Me behet seks

Isabelle

Valoris scriptorum
Re: Me behet seks

... goce mirmroma ! Mund te vazhdosh me shkrujt ktu se e sqarum iher qe pse shkru ke kjo teme zdo me thene se je tu sharru per seks /pf/images/graemlins/laugh.gif. I kemi eliminu paragjykimet : jena ne prag te debatit konstruktiv.

Isabelle

Valoris scriptorum

... edhe ty mo orar pa orar t'vika ! Njeriu pa rregjim si pema pa molle !

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

pa hajt nashti...edhe me mbushe mendjen me brockulla konstruktive...sa te leshohesha une tashi me shet mende suma jote...hiqu shejtan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Njeres i behet seks

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Gaco nga e shkrumja ke e bomja osht ne mes kontinenti Afrikon /pf/images/graemlins/laugh.gif. S'ma do men'ja se ka te boj shum' jo /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]

Mos e permen ate kontinentin ktu se ai njifet ne per permasa te medhoja. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: SHPETOVAAAAAAAAAAAAA

ore eshte shume e cuditshme por kur i mbush mendjen vetes per dicka e fiksohet sikur ta sjell zoti. Sot paradite isha ul me nje shokun e kursit aty tek Lion Park kur atij i vjen nje shok qe sa kishte ardhur nga Norvegjia, aty punonte me nafte (se mora vesh tamam) por kishte vendosur te kthehej e te hapte biznes. Ai ishte shuume i mire, shume tip, i hapur, na shkriu se qeshuri dhe gjiteh kohes me shihte. Une si nuse fshati ktheja veshtrimin anash. Hahahaha. Pastaj erdhen dhe dy shoqet he nje shok tjeter dhe u be zhurme e madhe dhe kete e kisha ngjitur. Ky qe me thote "Nese je e lire mbasdite, dalim po te duash me kete rast me trego dhe klubet e tiranes" "ti tregoj une thashe me vete". Une nga gjithe ai muhabet seksi qe kisha bere ketu te forumi, perballe tij me iku zeri. Pastaj mu kujtua i dashuri pastaj thashe "E mire se ciceronin do bej sot mbasdite hahahaha". Keshtu vajza e djem, ai nuk dukej sikur donte vetem me pa tiranen, megjithate ta shohim. Keshtu isthe shume interesant. Biles hahahahaah,gjate muhabetit e pyeta e futej neper chatet dhe forumet shqiptare ne norvegji, e ai me tha qe futej ne fillim por vitet e fundit skishte shume nerva vetem lexonte gazeta etj. Se po thoja me vete, se mos me del ndonje forumnist ky qe ka lexu kete forumin tim. Po ai ishte out fare. Te shofim e bejme,tani nuk e caj koken fare, te behet cfare te behet. Ouu, sa te rri e te analizoj cdo gje ne jeten time, ka ikur jeta.

[/ QUOTE ]

A shyqyr e Parukjerje qe paske gjet njonin, per me teper djale interesant dhe me experienca pusesh, nafte sigurisht.

Isabelle

Valoris scriptorum

bi llafi Afrika. njisoj si me thon' nga e thena ne te bere eshte ne mes Nili. Aty masnej do m'pytshe c'osht ky Nil qe rrika n'mes dhe do u zgjaste shum' /pf/images/graemlins/laugh.gif. une i rashe shkurt po te lë ti !!!

Dolores

Primus registratum

Thua te ken ndryshuar cunat shqiptar kto kohe...kur thone qe duan te ven ne klub me gjith men duan te ven ne klub?? /pf/images/graemlins/smirk.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

bi llafi Afrika. njisoj si me thon' nga e thena ne te bere eshte ne mes Nili. Aty masnej do m'pytshe c'osht ky Nil qe rrika n'mes dhe do u zgjaste shum' /pf/images/graemlins/laugh.gif. une i rashe shkurt po te lë ti !!!

[/ QUOTE ]

Ja prap ti, Nili thu, nderkohe qe dihet qe eshte me i gjati lumenjeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk mund te thuash "nga e thena ne te bere e ndan nje Drin i tere"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ti hone ke Nili mi, ne hala s'kemi kalu Shkumbinin apo Osumin ku di una kush o ne mes ka Kordoni Putrakut, ti do me na mor frymen a si, jepna ca kohe he bir /pf/images/graemlins/lol.gif

gurax

Pan ignoramus

Cere kordoni Putrakut thu ti mi! Putrakut kur i shef avatarin te vje me i shkrujt mesazh privat me permbajtje biblike sesi dhe Adami vete pasi "ndezi zjarr" nja ca kohe dhe u merzit se qeni bariu i tere kafsheve dhe shpendeve te pyllit, vendosi dhe ai perfundimisht qe i behej seks. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po une jam dakort me keto temat kshu liberale. Kordele, ca rendesie ka emri i lumit moj? A lagesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ouuuu, lum mo.

Hala ktu juve re?

Hudh i llaf Putra ne juve me vrap me mat e me pre pse e tha Putra ate llafin /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si përfundim, e njifte njeri Dorjanën apo jo? Jo se mu m'duket vetja se paskom qen mrapa bote që s'e paskom njoft /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif.

P.S. Dolke, marove pun ti apo je hala tu thur lesht /pf/images/graemlins/laugh.gif?

blendiys

Primus registratum

Si përfundim, e njifte njeri Dorjanën apo jo? Jo se mu m'duket vetja se paskom qen mrapa bote që s'e paskom njoft .

[/ QUOTE ]
Ti paske qen tamom prift /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mbreme po shikoja nje emision per adulte dhe ne fund na del njera dhe pa ju dridh goja na thote qe 92% e meshkujve kane kontakte te rregullta me kete Dorianen /pf/images/graemlins/wink.gif
Ktheva koken dhe i thashe, gru..qe baba duret /pf/images/graemlins/devil.gif
Nejse
Dhe pse kjo teme mund te jete pak e mbifryre, te jep me teper kenaqsi sesa Lufta ne Irak apo gjetke.
...dhe duart i kam mbi tastiere, heperhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Mbreme po shikoja nje emision per adulte dhe ne fund na del njera dhe pa ju dridh goja na thote qe 92% e meshkujve kane kontakte te rregullta me kete Dorianen /pf/images/graemlins/wink.gif
Ktheva koken dhe i thashe, gru..qe baba duret /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

perfytyroni syte e grus te zgurdullum qe i humbet veshtrimi ke tavoni sa me kalu rradhen dhe mos me e bo burrin me dyshu qe "jo me lal, se jane perralla kto" ndersa me men'je ka numeru gjithe rradhet qe dushi burrit ka zgjat mo shume se 8 minuta.

blendiys

Primus registratum

E disha, dushi im zgjat me teper se 8 min dhe veprimtaria ime ne internet kontrollohet per me pak se 1 min.
Ah jete mizore!

ladouce2005

Primus registratum

Halle-halle kjo dynja, halli-hallit nuk i ngjan /pf/images/graemlins/goofy.gif
Blendo, ty t'a qakam hallin vallaj /pf/images/graemlins/devil.gif
S'na the si reagoi Wickey? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

/pf/images/graemlins/smile.gif
Ka lezet me e nis diten duke lexu per jeten seksuale dhe deshirat e femrave. Nejse per dicka me vjen keq, qe ka ca ketej qe nese nje femer thote dua Seks i vejne direkt epitete e ngushta!

Parukiere bravo dhe ishalla te ka ec mare dje!

Cuna meqe jeni shume te epshem shume shpejt do hapim nje PhotoGallery ketu ne forum qe ta beni reklamen vizive /pf/images/graemlins/tongue.gif

milanisti2

Primus registratum

Trafik ka gjithmon kwshtu qe te shoh. trego vendin e oren

[/ QUOTE ]
nese do jesh on line derisa te iki nga puna se nuk e di kur do iki te them une patjeter

[/ QUOTE ]

Ta kisha lexuar kete mesazh do te kisha ndejtur on-line tere kohen. Po dhe ti je shmangur me shum lezet:"nuk e di kur do iki". Do ket rast tjeter.

Ruri

Primus registratum

e sheh je pa fat se me ate trafik qe ishte dje do me kishe soditur per minuta te tera ..
p.s vertet nuk e dija kur do ikja