat "As komshiut si kihet besim, ku ta gjej gjeneratorin, ketku jane njesoj te gjithe". hahaha. Tragjikomedi vertete. Me pas N me thote surprizen e dites. Nje miku i tij i ngushte ka ikur ne Angli derisa te rregullohet situata e dritave, se ka dy nenshtetesi, dhe shtepine do e mbaj norvegjezi. Ne ate moment urova qe te mos kishim drita per nja 3 muaj. haha. Mbasdite, morem makinen e tij dhe shkuam nga shtepia e shokut te tij andej nga liqeni, nje pallat i ri dhe nje apartament ultra. Nuke shte se me bejne pershtypje shume apartamentet por ky ishte dekoruar me shume shije dhe shume thjesht. Normalisht ende pa hyre mire beme seks dhe ate dite nuk mbaj mend te kemi bere gje tejter pervecse seks pa fund. Ai eshte shume i mire dhe ka shume fantazi. Provuam cdo cep te eshtepise deri dhe ballkonin. Dritat skishin ardhur ende por mua po me pelqente ideja e erresires.

E merkure
E leme te pime nje kafe te "lagjia" e tij e re dhe pastaj shkuam ne shtepi. Une gatova rizoto me kerpudha. Ne fakt e qaj rizoton me fruta deti por ne kete kohe pa drita ja kam friken ushqimeve te detit. Nejse ai e pelqeu shume pastaj me ushqente edhe mua. Pame pak dixhitalb, nje film te dixhipremiere dhe normalisht nuk e pame te gjithe sepse kishim "nderprerje publicitare" te shpeshta. haha. Na zuri gjumi ne kolltuk dhe vetem se si hap syte e shoh se ora ishte 12 pa nje cerek e nates e une kisha nja 6 missed calls nga prinderit. Hajde sqaroji ata. Jo se jane fanatike por tmerrohen kur si lajmeroj. Nejse ika me vrap, ai me puthi dhe me percolli deri tek dera e shtepise. Ata te shtepise kishin rene te flinin dhe une u bera me nerva se isha pergati per sherr, kisha bere gati fjalimin dhe ata ne fund se kishin vrare fare. haha. Nejse

E enjte
Nje shoku i N kisthe fejesen dhe do e bente ne nje tip taverne qe perdoret per buzuki. Vetem aheng, muzike popullore shqiptare, greke, ballkan fare. Une ne fillim se kisha me qejf se ne fakt sme dilej, me rrihej ne shtepi, por u kenaqem shume. Piva pa fund vere te kuqe dhe u beme tape te dy. Jemi puthur gjithe kohes saqe une pak nga puthjet e pak nga pija, smbaj mend asnje fytyre atje qe te pakten ti flas kur i shoh ne rruge. U shkrime se shoket e tij talleshin e ja benin "pershendes tavolinen e Bashkimit me nje potpurri lezhiane".hahaha. Benin si orkester jevgu dmth. Nejse, mbas partit (une i kisha thene te shtepise qe do flija nga nje shoqe) u kthyem tek shtepia e tij, por ishim aq te "nxehur' nga brenda saqe sna u durua deri ne shtepi por gjetem nej vend te erret si te fshehur te lagjia. Ishte fantastike. Jashte skishte kembe njeriu vetem te lehura qensh. Pastaj ne shtepi beme nje dush te dy (jo vetem dush) dhe mua me fillo nje dhimbje koke e tmerrshme nga vera e rame te fleme.

E PREMTE

Te dy ishim per ruge qe ne mengjes. Une punet e mia e ai duhej te shkonte te takonte ca kusherinjte e tij ne Korce, me mire te conte prinderit per fundjave meqe taksirat, bleu makine. Deri te dielen jam vetem, por jam shume rehat me kete N. Merremi vesh shume mire dhe seksi eshte fantastik. Kjo kohe erresire ka filluar te me shijoje pak. I thashe N qe ti thote mikut te vete qe dritat sdo vine nja 1 vit hahaha keshtu te kemi shtepine, por N do marre shtepi me vete sa te ve ne vije ca pune biznesi qe po i shtyn derisa te rregullohet ceshtja e dritave.
Persa i perket te dashurit, se kam kujtuar shume. Ai me dergoi nje mesazh pa lidhje por duket se ka kuptuar ndonje gje. Kur e njeh nje njeri mire e nuhat cdo gje qe ai/ajo ben dhe ai ka nuhatur dicka. Por ca te bej, jemi larg dhe shumicen ekohes jemi larg e skemi bere ndonje betim. Por tani e kuptoj se c'do te thote nje seks i mire. Jam shume e lehte, fluturoj rrugeve, te tjeret ecin te depresionuar kurse une jam rehat fare. Ime me me thote qe kam shkalluar qe e paskam marre kaq lehte jeten kohet e fundit.hahaha. Desha ti thoja, Mami be dhe ti seks me babin e do e kuptosh qe jeta eshte me mire nga c'e mendon. Por ne fakt pervec seksit qe eshte fantastik, ky eshte dhe shume i kendshem ne muhabet, easy-going sic i htoni ju amerikanet, shume tip dhe shume gentleman, jo kafshe si nje pjese e mire ketu. Kaq kisha. Ika tani se keta te shtepise me cane koken se duan te perdorin telefonin Ti qeke VF-LP /pf/images/graemlins/smash.gif

tushi

Valoris scriptorum

por sa kom lexu ma kane ngref ,

[/ QUOTE ]

mire q1 ke shkru edhe diçka si kjo se vallahi bilahi kur the "mos e trash zerin" mendova q1 ky do te jene me kompleks te theksum inferioriteti hormonal /pf/images/graemlins/laugh.gif
se ne pergjithsi ata i perdorin kto shprehje ne Shqipni!
plus thashe me vedi : po ky kenetaxhiu i m***t q1 mushkojat (sa karkalecat)jane knaqe me te paret e tij ma shume se po knaqet Parukjerja me "norvegjezin" ka b***e me permend male e maloke.
Po ne fund thashe :gjynah se ndoj rrot k*** do te jene se perndrysh s'ka kuptim /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S nji gja se marr vesht si spjegohet q1 meshkuj me mungese te theksume hormonesh mashkullore, kane ma teper veshtirsi me i mbajt nen kontroll (ato dy tre te shkrete) sesa njerzit normale?
E ju marrin flake si "pushke e jevgut" aty ku s'duhet /pf/images/graemlins/lol.gif.

ne gjuhe shkencore quhet "Llastim hormonal" ne mos gabohem /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Gigo

Primus registratum

Norvegjezi e di per ate tjetrin se ne nuk filluam ndonje gje serioze, por e pashe qe u be pak keq po sfoli. Me shtrengonte doren gjithe kohes.

[/ QUOTE ]

Po sikur te kete rene ne dashuri me ty? Nqs eshte keshtu je duke i bere keq me ate punen e italianit.

abs

nuk e di...

P.S nji gja se marr vesht si spjegohet q1 meshkuj me mungese te theksume hormonesh mashkullore, kane ma teper veshtirsi me i mbajt nen kontroll (ato dy tre te shkrete) sesa njerzit normale?

E ju marrin flake si "pushke e jevgut" aty ku s'duhet /pf/images/graemlins/lol.gif.

ne gjuhe shkencore quhet "Llastim hormonal" ne mos gabohem /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Hey Joe

Primus registratum

pajzotin , sic ju thashe me siper kontaktoni abetaren se s ju morr vesh asnje llaf te dyve .

TEDI

Valoris scriptorum

pajzotin , sic ju thashe me siper kontaktoni abetaren se s ju morr vesh asnje llaf te dyve .

[/ QUOTE ]

JAn Terma shkencore e bab ... Hec knej ka SHqipnia se knej skena Drita ...

Hey Joe

Primus registratum

aha , ketu mu.ti ka marre shalet ... kjo siper i here qeshka pa lidhje ma kap i cike qe ka emri qe perdor ke foto , uuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeee........